Etusivu Esittely Asukkaat Toiminta Tallikirja

VIRTUAALIHEVONEN || A SIM-GAME HORSE

Love Poetry MPB© Nils Lidén

Love Poetry MPB eli Lova
s. 28.06.2018 (4v 02.07.2018, sen jälkeen 1kk=1a)
welsh part bred -tamma (65,625% welsh, NWR-kelp.), VH18-023-0059
ruunikonkimo, 137cm, kasv. Moana part breds, NZ
om. Moana part breds Nintsu VRL-01851, NZ
koulupainotteinen, heA/90cm

Luonne

Lova on perustamma, jonka kanssa ei aina ihan tiedä missä mennään. Se mikä kävi eilen ei välttämättä käy tänään. Jonain päivänä Lova on todella herttainen ja ihana, kaikki käy ja tamma on pelkkää aurinkoa ja hyvää tuulta. Seuraavana päivänä mikään ei ole hyvin ja tamma tahtoo lähinnä tappaa kaiken lähelleen tulevan. Onneksi ailahtelevaisuudestaan huolimatta, Lova on aika suora poni, joka kestää myös jonkin asteista komentamista. Tamman saakin jopa pahimpina päivinään hoidettua ilman vaaratilanteita, kun ei vain anna ponin rumien ilmeiden estää, vaan tekee ja varustaa tamman kuten oli suunnitellutkin. Lovan pahantuulisuus yleensä laantuu, kun sitä ei vain huomioida mitenkään.

Ratsastaessa Lova ei siedä mitään ylimääräisiä heilahteluita, nykäyksiä tai painalluksia ratsastajaltaan. Tammalta menee välittömästi herne sieraimeen, eikä ponin lepyttely ole mikään helppo homma. Aloittelijan ratsuksi ei Lovasta todellakaan ole, sillä tämän tamman kuskin on todellakin tiedettävä mitä tekee. Parhaimmillaan Lova on kyllä laadukas kouluponi. Sillä on kolme puhdasta, elastista askellajia, paljon haihtaria askeleissaan ja notkeutta kropassaan. Tamma myös nauttii huomion keskipisteenä olemisesta, joten mikäs sen parempi paikka esiintyä kuin koulurata! Hypätäkin Lova osaa, mutta välillä tamma varoo puomeja vähän liiankin kanssa. Lovan kanssa on aina varauduttava valtavaan hyppyyn, sillä tamma voi varoittamatta loikata tavallisen esteen valtaisalla loikalla. Ja heilahteluahan poni ei anna anteeksi! Maastossa Lova puhisee vähän kaikelle, mutta ei sen suuremmin säiky. Kurasta ja märästä tamma ei tykkää ja sen kanssa voikin joutua keskustelemaan maastoilun tarpeesta sadekelillä.

Suku

i. Pencalow Julius
wpb (81,25%), rnkm, 127cm
ii. Justin LeMarx
wA, km, 120cm
iii. Luc LeMarx
iie. Fatima LeMarx
ie. Truth of Dare
wpb (62,5%), rn, 140cm
iei. Thor
iee. Lucinda
e. Brunnby Poesi
wpb (50%), mrn, 140cm
ei. Nargwaf Barb' Faraon
ox (dom), rtkm, 152cm
eii. Palatgilar Ximo
eie. Nargwaf Bairactar
ee. Ch Blaebond Pink Fury
wB, m, 135cm, ERJ-I, VWY-II, KTK-II
eei. Blaebond King Llwyd
eee. Blaenbond Pink Cadillac

Lovalla on sukua 2 polvea virtuaalimaailmassa.

Jälkeläiset
o. Wilfrid Scawen Blunt MPB, i. Heathcliff MPB

Kilpailut

kalenteriin merkitään vain sijoitukset
Koulukilpailut
Lova on kilpaillut porrastettuja kilpailuita eikä sijoituksia merkitä tälle sivulle.
Pistetilanteen voi tarkistaa ponin VH-profiilista.
Estekilpailut
Lova on kilpaillut porrastettuja kilpailuita eikä sijoituksia merkitä tälle sivulle.
Pistetilanteen voi tarkistaa ponin VH-profiilista.
Näyttelyt
00.00.2000, kutsu, NJ/MSY, luokka, 0/0, sert, JS (BIS tuom. )
00.00.2000, kutsu, NJ/MSY, luokka, 0/0, sert, JS (BIS tuom. )
00.00.2000, kutsu, NJ/MSY, luokka, 0/0, sert, JS (BIS tuom. )


Päiväkirja & valmennukset

Uusin kirjoitus on ensimmäisenä.

17.09.2018, päiväkirjamerkintä
Joitakin varsoja sitä odottaa niin kovasti syntyväksi, ettei vain millään meinasi malttaa! Lovan ja Cliffen varsa oli juuri tällainen tapaus. Heti Lovan synnyttyä, tiesin, että sitä hieman vanhempi Cliffe tulisi olemaan tamman tulevaisuuden sulho. Malttamattomana odotin, että tamma oli riittävän vanha emätammaksi ja sitten pariskunta pääsikin pariin otteeseen tapaamaan toisiaan, kunnes Lova tiinehtyi. Tänään oli se suuri ja jännittävä päivä, kun tämä kauan odotettu rakkauden hedelmä syntyi. Lova muistutti lähinnä rantapalloa sen nautittua täysin siemauksin vapaasta heinäruokinnasta, mutta onneksi ihan kaikki pyöreys ei ollut heinän syytä, siitä todisteeksi saatiin pihaton oljille tumma, piirtopäinen orivarsa. Eloisa varsa alkoi heti räpiköidä pystyyn ja pian sen sitkeys palkittiinkin herkullisilla ternimaidoilla. Onneksi olkoon pojasta, Lova, ja tervetuloa maailmaan, Scawe!
Nintsu

28.06.2018, päiväkirjamerkintä
Edellisen varsansa Poppi onnistui varsomaan juuri sinä yön lyhyenä hetkenä, jolloin olin torkahtanut. Tällä kertaa olinkin skarppina iso kahvimuki kädessäni, enkä suostunut sulkemaan silmiäni. Olen aivan varma, että tamma yritti pihdata varsomistaan kunnes nukahtaisin, mutta minäpä voitin! Kun Poppi tasan kello viisi aamulla alkoi varsoa, olin hereillä ja sain vahtia koko tapahtuman valvontakameran kautta. Tamma ei kyllä vahtimista tarvinnut, sillä poni hoiti homman kotiin kuin oppikirjaesimerkki, eikä apuani kaivannut. Ruunikko tammavarsa syntyi hieman puoli kuuden jälkeen aamulla ja rutinoitunein ottein emätamma nuoli pienokaisensa kuivaksi. Pian alkoi varsan hätistely jaloilleen ja sitten tiukka ohjaus maitobaarille. Poppi osasi homman ja Lova-varsa teki kiltisti niin kuin äiti käski.
Nintsu

00.00.2010, päiväkirjamerkintä
plaaplaaplaaplaaplaa plaaplaaplaaplaa plaaplaaplaaplaa aamen
Nintsu


Ulkoasun ja ulkoasun ponikuvan © Assi
Huomioithan, että tämä on VIRTUAALITALLI