Etusivu Esittely Asukkaat Toiminta Blogi

VIRTUAALIHEVONEN || A SIM-GAME HORSEMUISTOSIVUT 08.10.2022

Moana's Hailey

KTK-II
Moana's Hailey eli Halli
s. 27.06.2018 (4v 02.07.2018, sen jälkeen 1kk=1a)
welsh A -tamma, VH18-024-0138
voikko, 113cm, kasv. Moana part breds, NZ
om. Moana part breds Nintsu VRL-01851, NZ
este- ja valjakkoajopainotteinen, heB/70cm, noviisi

Luonne

Halli on aina nälkäinen, omasta mielestään nälkäkuoleman partaalla, mutta silti aina ja ikuisesti laihdutuskuurilla. Tamma lihoo pelkästä ruoan näkemisestä ja siksi sen ruokavalio onkin tarkkaakin tarkempi. Herkkujen kerjäämisen jalon taidonkin Halli osaa, joten tiukkana sen kanssa saa todella olla (sekä itsensä kanssa!). Hoitaessa Halli on kyllä kiltti ja herttainen. Se tutkii jokaisen karsinaansa tai tarhaansa astujan taskut hyvin huolellisesti ja nuuhkii kädet tarkasti. Jossain voi olla vaikka leipämurunen! Kun tarkastus on suoritettu, on Halli valmis ottamaan vastaan kaiken mitä ihmisellä on tarjota, oli kyse sitten harjauksesta tai satuloinnista, Halli on oma iloinen itsensä. Hoitajan on syytä heti huolestua jos Hallin korvat lipsahtavat luimuun! Se ei nimittäin tamman normaaleihin tapoihin kuulu.

Ratsastaessa ja ajaessa Halli ei ole ihan sieltä reippaimmasta päästä, mutta ei nyt ihan patalaiskakaan. Tamma liikkuu ihan hyvin siihen saakka, kunnes vaatimustaso alkaa nousta, jolloin poni alkaa vaatia hieman patistelua. Hikoileminen ei kuulu Hallin lempipuuhiin, mutta kilttina ja miellyttämisenhaluisena ponina se kyllä tekee mitä käsketään. Kouluratsastusta niin ratsain kuin kärryjenkin edessä Halli suorittaa säntillisesti, mutta se vaatii melko paljon käskytystä, jotta meno olisi oikeasti pontevaa. Hyppääminen on Hallin mielestä aika raskasta puuhaa, mutta kun pari kankeaa aloitushyppyä on saatu pois alta, alkaa Hallikin vähän jo innostua. Liikaa hyppyjä ei esimerkiksi kilpailuita kannata ottaa, sillä yhtä nopeasti kuin tamma touhuun syttyy, se myös väsähtää ja alkaa helposti pudotella puomeja. Maastossa Halli on oikea luottoponi niin yksin kuin porukassakin, niin ratsain kuin kärryjen edessäkin.

Suku

i. Eirian Taith
wA, vkk sab, 114cm
VWY-II, KTK-II
ii. Cdwgan Tramaine
wA, mvkkkm, 112cm
iii. Craigllwyn Tlenys
iie. Cdwgan Llanasa
ie. Briallen Rhett
wA, rt sab, 114cm
iei. Briallen Ionawr
iee. Briallen Rhod
e. Eirian Haldy
wA, vkkkm, 116cm
VWY-II, KTK-III
ei. Llangoln Glew
wA, vkkkm sab, 121cm
eii. Llansan Hwen
eie. Dant Y Llew
ee. Cadwalder Heilyn
wA, rtkm sab, 112cm
eei. Cadwalder Bamforth
eee. Cadwalder Heren

Hallilla on sukua 1 polvi virtuaalimaailmassa.

Jälkeläiset
t. Moana's Lili Cain, i. Rhediad Caer Llion

Kilpailut

kalenteriin merkitään vain sijoitukset
Estekilpailut
Halli on kilpaillut porrastettuja kilpailuita eikä sijoituksia merkitä tälle sivulle.
Pistetilanteen voi tarkistaa ponin VH-profiilista.
Valjakkoajokilpailut
Halli on kilpaillut porrastettuja kilpailuita eikä sijoituksia merkitä tälle sivulle.
Pistetilanteen voi tarkistaa ponin VH-profiilista.
Näyttelyt
28.02.2019, Adina, VSN, wA-tammat, RCH

Laatuarvostelut
20.12.2019, PoniKTK, KTK-II (19 + 19 + 19 + 19 = 76p)


Päiväkirja & valmennukset

Uusin kirjoitus on ensimmäisenä.

27.06.2018, päiväkirjamerkintä
Kuvankaunis Haldy varsoi tänään omasta Taith-oriistamme kauniin ja erittäin, erittäin nälkäisen tammavarsan. Varsominen sujui itsessään hyvin eikä apuani siinä tarvittu, mutta ensimmäiset maitohuikkansa varsa otti niin ahneesti, että äititouhuissa ensikertalainen Haldy otti siitä hieman nokkiinsa, eikä meinannut päästää tytärtään takaisin nisälle. Siinä kohtaa kovin hieman pitelemässä tammaa kiinni ja aika pian Haldy sitten tottuikin nälkäisen esikoisensa ruokailuun ja homma alkoi sujua. Haldyn tyttärelle on kyllä ehdottomasti annettava jokin sen erinomaista ruokahalua kuvaava nimi! Esimerkiksi Hailey, joka nimisivustojen mukaan tarkoittaa "heinäpellon asukasta". Voin uskoa, että tämä varsa jos joku kasvaa sellaiseksi suursyömäriksi, että joutuu olemaan koko ikänsä laihdutuskuurilla! Mutta nyt toistaiseksi Hailey-varsa ja Haldy saavat rauhassa tutustua toisiinsa ennen siirtymistään muun lauman luokse.
Nintsu


Ulkoasun ja ulkoasun ponikuvan © Assi
Huomioithan, että tämä on VIRTUAALITALLI