Etusivu Esittely Asukkaat Toiminta Blogi

VIRTUAALIHEVONEN || A SIM-GAME HORSEMUISTOSIVUT 16.12.2018

Winningmood MPB

VWY-III
Winningmood MPB eli Nino
s. 09.04.2017 (4v 09.05.2017, sen jälkeen 1kk=1a)
welsh part bred -ori (50% welsh, NWR-kelp.), VH17-023-0065
ruunikonkimo, 141cm, kasv. Moana part breds, NZ
om. Moana part breds Nintsu VRL-01851, NZ
estepainotteinen, heC/110cm, tutustumisluokka (ex-laukkaponi)

Luonne

Yleisesti Nino on aika rasittava poni. Ori on vilkas, suorastaan oikea ADHD-tapaus, eikä keskity samaan asiaan silmänräpäystä kauempaa. Kaiken lisäksi Nino on vielä itsepäinenkin ja suuttuu heti jos sen päähänpistoja (hoitajan pureksimista, kuopimista, karsinasta karkaamista ja niin edelleen, lista on loputon) yritetään rajoittaa. Kovin kilttikään ei Nino ole, vaan pitkällisestä tapakoulutuksesta huolimatta oriista on ihan ok käytellä hampaitaan ihmiseen. Mustelmilta välttyäkseen hoitajalla onkin oltava oikeat ennustajan kyvyt, jotta ehtii kieltää (tai väistää) ennen kuin hampaat iskevät.

Ratsastaessa Nino on raisu. Sen käsitys ratsastuksesta on aikalailla "urku auki ja menoksi!". Rautaa saa laittaa ponille suuhun ja vatsalihaksiaan (ja hauiksia) treenata, jotta saa tämän rautasuun pidettyä hallinnassa. Kouluratsastukseen Ninon hermot eivät vain riitä, välillä kun tuntuu jo jonkin sortin rauhallisen alkuverrytelynkin suorittamisen olevan työn ja tuskan takana. Reippaammassa temmossa Nino on hieman helpompi ratsastaa ja siksi esteratsastus ponille sopiikin. Ahtailla ja teknisillä radoilla Nino lähinnä keilaa esteet, mutta isoilla ulkoradoilla oriin matkaavoittava laukka ja rohkea hyppytyyli pääsevät oikeuksiinsa. Maastossakin ori rohkeutensa puolesta toimii mutta ponin hallinta on vielä vaikeampaa kuin kentällä.

Suku

i. Swashbuckler
wB, rnkm, 125cm
VWY-III
ii. Pish Posh
wB, rt, 124cm
iii. Adventurer
iie. Smelly Cat
ie. Pretty Pretty Peacock
wB, rnkm, 129cm
iei. Last Man Standing
iee. Pretty Rose
e. Hadiya SH ox
ox (dom), prt, 150cm
ei. Raabi'atul al Haji
ox (dom), rt, 152cm
eii. Pengiji
eie. Haji al Nallab
ee. Dayangku
ox (dom), rtkm, 151cm
eei. Brunein
eee. Kilamdul al Nallab

Ninolla on sukua 1 polvi virtuaalimaailmassa.

Jälkeläiset
o. Google It MPB, e. Dewdrop MPB

Kilpailut

kalenteriin merkitään vain sijoitukset
Estekilpailut
Nino on kilpaillut porrastettuja kilpailuita eikä sijoituksia merkitä tälle sivulle.
Pistetilanteen voi tarkistaa ponin VH-profiilista.

Laukkakilpailut
Laukkaurheilukeskuksen profiili
G3, 18: 4-2-2-1 (22%/50%), vs. 28 600e
Laatuarvostelut
30.03.2018, VWYL, VWY-III (5 + 4 + 4 + 20 + 5 = 38p)


Päiväkirja & valmennukset

Uusin kirjoitus on ensimmäisenä.

20.03.2018, päiväkirjamerkintä
Aktiivinen ja reipas Nino on pitänyt itsensä kilpailueläkkeelläkin hyvässä kunnossa ja näyttää yhä melkein yhtä lihaksikkaalta kuin kilpakunnossaan! Tästä onkin nyt hyötyä, sillä olen ilmoittanut meidän itsepäisen ikiliikkujamme rotulaatuarvosteluun palkintoa hakemaan. Pieni käytöskoulu on tosin edessä, sillä jotenkin ori pitäisi saada seisomaan rakennearvostelun ajan paikoillaan...
Nintsu

27.11.2017, päiväkirjamerkintä
Nino pääsee tänään kilpailueläkkeelle, sillä ori on saavuttanut maksimitasonsa porrastetuissa estekilpailuissa. Ikää oriilla ei ole vielä mitään, joten ihan pullaponiksi ei sitä päästetä, vaan luvassa on monipuolista treeniä kotioloissa. Laatuarvostelut eivät ole kovin korkealla tavoitelistallamme mutta ei sitä vaihtoehtoa poiskaan suljeta.
Nintsu

