Etusivu Esittely Asukkaat Toiminta Blogi

VIRTUAALIHEVONEN || A SIM-GAME HORSEMUISTOSIVUT 08.10.2022

Moana's Mererid

ERJ-II, VWY-III
Moana's Mererid eli Merri
s. 18.12.2017 (ikääntynyt suoraan 4v, sen jälkeen 1kk=1a)*
welsh B -tamma, VH17-022-0074
mustankimo, 130cm, kasv. Moana part breds, NZ
om. Moana part breds Nintsu VRL-01851, NZ
estepainotteinen, heB/80cm, ex-laukkaponi (sileä)
* 8v 18.04.2018

Luonne

Merri on aika perustamma. Se on ihan kiltti mutta sillä on silti perinteisiä tammamaisia oikkuja, kuten ajoittaista pahantuulisuutta ja luimistelua. Merri ei kuitenkaan koskaan pure eikä potki. Sen äidillisen lempeä puoli tulee esiin esimerkiksi pienten lasten touhutessa sen ympärillä, joten tammamaisuudestaan huolimatta Merrin voi antaa yli-innokkaiden ponityttöjenkin hoidettavaksi. Kunhan aloittelijat eivät satuloi tammaa, sillä aina satuloidessa Merrin pahimmat elkeet tulevat esiin.

Ratsastaessa Merri on ihan kelpo poni. Se ei liiemmin pidä vahvoista pohjeavuista, joten tammaa onkin parempi ratsastaa istunnalla kuin vahvalla jalalla. Onneksi Merri on melko reipas luonnostaan, joten eteen ei tammaa yleensä tarvitse käskeä. Kouluratsastusta poni suorittaa tasaisen tahdikkaasti helpolla tasolla vaikkei mikään liikeihme olekaan. Hyppääminen on enemmän tamman ominta alaa. Merrillä on huolellinen hyppytyyli eikä se pudottele turhia puomeja. Erikoisesteitäkään tamma ei kyttäile, joten kiellotkin ovat harvinaisia. Kaiken kaikkiaan Merri on siis mukava ratsuponi helpoissa este- ja koululuokissa.

Suku

i. Merlyn Gelligroes
wB, rnvkkkm, 136cm
ii. Saron Evann
wB, rnkm, 137cm
iii. Mynyddislwyn
iie. Nesta Rhyd
ie. Llanelltyd Lynessa Adwyn
wB, vkk, 134cm
iei. Llanveynoe
iee. Bay Meleri
e. Clunderwen Lauren
wB, rnkm, 132cm
ei. Clunderwen Llanllwni
wB, mkm, 134cm
eii. Gronnah Abergavenny
eie. Clunderwen Mendus
ee. Clunderwen Seion
wB, trn, 129cm
eei. William Pirs
eee. Gethin Llanfair

Merrillä on sukua 1 polvi virtuaalimaailmassa.

Jälkeläiset
t. Moana's Little Beauty, i. Moana's Little Bleddyn

Kilpailut

kalenteriin merkitään vain sijoitukset
Estekilpailut
Merri on kilpaillut porrastettuja kilpailuita eikä sijoituksia merkitä tälle sivulle.
Pistetilanteen voi tarkistaa ponin VH-profiilista.
    Laukkakilpailut
    Laukkaurheilukeskuksen profiili
    stat. 21: 2-6-2-3 (10%/62%), vs. 16 200e
Laatuarvostelut
02.02.2020, VWYL, VWY-III (4 + 4 + 5 + 20 + 5 = 38p)

31.03.2020, ERJL, ERJ-II (4 + 40 + 20 + 20 + 11 = 95p)


Päiväkirja & valmennukset

Uusin kirjoitus on ensimmäisenä.

