Etusivu Esittely Asukkaat Toiminta Blogi

VIRTUAALIHEVONEN || A SIM-GAME HORSEMUISTOSIVUT 08.10.2022

Snowholic MPB

Ch, VWY-II, KTK-III
Snowholic MPB eli Holli
s. 09.04.2017 (4v 09.05.2017, sen jälkeen 1kk=1a)
welsh part bred -tamma (50% welsh, NWR-kelp.), VH17-023-0066
rautiaankimo, 130cm, kasv. Moana part breds, NZ
om. Moana part breds Nintsu VRL-01851, NZ
yleispainotteinen, heB/80cm (ex-laukkaponi)

Luonne

Holli näyttää kiltiltä ja ujolta eikä ulkonäkö tällä kertaa petä: meidän suloinen Holli on kiltti kuin koiranpentu mutta valitettavasti samalla hyvin ujo. Vieraisiin ihmisiin tamma suhtautuu suurella varauksella ja hätkähtää pienintäkin yllättävää liikettä tai äännähdystä. Kun Hollin luottamuksen saavuttaa, kuoriutuu tammasta oikein mukava ja seurallinen ponineiti. Se reagoi kylläkin nopeasti ympäristössä tapahtuviin asioihin mutta tasoittuu tutun ihmisen seurassa yhtä nopeasti kuin huolestuukin. Kilpailuiden hälinään tottuminen vei Hollilta aikaa mutta nykyään rutiinin ja iän kartuttua ei tamma enää järkyty samalla tapaa.

Ratsastaessa Holli on herkkä ja erittäin yritteliäs. Tamma yrittää aina parhaansa oli selässä tuttu tai tuntematon ratsastaja. Valitettavasti sen herkkyys yhdistettynä hieman pompottaviin askellajeihin tekee siitä kinkkisen ratsastettavan: Holli tulkitsee tahattomatkin heilahdukset avuiksi ja yrittää niitä sitten parhaansa mukaan toteuttaa. Kiltteydestään huolimatta poni ei siis sovellu aloittelevan ratsastajan ratsuksi vaan neiti tarvitsee selkäänsä kehonsa ja mielensä hallitsevan kuskin. Parhaimmillaan Holli on oikein näpsäkkä ratsu, joka suorittaa sievästi ja täsmällisesti niin kouluaitojen sisällä kuin esteradallakin.

Suku

i. Cayman's Cocoholic
ox (SEA), prt, 153cm
ii. Halim Moniet
ox (SEA)
iii. Aladdair Aladdin
iie. Has Mareekh
ie. Adar Deboraih
ox (SEA)
iei. Afire Halim
iee. Ishtair
e. Frozen Ella
wA, rnkm, 116cm
ei. Deeply Frost
wA, rnvkkm, 115cm
eii. Snow Holiday
eie. Frozie
ee. Frostbite
wA, rtkm, 114cm
eei. Snowstorm
eee. Fairy Rime

Hollilla on sukua 1 polvi virtuaalimaailmassa.

Jälkeläiset
t. Dawnfrost MPB, i. Haashid ox
t. Loveholic MPB, i. Rude Boggart MPB

Kilpailut

kalenteriin merkitään vain sijoitukset
Holli on kilpaillut porrastettuja kilpailuita eikä sijoituksia merkitä tälle sivulle.
Pistetilanteen voi tarkistaa ponin VH-profiilista.
    Laukkakilpailut
    Laukkaurheilukeskuksen profiili
    stat. 16: 3-3-3-1, 19%/63%, vs. 28 600e (sileä)
Näyttelyt
06.01.2019, Stall Fernweh, NJ, wpb, irtoSERT
05.06.2019, Adina, NJ, wpb-tammat, irtoSERT
15.06.2019, Adina, NJ, wpb-tammat, irtoSERT

Laatuarvostelut
28.04.2018, VWYL, VWY-II (9 + 5,5 + 4,5 + 20 + 5 = 44p)

13.07.2019 myönnetty Champion

20.04.2020, PoniKTK, KTK-III (16 + 16 + 18 + 18 = 68p)


Päiväkirja & valmennukset

Uusin kirjoitus on ensimmäisenä.

22.04.2018, päiväkirjamerkintä
Holli on saanut jo pidempään nautiskella leppoisasta laidunelämästä mutta nyt sille tulee stoppi, sillä olen ilmoittanut tamman rotulaatuarvosteluun. Tavoitteena on tietenkin jokin palkinto mutta kolmonen riittää oikein hyvin. Tai eihän sitä tiedä jos kaunottaremme hurmaa tuomarit ja saavuttaakin kakkosen!
Nintsu

