Etusivu Esittely Asukkaat Toiminta Tallikirja

VIRTUAALIHEVONEN || A SIM-GAME HORSE

Moana's Mererid© MBFoto.eu

Moana's Mererid eli Merri
s. 18.12.2017 (ikääntynyt suoraan 4v, sen jälkeen 1kk=1a)
welsh B -tamma, VH17-022-0074
mustankimo, 130cm, kasv. Moana part breds, NZ
om. Moana part breds Nintsu VRL-01851, NZ
estepainotteinen, heB/80cm, ex-laukkaponi (sileä)

Luonne

Merri on aika perustamma. Se on ihan kiltti mutta sillä on silti perinteisiä tammamaisia oikkuja, kuten ajoittaista pahantuulisuutta ja luimistelua. Merri ei kuitenkaan koskaan pure eikä potki. Sen äidillisen lempeä puoli tulee esiin esimerkiksi pienten lasten touhutessa sen ympärillä, joten tammamaisuudestaan huolimatta Merrin voi antaa yli-innokkaiden ponityttöjenkin hoidettavaksi. Kunhan aloittelijat eivät satuloi tammaa, sillä aina satuloidessa Merrin pahimmat elkeet tulevat esiin.

Ratsastaessa Merri on ihan kelpo poni. Se ei liiemmin pidä vahvoista pohjeavuista, joten tammaa onkin parempi ratsastaa istunnalla kuin vahvalla jalalla. Onneksi Merri on melko reipas luonnostaan, joten eteen ei tammaa yleensä tarvitse käskeä. Kouluratsastusta poni suorittaa tasaisen tahdikkaasti helpolla tasolla vaikkei mikään liikeihme olekaan. Hyppääminen on enemmän tamman ominta alaa. Merrillä on huolellinen hyppytyyli eikä se pudottele turhia puomeja. Erikoisesteitäkään tamma ei kyttäile, joten kiellotkin ovat harvinaisia. Kaiken kaikkiaan Merri on siis mukava ratsuponi helpoissa este- ja koululuokissa.

Suku

i. Merlyn Gelligroes
wB, rnvkkkm, 136cm
ii. Saron Evann
wB, rnkm, 137cm
iii. Mynyddislwyn
iie. Nesta Rhyd
ie. Llanelltyd Lynessa Adwyn
wB, vkk, 134cm
iei. Llanveynoe
iee. Bay Meleri
e. Clunderwen Lauren
wB, rnkm, 132cm
ei. Clunderwen Llanllwni
wB, mkm, 134cm
eii. Gronnah Abergavenny
eie. Clunderwen Mendus
ee. Clunderwen Seion
wB, trn, 129cm
eei. William Pirs
eee. Gethin Llanfair

Merrillä on sukua 1 polvi virtuaalimaailmassa.

Jälkeläiset
t. Moana's Little Beauty, i. Moana's Little Bleddyn

Kilpailut

kalenteriin merkitään vain sijoitukset
Estekilpailut
Merri on kilpaillut porrastettuja kilpailuita eikä sijoituksia merkitä tälle sivulle.
Pistetilanteen voi tarkistaa ponin VH-profiilista.
    Laukkakilpailut
    Laukkaurheilukeskuksen profiili
    stat. 0: 0-0-0-0 (%/%), vs. 0e
Näyttelyt
00.00.2000, kutsu, NJ/MSY, luokka, 0/0, sert, JS (BIS tuom. )
00.00.2000, kutsu, NJ/MSY, luokka, 0/0, sert, JS (BIS tuom. )
00.00.2000, kutsu, NJ/MSY, luokka, 0/0, sert, JS (BIS tuom. )


Päiväkirja & valmennukset

Uusin kirjoitus on ensimmäisenä.

18.01.2018, päiväkirjamerkintä
Vaikka yövalvominen on raskasta, pidän varsavalvojaisten hiljaisuudesta ja rauhasta. Nytkin Merrin varsomista odottaessani, röhnötin puoli-istuvassa asennossa Varsamökin sohvalla, silitin syliini nukahtanutta koiraa ja mutustelin neiti Colen tuomia, kotitekoisia omena- ja bataattisipsejä. Muu koiralaumani sylikoiraa lukuunottamatta retkotti pitkin poikin mökin lattiaa ja taustalla soi hiljaa instrumenttijazzia sisältävä soittolistani. Mikäs sitä oli siinä lekotellessa! Kunhan vain välillä muisti vilkaista mitä valvontakamerassa oikein tapahtui... Olin täysin uppoutuneena omiin ajatuksiini kun jälleen vilkaisin ruutua - ja siellähän oli täysvarsominen Merrillä käynnissä! Omenasipsiin tukehtuen hyökkäsin ruudun äärelle ja tarkkasin silmä kovana tapahtumia. Ensikertalaisena Merri oli ehkä hieman hidas puuhissaan jos oppikirjaesimerkkiin verrataan, mutta varsominen sujui muuten hyvin. Tuore emätamma oli haltioissaan jälkikasvustaan eikä allekirjoittaneenkaan innostus vastasyntyneen harmaan tammavarsan edessä juuri emän intoa vähäisempää ollut. Onneksi olkoon tyttärestä, Merri!
Nintsu

18.12.2017, päiväkirjamerkintä
Uusimpiin hankintoihimme kuuluva Lauren-tamma varsoi tänään söpön tammavarsan. Varsomisessa Lauren tarvitsi hieman apua, sillä varsa oli hieman huonossa asennossa, mutta loppujen lopuksi kaikki sujui hyvin. Nyt tuore emätamma ja vastasyntynyt saavat tutustua toisiinsa rauhassa ennen kuin siirtyvät muiden siitostammojen luokse samalle laitumelle.
Nintsu

00.00.2010, päiväkirjamerkintä
plaaplaaplaaplaaplaa plaaplaaplaaplaa plaaplaaplaaplaa aamen
Nintsu


Ulkoasun ja ulkoasun ponikuvan © Assi
Huomioithan, että tämä on VIRTUAALITALLI