Etusivu Esittely Asukkaat Toiminta Tallikirja

VIRTUAALIHEVONEN || A SIM-GAME HORSE

Ivy Blue MPB© MBFoto

Ivy Blue MPB eli Ivy
s. CAS44, ikä (s. 14.11.2016, 4v 25.09.2017)
welsh part bred -tamma (75% welshverta), VH17-023-0053
vaaleanrautias, 136cm, kasv. Moana part breds, NZ
om. Moana part breds Nintsu VRL-01851, NZ
estepainotteinen, heB/100cm

Luonne

Yleisesti Ivy on melko kiltti mutta veikeä ja hieman omapäinen pikkutamma. Pientä tammamaisuuttakin neidissä on, eikä kiimat varmasti jää huomaamatta! Hoitaessa Ivy on ihan perustamma. Se antaa harjata pääasiassa kaikkialta, mitä nyt mahan alusen ja kupeiden harjaus saavat aikaan irvistelyä ja mulkoilua. Pahimmassa kiimassa Ivy saattaa jopa esittää hampaitaan mutta hyvin opetettuna ponina se ei ihmiseen koske. Kaviot Ivy nostaa melko asiallisesti mutta kovin kauaa ei tämä eläväinen poni jaksaisi kolmella jalalla seistä. Onneksi Ivy ei kovin rajusti kisko jalkaansa, kunhan vain vähän nykii kyllästyessään. Satuloidessa tamma on oikea tamma pullistelut ja luimistelut mukaan lukien. Ivy on mukava taluttaa, sillä se kävelee reippaasti mutta ei silti jyrää. Ihan pienimmille ei tammaa tosin voi talutettavaksi antaa, koska Ivy käyttää kyllä tilaisuuden hyödykseen ja karkaa ruohotupsulle syömään.

Ratsastaessa Ivy on kaukana automaatista. Tamma lintsaa kaikesta mistä pystyy ja erityisen lahjakas poni on puskemaan pohjetta vasten. Laiska poni ei Ivy ole, vaan eteenpäinpyrkimystä löytyy, mutta se ei suinkaan tarkoita, että ratsastajan tarjoamat hommat kiinnostaisivat! Ivy ei vaadi GP-tason ratsastajaa, mutta nihilisti perfektionisti tarvitaan joko selkään tai valmentamaan, jotta tämän lintsarin saa kulkemaan asiallisesti. Ilmaiseksi ei Ivyltä irtoa mitään. Poni tykkää hyppäämisestä ihan hurjasti, mutta ei se silti sataprosenttisen luotettava hyppykone ole. Aina välillä neidin pitää kokeilla voisiko esteen kiertää tai vaikka vain stopata esteen eteen. Jokainen lähestyminen onkin ratsastettava erittäin huolellisesti ja pidettävä tamma tarkasti pohkeiden välissä. Tyyliä ja kapasiteettia Ivyltä löytyy, mutta motivaatiota tarvitsee joskus kuskin hieman avittaa. Maastossa Ivy tahtoo joko jäädä puskaan syömään tai sitten kiitää tukka putkella kiitolaukkaa. Tahdonvoimaa ratsastajalta vaaditaan siis niin kentällä kuin maastossakin.

Suku

i. Roadrage MPB
wpb (75%), prn, 137cm
ii. Anfarwol Terrwyn
wB, rnvkk, 127cm
ERJ-III, VWY-III
iii. Grug Lwcus
wB
iie. Wessex Gold Dust
wB, PLJ-II
ie. Backstage Queen Ni
wpb (50%), vrt, 144cm
VWY-II
iei. One More
wpb (pv/wB), PLJ-III
iee. Leader Of The Pack
wpb (wB/pv), PLJ-III
e. Baby Blues MPB
wpb (75%), vprt sab, 137cm
ei. Moana's Samba Rythm
wB, rt, 127cm
eii. Unbelievably Unbelievable
wB, ERJ-II, YLA2, KTK-III
eie. Tango Top Regis
wB, ERJ-I, VWY-II
ee. Bonnie Blue MPB
wpb (50%), vkk sab, 137cm
VWY-II
eei. Akeem ox
ox (dom), ERJ-II
eee. Goldwood's Honey Bonnie
wA, KRJ-I, ERJ-II, YLA2, VWY-II, VWY-AB

Ivyllä on sukua 3 polvea virtuaalimaailmassa.

