Etusivu Esittely Asukkaat Toiminta Blogi

VIRTUAALIHEVONEN || A SIM-GAME HORSEMUISTOSIVUT 05.04.2020

Eirian Lwyn

VWY-III, KTK-III
Eirian Lwyn eli Lwyn
s. 20.09.2015 (4v 20.09.2016, sekalainen)
welsh mountain -tamma, VH16-024-0031
rautias, 114cm, kasv. Ramya Ranch, USA
om. Moana part breds Nintsu VRL-01851, NZ
yleispainotteinen, heB/80cm, noviisi

Luonne

Lwyn on itsevarma, tyyni ja järkevä tamma, joka ei turhista stressaa tai pienistä hermostu. Lwyn luottaa itseensä tilanteessa kuin tilanteessa, mikä tekee siitä erittäin luotettavan ponin, varsinkin kun tamma on myös erittäin hyväluontoinen ja ihmisrakas eläin. Hoitaessa Lwyn onkin juuri se poni, jonka voi antaa vaikka kiljuvan lapsilauman hoidokiksi. Tammaan voi luottaa täysillä, eikä se koskaan tee mitään typerää. Taluttaessakin poni käyttäytyy asiallisesti ja se seuraa rauhallisesti pienempääkin narunpitelijää.

Ratsastaessa Lwyn keskittyy ja malttaa hyvin. Tamma on yhteistyöhaluinen ja kärsivällinen, eikä se menetä tyyneyttään epäselvien tai ristiriitaisten apujen tykityksessäkään. Toki parhaimmillaan Lwyn on vasta hieman paremman kuskin kanssa, mutta se sopii kärsivällisen luonteen laatunsa ansiosta myös alkeisponiksi. Kouluratsastukseen Lwyn suhtautuu vakavasti ja se suorittaakin varsin hienosti omalla tasollaan. Hyppäämisestä poni pitää erityisesti, eikä se jännitä oudompiakaan esteitä. Nopeimmasta päästä Lwyn ei ehkä ole, mutta sen minkä se häviää nopeudessa, voittaa se ketteryydessä. Kärryjen edessä Lwyn on varsin toimiva. Yllättäin siitä löytyy aisojen välissä enemmänkin liikettä eikä se ole todellakaan yhtään pöllömpi ajokki koulukokeessa. Maratonilla Lwyn ottaa helposti yliaikaa, mutta toisaalta se tekee usein estevirheettömiä suorituksia, mikä yleensä nostaa sen sijoitusta tuloslistalla.

Suku

i. Gwynd Leason
wA, rn, 118cm
ii. Pemberton Lanney
wA
iii. Llwch
iie. Craeth
ie. Gwynd Ynys
wA
iei. Ddim yn Meddwl
iee. Yn Crafu'r
e. Llandovery Evelyn
wA, rtkm sab, 113cm
ei. Llandovery Ferry
wA
eii. Feril of Lockheart
eie. Rhylwydd
ee. Llandovery Eney
wA
eei. Llandovery Nilas
eee. Llandovery Enya

Lwynillä on sukua 1 polvi virtuaalimaailmassa.

Jälkeläiset
o. Moana's Breckinridge, i. Buchanan Dawn

Kilpailut

kalenteriin merkitään vain sijoitukset
Estekilpailut
Lwyn on kilpaillut porrastettuja kilpailuita eikä sijoituksia merkitä tälle sivulle.
VH-profiili.
Valjakkoajokilpailut
Lwyn on kilpaillut porrastettuja kilpailuita eikä sijoituksia merkitä tälle sivulle.
VH-profiili.
Laatuarvostelut
20.12.2018, PoniKTK, KTK-III (16 + 17 + 16 + 16 = 65p)

02.02.2020, VWYL, VWY-III (5 + 5 + 3 + 21 + 5 = 39p)


Päiväkirja & valmennukset

Uusin kirjoitus on ensimmäisenä.

31.01.2020, päiväkirjamerkintä
Lwynin on aika hankkia palkintorivilleen täydennystä ja siksipä ilmoitinkin tamman rotulaatuarvostelun tilaisuuteen syynättäksi. Myönnän, että odotukseni ovat hieman koholla, sillä Lwyn on aika kiva tamma kaikin puolin! Kantakirjauksen pettymyksestäkin on toivuttu, joten ties vaikka kakkospalkinnon saisimme Lwynin meriittiriviä koristamaan. Toki palkinto se on kolmonenkin!
Nintsu

09.09.2019, päiväkirjamerkintä
Tänään on se suuri päivä, kun Lwyn saa siirtyä kilpailueläkkeelle! Tamma on menestynyt valjakkoajokilpailuissa hienosti ja sijoittunutkin neljästi. Lisäksi tililtä löytyy neljä voittoakin! Estepuolta olemme toistuvasti laiminlyöneet, minkä takia Lwynin esteiden ominaisuuspisteet jäävätkin hivenen vajaiksi. Säkäkorkeutensa takia tamma ei kuitenkaan voi enää kilpailla lajissa sen enempää, joten tähän on tyydyttävä.
Nintsu