19.03.2018, päiväkirjamerkintä
Tänään Holli pääsee kokonaan kilpailueläkkeelle. Vihdoinkin Holli nappasi ne viimeiset, kovan työn takana olleet pisteet kouluratsastuksesta! Ponin ura kouluponina sisälsi jopa yhden sijoituksen ja yhden voitonkin, joten eipä yhtään pöllömpi kouluratsu tämä meidän Holli. Nyt suloinen tammamme saa keskittyä leppoisiin eläkepäiviinsä ehkä muutamissa näyttelyissä käyden.
Nintsu

27.11.2017, päiväkirjamerkintä
Holli keräsi tämänpäiväisistä kilpailuistaan viimeiset puuttuvat ominaisuuspisteet esteratsastuksesta. Tamma on suorittanut kiltisti omalla tasollaan joka kilpailuissa ja edennyt taso tasolta kohti omaa maksimitasoaan (joka ei tosin kovin hurja ole) esteratsastuksessa. Ainuttakaan sijoitusta ei Holli ole kilpaurallaan saavuttanut mutta kuitenkin sijoittunut osallistujien kesken sen verran hyvin, että on saanut ominaisuuspisteitä kerättyä. Seuraava tavoitteemme on kerätä vielä uupuvat pisteet kouluratsastuksesta, jotta tamma pääsee kokonaan eläköitymään.
Nintsu

01.10.2017, päiväkirjamerkintä
Päätettyään laukkauransa on Holli saanut opiskella uutterasti ratsun hommia. Tänään tamman olikin jo aika siirtyä kisalistoille keräämään ominaisuuspisteitä este- ja kouluratsastuksessa porrastetuissa kilpailuissa. Esteillä Holli on hieman turhankin varovainen mutta kouluradalla poni on sievä kuin karamelli. Menestystä odotellessa!
Nintsu

09.09.2017, päiväkirjamerkintä
Kauan kaivattu G3-tason voitto saavutettiin Hollin kanssa vihdoin ja viimein - siihen tarvittiin peräti 12 starttia. Holli teki erittäin hienon juoksun Caelfall Poniesin nurmiradalla 1600 metrin matkalla. Tamma jätti jo lähdössä muut taakseen ja jaksoi vastata perässä tulevien painostukseen koko pitkän matkan ajan. Ei huonompi uranpäätös, mutta ei tästä starttimäärästä kauheasti muuta kehuttavaa jäänytkään.
Nintsu

10.08.2017, päiväkirjamerkintä
Hollilla on tässä ollut muutama päivä lähes täyslepoa, jotta tamma ehtii palautua seuraavaan starttiinsa. Se onkin jo huomenna Paragonissa, missä tamman olisi tarkoitus havitella jälleen G3-tason voittoa. Tänään vein Hollin maastoon. Pääasiassa kävelimme reipasta käyntiä mutta otimme myös pari vauhdikkaampaa laukkapätkää hengityksen avaamiseksi alku- ja loppuraveja unohtamatta.
Nintsu

10.07.2017, päiväkirjamerkintä
Treeneissä Holli on väläytellyt melkoisia lahjoja laukkapuolelle mutta tänään tamma pääsi tositoimiin. Debyytin paikaksi valittiin Anarchien nurmirata ja lähdöksi maiden kilometrin matkalla. Hollin lähtö sujui kaikin puolin erittäin hienosti. Tamma sai hyvän startin ja juoksi koko matkan kärkikahinoissa. Loppusuoralla Holli sitten pisti ihan uuden vaihteen päälle ja kaahasi maalilinjan yli ensimmäisenä. Voitto heti uran ensimmäisestä startista!
Nintsu

05.06.2017, päiväkirjamerkintä
Holli varsoi Sanin arabioriista Haashidista tänään rautiaan tammavarsan. Holli ei apua varsomiseen tarvinnut ja muutenkin kaikki sujui oikein hyvin. Suloinen tammavarsa on kuin emänsä pienenä! Holli ja Dafne-varsa viettävät muutaman päivän kahdestaan ennen kuin siirtyvät muiden siitostammojen luokse opiskelemaan laumaelämää.
Nintsu

19.05.2017, päiväkirjamerkintä
Hollin sisäänratsastus sujui oikein hyvin ja nyt tammalle onkin vain rakennettu rauhassa kuntoa ja lihaksistoa laukkakilpailuita varten. Ennen ensistarttiaan Holli saa tosin pyöräyttää yhden varsan, joten kova kiirus ei kunnonrakennuksen kanssa ole. Hiljaa hyvä tulee!
Nintsu

09.04.2017, päiväkirjamerkintä
Suloinen Ella varsoi tänään suloistakin suloisemman tammavarsan. Varsan isä on kaunis arabiori Cayman's Cocoholic. Tammalle on jo nimi varattu, sillä pienokaisesta on tulossa Snowholic! Nyt alkajaisiksi Ella ja pieni-Snowholic saavat tutustua rauhassa toisiinsa ennen siirtymistä laumaan muiden siitostammojen kanssa.
Nintsu


Ulkoasun ja ulkoasun ponikuvan © Assi
Huomioithan, että tämä on VIRTUAALITALLI