Etusivu Esittely Asukkaat Toiminta Blogi

VIRTUAALIHEVONEN || A SIM-GAME HORSEMUISTOSIVUT 08.10.2022

A.D. Tribble Shake

KTK-II
A.D. Tribble Shake eli Trippi
s. 14.02.2019 (4v 18.02.2019, sen jälkeen 1kk=1a)
welsh part bred -ori (75% welshverta), VH19-023-0044
punaruunikko, 146cm, kasv. VRL-04799, Adina, FI
om. Moana part breds Nintsu VRL-01851, NZ
yleispainotteinen, heA/110cm

Luonne

Trippi on vakaa ja rauhallinen ori, joka ei turhista hötkyile. Se jaksaa seistä vaikka koko päivän hoidettavana, malttaa odottaa ulkoiluvuoroaan metelöimättä eikä ala riehua vaikkei saisikaan heti ruokiaan ensimmäisenä. Kaiken kaikkiaan Trippi on helppo, rauhallinen ja mutkaton ori, jonka luonnetta todella osaa arvostaa, kun talli on täynnä temperamenttisia kilpahevosia! Hoitotilanteissa Trippi on aina 100% kiltti ja luotettava. Se nauttii harjaamisesta, mutta ei vastustele kavioiden puhdistusta tai varustamistakaan. Mitään kovin suurta vuorovaikutussuhdetta oriin kanssa ei oikein tuttukaan hoitaja saa aikaiseksi, sillä tämä herra tuppaa vaipumaan vähän omiin ajatuksiinsa, eikä esimerkiksi ala tarjoilla vastarapsutuksia hoitajalleen. Taluttaessa Trippi on hyväkäytöksinen, eikä jyräile tai leiki liikaa oria.

Ratsastaessa Trippi ei ehkä ole ihan keveimmästä päästä, mutta ei nty raskaimmastakaan. Ori jää helposti hieman roikkumaan kädellä ja sitä saakin ratsastaa aika vahvalla pohkeella, jotta herra kantaisi itse päänsä ja ruhonsa. Ei se nyt kovin vaikeaa ole, mutta ponia joutuu kyllä pitkin ratsastusta muistuttelemaan asiasta. Pääosin Trippi on helppo ratsu: se tekee mitä sanotaan, ei häslää tai ennakoi, eikä harrasta mitään tuhmuuksia. Ihan nopein reagoimaan ei poni ole, mutta kuuliaisesti se kyllä tekee kaiken pyydetyn omalla tasaisen rauhallisella tavallaan. Kouluradalla Tripin valtti on sen erittäin tahdikkaat liikkeet ja muutenkin sen tasaisen varma suorittaminen. Ehkä suurimmat VAU-fiilikset jäävät tuomareilta kokematta, mutta tasaisella suorituksella pääsee jo usein ruseteille. Hypätessä Trippi on yllättävän näppärä vaikkei nopein aikaratsu olekaan. Kovin lähelle estettä ei oritta kannata tuoda, sillä sen etujalkatekniikka ei ole nopeimmasta päästä, mutta muuten poni kyllä pyrkii olemaan jaloistaan varovainen. Erikoisetkaan esteet eivät ponia pelota. Trippi on myös luotettava ja leppoisa maastoratsu.

Suku

i. Hopearinteen Pilgrim
wD, rn, 146cm
ERJ-II, KTK-II, YLA3, VWY-III, VWY-B
ii. Pélle av Hamilton
wD, rn, 148cm
iii. Sibbe
iie. Madeleine
ie. Beautiful Yoanne
wD, rt, 144cm
iei. Sakur
iee. Jemenna
e. Ch Tequila Belly
wpb (50%), rnvkk, 136cm
KTK-III
ei. Aqva
wpb (75%), rn, 145cm
eii. Panache
eie. Sheila
ee. Bailando II
wpb (25%), vkk, 145cm
eei. Tribble xx
eee. Golden Delicious

Tripillä on sukua 1 polvi virtuaalimaailmassa.

Jälkeläiset
t. Chococheese Milkshake MPB, e. Cheesecake MPB

Kilpailut

kalenteriin merkitään vain sijoitukset
Estekilpailut
Trippi on kilpaillut porrastettuja kilpailuita eikä sijoituksia merkitä tälle sivulle.
Pistetilanteen voi tarkistaa ponin VH-profiilista.
Koulukilpailut
Trippi on kilpaillut porrastettuja kilpailuita eikä sijoituksia merkitä tälle sivulle.
Pistetilanteen voi tarkistaa ponin VH-profiilista.
Näyttelyt
15.06.2019, Adina, NJ, wpb-orit, irtoSERT

Laatuarvostelut
20.04.2020, PoniKTK, KTK-II (18 + 18 + 19 + 18 = 73p)


Päiväkirja & valmennukset

Uusin kirjoitus on ensimmäisenä.

26.05.2019, päiväkirjamerkintä
Olin katsonut Adinan ystävänpäiväkasvattien myyntitopikin ainakin sata kertaa läpi muka löytämättä sieltä mitään ostettavaa. Päädyin sitten kuitenkin topikiin uudelleen, kun ensin olin ingnoorannut sen ties kuinka kauan. Siis hetkinen, olivatko nämä nyt ne samat myytävät, joita olin katsonut jo useasti?! Joukossa oli monta toinen toistaan mielenkiintoisempaa hevosta myynnissä, enkä käsitä, miten olin aiemmin saattanut ne ohittaa! Komea, cob-sukuinen A.D. Tribble Shake hurmasi minut heti ja teinkin siitä tarjouksen muiden joukossa. Kaupat oriista tehtiinkin sitten melkein samoin tein ja saatoin alkaa suunnitella ponin kuljetusta tänne. Trippi on vankkarakenteinen komistus, luonteeltaan kuin lapanen ja lahjakas lajiin kuin lajiin, joten oriilla on varmasti kilpauran lisäksi rahkeita siitosoriiksikin.
Nintsu


Ulkoasun ja ulkoasun ponikuvan © Assi
Huomioithan, että tämä on VIRTUAALITALLI