30.06.2019, päiväkirjamerkintä
Lwynistä on kyllä tullut yksi lempiponeistani! Tamma vain on kaikin puolin niin mukava ja käteeni sopiva! Tänään teimme vain kevyen koulutreenin. Emme harjoitelleet mitään erityistä, vaan teimme ihan perusratsastusta. Minä halusin Lwynin suoraksi ja hyvään tahtiin apujen väliin. Ei sen kummempaa, mutta kummasti vain siinäkin riitti tekemistä!
Nintsu

06.01.2019, päiväkirjamerkintä
Uusi vuosi ja uudet kujeet! Kävimme tänään Moana part bredsin 7-vuotissyntymäpäivän kunniaksi reippaalla maastolenkillä ajaen. En ollut hetkeen valjastanut ketään, joten jonkin aikaa sain kuluttaa remmien ja remeleiden kanssa! Maastossa kaikki sujui sen sijaan hyvin ja Lwyn toimi kuin ajatus, vaikka virtaa neidillä olikin.
Nintsu

20.12.2018, päiväkirjamerkintä
Ponikantakirja järjesti jo perinteeksi muodostuneen joulukuisen suurtilaisuutensa, jonne myös ktk-kelvottomat saivat osallistua, joten ilmoitin Lwynin mukaan. Tamma ei useista yrityksistä huolimatta ole saanut ktk-kelpoisuutta, joten käytin tilaisuuden heti hyödykseni! Loppujen lopuksi Lwyn palkittiin vain kolmannella palkinnolla, vaikka tamma esiintyi hyvin ja on mielestäni parempi kuin pisteet antavat ymmärtää. No, makuja on monia.
Nintsu

08.11.2018, päiväkirjamerkintä
Lwynin kilpaura on lähtenyt hyvin käyntiin varsalomalta paluun jälkeen. Tammalla on jo jokunen voittokin valjakkoajokilpailuista! Ominaisuuspisteitä on vielä paljon keräämässä sekä esteratsastuksesta että valjakkoajosta, mutta jos menestys jatkuu tähän tahtiin, pääsee Lwyn jo pian kilpailueläkkeelle.
Nintsu

19.07.2018, päiväkirjamerkintä
Lomat on nyt lusittu ja Lwyn palailee takaisin treenien pariin. Tamma on melkoisesti lihonut varsalomallaan, joten melkoisen kuntokuurin saamma ponille pitää ennen kuin se on taas kilpailukunnossa. Minulla on kuitenkin kova luotto henkilökuntaani ja Lwyniin, joten emmeköhän pääse pian jatkamaan kilpailukenttien valloitusta!
Nintsu

24.06.2018, päiväkirjamerkintä
Lwyn varsoi tänään komean ja terhakkaan oripojan Paraatiponien kasvatista Buchanan Dawnista. Varsominen sujui hyvin ja sekä tuore emä, että vastasyntynyt orivarsa voivat hyvin ja tutustuvat rauhassa toisiinsa pihaton suojissa. Ajattelin nimetä sekakarvaisen ruunivoikon varsan Breckinridge'ksi. James Buchanan oli Yhdysvaltain presidentti ja hänen kaudellaan varapresidenttinä oli John Breckinridge. Tietääkseni varsan isäori ei ole saanut nimeään Yhdysvaltain 15. presidentin mukaan, mutta ainakin meidän "Pepe" saa nimensä Yhdysvaltain varapresidentiltä! Vielä ei Pepeltä odoteta mitään suuria tekoja, vaan orivarsa saa rauhassa kasvaa ja opetella hevosen elämän saloja. Kunhan herralle kertyy hieman enemmän ikää, alamme hitaasti ja huolellisesti opettaa sitä ratsu- ja kärryponin saloihin. Loistava tulevaisuus odottaa meidän varapresidenttiämme! Lwyn on syystäkin ylpeä pojastaan.
Nintsu

17.04.2018, päiväkirjamerkintä
Suloinen Lwyn saapui tänään meille HM:n luota Yhdysvalloista. Tamma oli matkustanut kuulemma hyvin ja rauhassa. Tallipihaan päästyään Lwyn venytteli itseään autuaasti kuin koira ja käveli tyytyväisenä taluttajansa rinnalla muutaman ringin pihan ympäri. Kunhan Lwyn kotiutuu, aloitamme yhteisen kilpailu-uramme este- ja valjakkokilpailuissa.
Nintsu


Ulkoasun ja ulkoasun ponikuvan © Assi
Huomioithan, että tämä on VIRTUAALITALLI