Etusivu Esittely Asukkaat Toiminta Tallikirja

VIRTUAALIHEVONEN || A SIM-GAME HORSE

Moana's Bisquit© MBFoto.eu

Moana's Bisquit eli Kitty
s. 01.06.2017 (4v 01.06.2017, ikääntynyt suoraan 4v, sen jälkeen 1kk=1a)
welsh B -tamma, VH17-022-0049
ruunivoikko, 133cm, kasv. Moana part breds, NZ
om. Moana part breds Nintsu VRL-01851, NZ
estepainotteinen, heB/80cm

Luonne

Yleisesti, hoitaessa, muuta?

Ratsastaessa, esteillä, maastossa, ajaessa

Suku

i. Maelgwyn
wB, rn, 133cm
ii. Newyddilyn
wB, m, 132cm
iii. Trahaym
iie. Cystenian
ie. Baeddan
wB, km, 132cm
iei. Siencyn
iee. Dremidydd
e. Winna B
wB, vkk, 131cm
ei. Wolowitz
wB, rnkm, 134cm
eii. Gorwedd Gwyn
eie. Storm Eira
ee. Peppermint B
wB, vkk, 130cm
eei. Diafol Gwyn
eee. Capucine

Kittyllä on sukua 1 polvi virtuaalimaailmassa.

Jälkeläiset
o. Bed-time Story MPB, i. Storyteller MPB

Kilpailut

kalenteriin merkitään vain sijoitukset
Estekilpailut
Kitty on kilpaillut porrastettuja kilpailuita eikä sijoituksia merkitä tälle sivulle.
Pistetilanteen voi tarkistaa ponin VH-profiilista.
Laukkakilpailut
Laukkaurheilukeskuksen profiili
stat. 10: 0-3-2-1, vs. 5600e, 0%/60% (sileä)
Näyttelyt
00.00.2000, kutsu, NJ/MSY, luokka, 0/0, sert, JS (BIS tuom. )
00.00.2000, kutsu, NJ/MSY, luokka, 0/0, sert, JS (BIS tuom. )
00.00.2000, kutsu, NJ/MSY, luokka, 0/0, sert, JS (BIS tuom. )


Päiväkirja & valmennukset

Uusin kirjoitus on ensimmäisenä.

15.05.2018, päiväkirjamerkintä
Kitty on saanut jo vuosikaudet (virtuaalisesti) löhöillä kotioloissa ja nauttia laitumen antimista. Nyt tamma on laitettu laihdutuskuurille ja suuntana on rotulaatuarvostelu! Hienosti ponin kunto onkin palautunut, joten odotukset ovat korkealla laatuarvostelun suhteen. Pidetään peukut pystyssä!
Nintsu

18.01.2018, päiväkirjamerkintä
Lopetettuaan laukkauransa, on Kitty kilpaillut aika rauhalliseen tahtiin porrastetuissa estekilpailuissa. Tamman kyvythän ovat melko rajalliset ja tavoitteenamme olikin edetä vain 80 sentin tasolle. Hienosti tavoitteisiimme päästiinkin ja Kitty on noussut hitaasti mutta varmasti kohti kapasiteettinsa maksimia. 28 kilpailua, joista jopa seitsemän sijoitusta, tuli tamman kilpauraksi.
Nintsu

02.09.2017, päiväkirjamerkintä
Laukkauransa lopettamisen jälkeen Kitty sai hetken lomailla ja nollata päätään laitumella, mutta nyt tamma on taas otettu tositoimiin. Ponia on pikkuhiljaa kouluteltu ratsuksia ja vaikka mitään huipputason kilpaponia siitä ei tuleekaan, on tammasta kuoriutunut näppärä ratsu helpompiin luokkiin. Tavoitteena on kilpailuttaa Kittyä porrastetuissa kilpailuissa ainakin esteratsastuksen parissa.
Nintsu

