Etusivu Esittely Asukkaat Toiminta Blogi

VIRTUAALIHEVONEN || A SIM-GAME HORSE

Cloudfield Razzberry© KKJ

Cloudfield Razzberry eli Razze
s. 26.01.2022 (8v 26.09.2022, 1kk=1a)
welsh part bred -tamma (50% welsh), VH22-023-0052
punaruunikko, 144 cm, kasv. Sonja, Cloudfield, GB
om. Nintsu (VRL-01851), Moana part breds, NZ
yleispainotteinen, heA/110cm

Luonne

Hieman maskuliinisesta lempinimestään huolimatta Razze on hyvinkin tammamainen ja kipakka ponineiti. Razze on melko tarkka seurastaan, niin kaksi- kuin nelijalkaisestakin sellaisesta, eikä tule toimeen ihan kaikkien kanssa. Hoitaessa Razze ei siedä kiirettä, hälinää tai muuta ylimääräistä touhotusta. Tamma haluaa kaiken huomion itselleen, joten instakuvaukset kannattaa järjestää jonkun toisen ponin kanssa - Razze huomauttaa kyllä heti jos se tuntee jäävänsä toiseksi vaikkapa puhelimelle. Kuitenkaan myöskään ylenmääräisestä lääppimisestä ei Razze pidä, vaan jos harjaus ja rapsuttelu sen mielestä jatkuvat liian kauan, antaa ponineiti kyllä siitäkin palautetta. Kaiken kaikkiaan Razze on ihan hauska hoidokki, vähän kuin diivamaista kuningatarta hoitaisi, kunhan kaikki tehdään rauhallisesti, kiireettä ja ponin oikkujen ehdoilla.

Ratsastaessa Razze on herkkä ja hivenen omapäinen. Tamma vaatii kokeneen ratsastajan, jolla on vakaa käsi ja rauhallinen istunta, sillä kaikenmoinen suusta nyppiminen tai kantapään koputtelu saaat Razzen näkemään punaista - eikä tämä poni pelkää kertoa mielipidettään terävillä pukkihypyillä! Kun Razzella on kyydissään sopivan eleettömästi ratsastava kuski, on tamma elastinen ja tahdikas ratsu. Sen ehdoton pravuuri on erinäiset sivuttaisliikkeet ja taivutukset, sillä tämä poni jos joku on notkea! Razze ei kuitenkaan kestä saman tehtävän toistamista toiston perään, joten ratsastukset on pidettävä vaihtelevina ja annettava tammalle mielenkiintoista puuhaa, jottei se ala pullikoida vastaan. Hyppyhommissa Razze on melko tulinen, mutta tammalla on nopea, notkea hyppy ja mukavasti omaakin älyä esteille tultaessa. Hypätessä ratsastaja saa olla erityisen tarkka kätensä ja myötäyksensä kanssa, sillä siinä asiassa Razze ei ole lainkaan anteeksiantavainen.

Suku

i. Sierra Rosseau
wpb (50%), vprt, 143cm
ii. Boncath Rhett
wB, vprt, 129cm
KTK-III
iii. Boncath Rhinffrew
iie. Boncath Blaenllechau
ie. Vignetta x
x (75% ox), rn, 158cm
iei. Rajeem ox
iee. Vienette x
e. Cloudfield Crowberry
wpb (50%), rn, 147cm
KTK-II
ei. Casparow
wpb (50%, ox/wB), rn, 137cm
eii. Carcasson
eie. Desideria
ee. Elderberry
wpb (50%, sis. kwpn/xx/wB), rnpäis, 148cm
KTK-I
eei. Elder Champion
eee. Cloudberry

Razzella on sukua 2 polvea virtuaalimaailmassa.

Jälkeläiset
o/t. Varsa, i/e. Vanhempi
o/t. Varsa, i/e. Vanhempi

Kilpailut

kalenteriin merkitään vain sijoitukset
Estekilpailut
Razze on kilpaillut porrastettuja kilpailuita eikä sijoituksia merkitä tälle sivulle.
Pistetilanteen voi tarkistaa ponin VH-profiilista.
Koulukilpailut
Razze on kilpaillut porrastettuja kilpailuita eikä sijoituksia merkitä tälle sivulle.
Pistetilanteen voi tarkistaa ponin VH-profiilista.
Näyttelyt
00.00.2000, kutsu, NJ/MSY, luokka, 0/0, sert, JS (BIS tuom. )
00.00.2000, kutsu, NJ/MSY, luokka, 0/0, sert, JS (BIS tuom. )
00.00.2000, kutsu, NJ/MSY, luokka, 0/0, sert, JS (BIS tuom. )


Päiväkirja & valmennukset

Uusin kirjoitus on ensimmäisenä.

26.01.2022, Razze syntyy
Tykkään keräillä eri kasvattajien kasvatteja - mitä useampia eri kasvattajanimiä tallista löytyy, sen parempi! Saan samalla uutta verta talliin sekä tuettua mahdollisesti uuden kasvattajan kasvatustyötä, joten win-win joka suuntaan. Sonjalle Cloudfieldiin myin muutaman oman kasvattini jo aikoja sitten, mutta vasta nyt hoksasin, ettei minulta löytynyt omasta tallista ainuttakaan cloudfieldiläistä. Puutehan oli välittömästi korjattava! Nopeasti löysinkin Cloudfieldistä mieleisen yhdistelmän, joka myös sopi Sonjalle, ja niin laitettiin minulle oma cloudfieldiläinen tilaukseen. Tänään sain Sonjalta iloisia uutisia, kun emäksi valittu Cloudfieldin oma kasvatti Cloudfield Crowberry varsoi kauniin, pienehkön ja siron tammavarsan - kovasti toivomani Razzberryn! Varsominen sujui hienosti ja pian puhelimeni watsappi jo täyttyi suloistakin suloisemmista valokuvista ja videoista vapisevin jaloin maitoa imevästä Razze-varsasta.
Nintsu

00.00.2010, päiväkirjamerkintä
plaaplaaplaaplaaplaa plaaplaaplaaplaa plaaplaaplaaplaa aamen
Nintsu


Ulkoasun ja ulkoasun ponikuvan © Assi
Huomioithan, että tämä on VIRTUAALITALLI