Etusivu Esittely Asukkaat Toiminta Tallikirja

Havahdut hiljaisuuteen. Olosi on märkä, olet kylmissäsi ja jokaista lihastasi kivistää kuin rankan punttisalin jäljiltä. Suusi on täynnä märkää hiekkaa ja vietätkin hetken sylkien suutasi puhtaaksi. Katselet ympärillesi, mutta näet vain hiekkaa, merta, hiekkaa, merta ja hieman kauempana jotakin vihreää ja metsän tapaista. Missä helvetissä olet? Minne surffilautasi katosi? Tai se komea surffauksen opettaja? Yhtäkkiä suolaveden täyttämät korvasi havaitsevat ääntä ja käännät kirvelevät silmäsi sitä kohti. Pian näkökenttääsi laukkaa kaksi ponia ratsastajineen. Ratsukot tekevät näyttävän liukupysähdyksen eteesi ja lennättävät lisää märkää hiekkaa päällesi (kiitti vaan!). "Taasko yksi merihätään joutunut turisti" toinen ratsastajista toteaa nauraen.

Tervetuloa Moana part bredsiin!

Olet jollakin mystisellä tavalla saapunut Uuteen Seelantiin Moana part bredsin tiluksille. Moana part breds on tammikuussa 2012 perustettu welsh part bredeja kasvattava talli, jonka toiminta on täysin virtuaalista eli kaikki on mielikuvituksen tuotetta ja tapahtuu vain täällä internetin pikselimaailmassa. Moana on Uuden Seelannin toista virallista kieltä maoria ja tarkoittaa aavaa merta. Nimi kuvaa talliamme hyvin, sillä meren rannallahan meidän tallimme sijaitsee. Moanan löytää siis virtuaalisen Uuden Seelannin Pohjoissaaren pohjoisrannikolla, jossa saamme nauttia subtropiikin leudoista talvista ja lämpimistä (joskin sateisista) kesistä.

Tallin ponikanta koostuu welshponeista, pääasiassa welsh part bredeista. Tallin toiminta perustuu lähinnä welsh part bredien kasvatukseen ja kilpailuttamiseen sekä satunnaiseen tallin arjesta tarinointiin. Pyrimme silloin tällöin järjestämään myös ratsastuskilpailuita arkemme piristeeksi. Moanan päätarkoituksena on kuitenkin ottaa virtuaalihevostelu rennosti ja nauttia bittiavaruuden rajattomista mahdollisuuksista. Paineita ei Moanan kanssa oteta, vaan hommaa tehdään kun siihen on kiinnostusta ja aikaa. Ohjenuoramme on, että virtuaalihevostelun kuuluu olla hauskaa!

Toivottavasti viihdyt täällä Uuden Seelannin leudossa ilmanalassa. Otahan virtuaalielämä rennosti!

Toivoo
Nintsu VRL-01851, VWR
Sähköposti

Päivitykset

esillä vain uusin päivitys

11.05.-19
Pitääpä välillä muistaa päivitellä etusivuakin! Kaikista voimista kutsuryppäistä tulokset tulleet.

Kiiwi on lopettanut tallinpidon 6.1.-15 alkaen. Nintsu jatkaa tallin pyörittämistä normaalisti.
Ulkoasun ja ulkoasun ponikuvan © Assi
Huomioithan, että tämä on VIRTUAALITALLI