Etusivu Esittely Asukkaat Moana part breds

VIRTUAALIAASI/MUULI/HEVONEN || A SIM-GAME DONKEY/MULE/HORSE

Kavioeläimet

Moana farmilta löytyy muutama hevonen, muuli ja aasi, jotka asustavat yhdessä laumassa isolla laitumella ympäri vuoden. Laidun on sopivan köyhä kevyessä käytössä oleville eläimille, minkä lisäksi laitumella on myös kivikkoa ja mäkiä. Eläimet lisäruokitaan kivennäisellä ja tarvittaessa yksilöllisesti väkirehuin. Farmin hevoset on hankittu ensisijaisesti työkäyttöön, karjan siirtoon ja aitojen kiertoon, eikä niiden kanssa tavoitella mainetta kilpakentiltä. Aasit ja muulit ovat lähinnä lemmikkeinä.


Nelli

© Brianna, CC BY-NC-ND 2.0
australianhevostamma
Nellin omat sivut

Nelli on vilkas tamma, jolta löytyy virtaa kuin pienestä kylästä. Tottunut maastonkävijä, mutta karjahevosena vähän kiireinen ja vaatii osaavamman kuskin. Kaunis kuin karamelli!


Sade

© Five Furlongs, CC BY-ND 2.0
paint horse -tamma
Saden omat sivut

Sade on kokenut karjahevonen niin kilpakentillä kuin tositoimissakin. Tamma on helppo ja rauhallinen ratsu ja sopii vähän kokemattomammallekin lehmipojalle.


Imppu

© Brianna, CC BY-NC-ND 2.0
appaloosatamma
Impun omat sivut

Eloisa ja leikkisä Imppu on älykäs ja reaktiivinen karjahevonen, oikea luonnonlahjakkuus. Aloittelevalle ratsastajalle ehkä hieman nopea liikkeissään mutta muutoin toimiva käyttöhevonen.


Kennick

© Sarah Sapp, CC BY 2.0
s. 24.05.2014
muuliruuna, 142cm
ajo-opetettu (työajo), perusratsastettu

Kennick on tasainen, rauhallinen ja vankka muuliruuna. Sille käy kaikki, kunhan ruokaa tulee eteen eikä tarvitse rehkiä liikoja. Ratsuna Kennick on tasainen niin luonteeltaan kuin askeleiltaakin, mutta eteenpäinpyrkiväksi tai nopeaksi ei sitä voi sanoa. Kevyessä työajossa ruuna on varsin toimiva ja sitkeä. Sen pravuuri on seistä hievahtamatta lastauksen ajan, joskin liikkeelle lähtö voi joskus vähän venähtää.


Ulkoasun © Assi, kuvat © Roy Freytag (CC BY-NC-SA 2.0) ja Blvck Willy Wilson (CC0 1.0)
Huomioithan, että tämä on VIRTUAALIMAATILA