30.09.2017, päiväkirjamerkintä
Laukkauransa lopetettuaan on Nino joutunut opettelemaan ratsunhommia. Kouluratsastus ei ole tippaakaan oriin mieleen mutta onneksi hyppyhaluja esteille löytyy, joten makkaraksi ei tarvitse ponia laittaa. Aika vauhdikasta tuo estepuuhakin on mutta jos ei kuski vauhtia ja vaarallisia tilanteita pelkää niin hyvin pärjää! Olemme jo aloittaneet oriin kanssa esteratojen kiertämisen ja jokunen hyväksytty tuloskin on jo alla.
Nintsu

15.09.2017, päiväkirjamerkintä
Nino sijoittui tänään toiseksi Paragon Racingin G2-lähdössä 1400 metrin matkalla. Ori teki oikein kelpo juoksun ja taisteli urheasti voitostakin, mutta voittajan kiri loppusuoralla oli meidän ponille liikaa. 8-vuotiaaksi ikääntynyt Nino saa jättää laukkauransa nyt tähän. 50% sijoitusprosentti on aika kehno, puhumattakaan 22% voittoprosentista, joten mitäpä tuota enempää kilpailuttamaan.
Nintsu

31.08.2017, päiväkirjamerkintä
Grade-lähtöihin siirtyminen ei ole sujunut Ninolta aivan toivotulla tavalla, sillä neljässä G-lähdössään ori ei ole yltänyt kertaakaan edes rahasijoille. Siksipä tämänpäiväinen juoksu team Cinnamorollin järjestämässä 800 metrin G3-lähdössä olikin melkoinen yllätys! Nino juoksi tasaisen varmasti koko matkan ja paksautti vielä kunnon loppukirin loppusuoralla. Voiko parempaa toivoakaan!
Nintsu

08.08.2017, päiväkirjamerkintä
Pari päivää sitten Nino joutui tyytymään kolmanteen sijaan Kinborough Poniesin todella tiukaksi menneessä allowance-lähdössä. Tänään ori otti revanssin ja teki huikean hienon juoksun, voittaen Relvenin 500 metrin allowance-lähdön. Nyt on osallistumisoikeus grade-lähtöihin taskussa eli oikea kilpailu alkaa nyt!
Nintsu

24.07.2017, päiväkirjamerkintä
Lähtö lähdöltä Nino on parantanut suoritustaan, joten osasin jo hieman odottaakin maiden-voittoa. Ori voitti tänään Anarchiessa lyhyen matkan maidenin lähes näytöstyyliin. Kyllä vain löytyy poveria tästä ponista! Nyt kun vain saataisiin tämä vire pidettyä yllä niin mikään ei voi estää Ninon voittokulkua!
Nintsu

10.07.2017, päiväkirjamerkintä
Nino aloitteli tänään laukkauraansa Anarchien 1000 metrin maiden-lähdössä. Ori pörräsi siihen malliin jo verryttelyssä, että itse lähtöön jäi aika vähän voimavaroja. Fiksusti jockey yritti oritta säästellä lähdön alussa mutta milloinkas Nino ihmisen ohjeita mukisematta nielisi. Jo ennen matkan puoliväliä alkoi oriin askellus hiipua ja loppujen lopuksi sijoitukseksi tuli seitsemäs.
Nintsu

03.06.2017, päiväkirjamerkintä
5-vuotiaasta Ninosta tuli tänään isä! Oriin viime kesänä tapaama Dewdrop varsoi tänään onnistuneesti komean, suurimerkkisen orivarsan. Saa nähdä kimoutuuko varsa isänsä tapaan vai jääkö hauskan läikikkääksi! Onneksi olkoon pojasta, Nino!
Nintsu

09.04.2017, päiväkirjamerkintä
Liisinkitammamme Hadiya varsoi tänään pitkäjalkaisen, ruunikon orivarsan omasta Swashbuckler-oriistamme. Voimakastahtoinen varsa ei kauaa oljilla makoillut vaan suorastaan apinanraivolla se sai jalkansa toimimaan ja alkoi etsiä maitobaaria. Saa nähdä millainen pirulainen tästä varsasta vielä tuleekaan! Nyt hämmentynyt emätamma ja nälkänsä tyydyttänyt varsa saavat rauhassa tutustua toisiinsa pari päivää ennen kuin siirtyvät laumaan muiden siitostammojen luokse.
Nintsu


Ulkoasun ja ulkoasun ponikuvan © Assi
Huomioithan, että tämä on VIRTUAALITALLI