31.01.2020, päiväkirjamerkintä
Jo aikuiseen ikään ehtinyt Merri saa hetkeksi jättää tutun laitumensa ja laumansa ja lähteä laatuarvostelukiertueelle! Tammalla on tosiaan jo hieman ikää ja kilpailueläkkeelläkin se on jo tovin ehtinyt olla, joten kyllä se nyt on aika aloittaa meriittien keräys muuallakin kuin kilpakentillä. Merri on nyt ilmoitettu rotulaatuarvostelun helmikuun tilaisuuteen, sillä sieltä on hyvä aloittaa palkintojen keräys, koska jälkeläisnäyttöä ei tarvita. Kunhan Merrin esikoistytär vielä hieman saa näytettyä kynsiään esteradoilla, jatkaa Merri-muori matkaansa Esteratsastusjaoksen laatuarvosteluun. Merrin tytär Bea on tehnyt jo varsin vakuuttavaa jälkeä kilpakentillä, joten on vain pienen ajan kysymys milloin Merri on valmis ERJL:äänkin! Rotulaatuarvostelussa tavoitteenamme on tuoda kotiin vähintään kolmospalkinto, mutta toki kakkonen ilahduttaisi aivan erityisesti!
Nintsu

18.01.2018, päiväkirjamerkintä
Vaikka yövalvominen on raskasta, pidän varsavalvojaisten hiljaisuudesta ja rauhasta. Nytkin Merrin varsomista odottaessani, röhnötin puoli-istuvassa asennossa Varsamökin sohvalla, silitin syliini nukahtanutta koiraa ja mutustelin neiti Colen tuomia, kotitekoisia omena- ja bataattisipsejä. Muu koiralaumani sylikoiraa lukuunottamatta retkotti pitkin poikin mökin lattiaa ja taustalla soi hiljaa instrumenttijazzia sisältävä soittolistani. Mikäs sitä oli siinä lekotellessa! Kunhan vain välillä muisti vilkaista mitä valvontakamerassa oikein tapahtui... Olin täysin uppoutuneena omiin ajatuksiini kun jälleen vilkaisin ruutua - ja siellähän oli täysvarsominen Merrillä käynnissä! Omenasipsiin tukehtuen hyökkäsin ruudun äärelle ja tarkkasin silmä kovana tapahtumia. Ensikertalaisena Merri oli ehkä hieman hidas puuhissaan jos oppikirjaesimerkkiin verrataan, mutta varsominen sujui muuten hyvin. Tuore emätamma oli haltioissaan jälkikasvustaan eikä allekirjoittaneenkaan innostus vastasyntyneen harmaan tammavarsan edessä juuri emän intoa vähäisempää ollut. Onneksi olkoon tyttärestä, Merri!
Nintsu

18.12.2017, päiväkirjamerkintä
Uusimpiin hankintoihimme kuuluva Lauren-tamma varsoi tänään söpön tammavarsan. Varsan isä on myös uusiin asukkaisiimme lukeutuva, oma oriimme Merlin. Varsomisessa Lauren tarvitsi hieman apua, sillä varsa oli hieman huonossa asennossa, mutta loppujen lopuksi kaikki sujui hyvin. Muutaman erittäin hermostuttavan viisiminuuttisen jälkeen kaikki voivat hyvin ja ruote emätamma ja vastasyntynyt tammavarsa ovat molemmat hyvissä voinneissa. Nyt emä ja vastasyntynyt saavat tutustua toisiinsa rauhassa kahden kesken pihaton suojissa, ennen kuin siirtyvät muiden siitostammojen luokse samalle laitumelle. Mererid-varsa saa opetella laumassa hevosen perustaitoja ja vahvistua tulevaa kilpaponin uraansa varten. Suunnitelmissamme on kouluttaa varsasta uusi esteponivahvistus kilpailulistoillemme, mutta toki uudella kasvatilla on myös paikkansa seuraavan uuden B-ponimme sukutaulussa. Aktiivinen elämä Mereridille luvassa!
Nintsu


Ulkoasun ja ulkoasun ponikuvan © Assi
Huomioithan, että tämä on VIRTUAALITALLI