Jälkeläiset
CAS00, o/t. Varsa, i/e. Vanhempi
CAS00, o/t. Varsa, i/e. Vanhempi

Kilpailut

kalenteriin merkitään vain sijoitukset
    Estekilpailut
  1. 10.10.2017, Team J&K, ERJ, 50cm, 4/40
  2. 18.12.2017, Koistila, ERJ, 60cm, 5/50
    Koulukilpailut
  1. 00.00.2000, kutsu, KRJ/koulu, he Ö, 0/0
  2. 00.00.2000, kutsu, KRJ/koulu, he Ö, 0/0
  3. 00.00.2000, kutsu, KRJ/koulu, he Ö, 0/0
Näyttelyt
00.00.2000, kutsu, NJ/MSY, luokka, 0/0, sert, JS (BIS tuom. )
00.00.2000, kutsu, NJ/MSY, luokka, 0/0, sert, JS (BIS tuom. )
00.00.2000, kutsu, NJ/MSY, luokka, 0/0, sert, JS (BIS tuom. )


Päiväkirja & valmennukset

Uusin kirjoitus on ensimmäisenä.

syyskuu CAS47, päiväkirjamerkintä 31.08.2017
Ei meillä yleensä ole tapana raahata 3-vuotiaita poneja ihmisten ilmoille kilpailuihin mutta tällä kertaa sain jonkinlaisen mielenhäiriön ja päätin roudata koko kolmevee poppoomme Hukkapuroon ERJ-cupin puomiluokkaan! Shokkihoitoa katsokaas, pääsevät nuoret heti kunnon kansanjuhlan meininkiin mukaan niin ei sitten tunnu enää missään kaiken maailman pikkukisat! Siispä kahdeksan hämmennyksestä puhisevaa nuorta ponia rekkaan, Ivy porukan mukana, ja matka puolen maapallon halki kilpailupaikalle saattoi alkaa. Hukkapurossa meidän jengin meno olikin melkoista. Onneksi olin varannut mukaan jokaiselle varsalle oman hoitajan, muuten ei hommasta nimittäin olisi tullut mitään! Ivykin yritti parhaansa mukaan pahentaa asiaa tekemällä oman päänsä mukaan. Puomirata meni sitten miten meni. 3-vuotiaan ohjaus ei ihan toiminut joka hetki, mutta Ivy yllätti täysin ja toimi hetkittäin kuin oikea kilparatsu! Tuloksemme oli parista isommasta omapäisyyskohtauksesta johtuen 38/44.
Nintsu

huhtikuu CAS44, päiväkirjamerkintä 14.11.2016
Päätin käyttää Beibin varsomisen valvomiseen kuluvan ajan hyödykseni ja treenasin kuritonta koiralaumaani. Lähes 200 ponin siittolan omistajana minulla harvoin on kunnolla aikaa paneutua koirien kouluttamiseen ja sen kyllä huomaa... Nyt olin oikein varustautunut kunnon tottelevaisuustreenejä varten namipaloilla ja kullekin koiralle pikaisesti suunnitellulla ohjelmalla. Mutta tuskin olin ehtinyt asettua koirineni Varsamökkiin kun näin valvontakamerasta Beibin jo olevan maate! Eipä siinä auttanut kuin jättää koirat oman onnensa nojaan ja kytätä kameraa. Nopeusennätystä ei Beibi varsomisessa kyllä tehnyt, ehdin jo huolestuakin kun homma tuntui etenevän niin verkkaisesti, mutta lopulta hieman ennen kello yhtätoista oli varsa maailmassa. Kiiruhdin pihatolle ja siellähän kaksi rautiasta tammaa jo tutustuivat toisiinsa. Onneksi olkoon tyttärestä Beibi, ja tervetuloa maailmaan Ivy!
Nintsu

kuu CAS00, päiväkirjamerkintä/valmennus/kilpailutarina/valmennustarina 00.00.0000
plaaplaaplaaplaaplaa plaaplaaplaaplaa plaaplaaplaaplaa aamen
Nintsu


Ulkoasun ja ulkoasun ponikuvan © Assi
Huomioithan, että tämä on VIRTUAALITALLI