13.08.2017, päiväkirjamerkintä
Ei näköjään auttanut edes aika ja ikääntyminen mitä Kittyn laukkauraan tulee. Eipä ole 7-vuotiskausi sujunut yhtään sen paremmin kuin aikaisemmatkaan kaudet. Tänään poni juoksi Kinborough Poniesin maiden-lähdössä neljänneksi. Rahasijalle pääsemistä voisi pitää hyvänäkin saavutuksena ellei kaikki muut lähtöön osallistuneet olisi olleet 3- tai 4-vuotiaita... Eiköhän Kittyn laukkaura ole tältä erää taputeltu.
Nintsu

31.07.2017, päiväkirjamerkintä
Kitty on juossut oikein hienosti muutaman viimeisen startin. Tänäänkin tamma paineli komeasti kolmanneksi tiukan taiston jälkeen Anfarwol Acresin maiden-lähdössä. Voittoa tässä vielä odotellaan, jotta poni pääsisi nousemaan allowance-tasolle! Ehkä seuraavassa startissa sitten?
Nintsu

20.07.2017, päiväkirjamerkintä
No nyt alkoi lyyti kirjoittaa! Kitty starttasi tänään Paragon Racingin maiden-lähdössä ja ylsi hienolla kirillään toiselle sijalle! Komea 1200 euron palkintopotti saatiin matkaan. Nyt jatketaan ahkerasti treenejä ja toivotaan, että tamman hyvä vire säilyy seuraavaan starttiin!
Nintsu

10.07.2017, päiväkirjamerkintä
Ei paljoa ehtinyt Kitty mammalomailla, kun jo oli aika startata ensimmäisen kerran laukkakilpailuissa! Tamma on ihan kelpo kunnossa ottaen huomioon, että se on vasta varsonut. En vain malttanut odottaa enää pidempään nähdäkseni Kittyn tositoimissa. Olisi tosin ehkä kannattanut, sillä tamma ei yltänyt tasaisen rauhallisella juoksullaan edes rahasijoille...
Nintsu

07.07.2017, päiväkirjamerkintä
Onneksi Uudessa-Seelannissa on tammikuun lopussa jo melko lämmintä, sillä Kitty-tammamme päätti varsoa lähes kolme viikkoa etuajassa! Kitty oli lisäksi hieman huonovointisen oloinen. Kaikki sujui onneksi hyvin. Eläinlääkärimme Ed tutki ruunivoikon orivarsan ja totesi sen hyväkuntoiseksi, joskin varmuuden vuoksi sille tiputettiin suoraan suoneen pussillinen plasmaa. Kitty sai lisähormonia, jotta kohtu puhdistuisi, sekä sulfa-lääkityksen, sillä Ed epäili tammalla jonkin sortin tulehdusta. Eiköhän Kittykin pian tokene!
Nintsu

01.07.2017, päiväkirjamerkintä
Nopeasti ikääntyvälle Kittylle pamahti tänään 5 vuotta mittariin ja hieno tamma siitä onkin kasvanut! Kitty on astutettu omalla oriillamme Torylla ja varsaa odotetaan syntyväksi pikapuoliin. Ihan vielä ei Kitty siis kilpauraansa aloita, vaan saa rauhassa hoitaa yhden jälkeläisen maailmaan ennen kuin alkaa kiertää kilpakenttiä.
Nintsu

01.06.2017, päiväkirjamerkintä
Uusi ostotammamme Winna kävi ennen meille muuttoaan vierailulla Adinassa, jossa tapasi Jannican komean B-oriin Maelgwynin. Tänään Winna sitten varsoi kauniin, ruunivoikon tammavarsan parilla sukalla varustettuna. Kaikki sujui oikein mainiosti ja nyt tuore emätamma ja suloinen Bisquit-varsa saavat tutustua rauhassa toisiinsa ennen kuin siirrämme ne tammalaitumelle muiden siitostammojen ja maitovarsojen luokse.
Nintsu

00.00.2010, päiväkirjamerkintä
plaaplaaplaaplaaplaa plaaplaaplaaplaa plaaplaaplaaplaa aamen
Nintsu


Ulkoasun ja ulkoasun ponikuvan © Assi
Huomioithan, että tämä on VIRTUAALITALLI