Etusivu Esittely Asukkaat Toiminta Blogi

VIRTUAALIHEVONEN || A SIM-GAME HORSE

Bluepond Kings Ghost

KTK-II

© Mili Peel

Bluepond Kings Ghost eli Kingis
s. 20.01.2018 (8v 20.09.2018, sekalainen ikääntyminen)
welsh B -ori, VH21-022-0116
ruunikonkimo, 130 cm, maahantuoja Disa
om. Moana part breds Nintsu VRL-01851, NZ
yleispainotteinen, heB/90cm, harraste (SPC-profiili)

Luonne

Yleisesti, hoitaessa, muuta?

Ratsastaessa, esteillä, maastossa, ajaessa

Suku

i. Bluepond Kings Cross
wB, rnkm, 132cm
ii. Bluepond Sir Arthur
wB, rnkm, 130cm
iii. Bluepond Holy Grail
iie. Caverns Grace
ie. Claydune Maylis
wB, rtkm, 135cm
iei. Claydune Highflyer
iee. Claydune Lisette
e. Atworth Electra
wB, rnkm, 129cm
ei. Atworth Midas
wB, rt, 130cm
eii. North Hill Caden
eie. Montells Magic Touch
ee. Atworth Bluebell
wB, rnkm, 129cm
eei. Eastcove Blue Boy
eee. Eastcove Almond

Kingis on suvuton eli sillä ei ole sukua virtuaalimaailmassa.

Jälkeläiset
t. Ballet de la Reine MPB, e. Balletomane
o. Moana's Ghost King, e. Wlynt Flynyra
o. Moana's Fisher King, e. Pendrych Gwynant

Kilpailut

kalenteriin merkitään vain sijoitukset
Estekilpailut
Kingis on kilpaillut porrastettuja kilpailuita eikä sijoituksia merkitä tälle sivulle.
Pistetilanteen voi tarkistaa ponin VH-profiilista.
Kenttäkilpailut
Kingis on kilpaillut porrastettuja kilpailuita eikä sijoituksia merkitä tälle sivulle.
Pistetilanteen voi tarkistaa ponin VH-profiilista.
Laatuarvostelut
20.06.2023, PoniKTK, KTK-II (19 + 19 + 18 + 19 + 75p)


Päiväkirja & valmennukset

Uusin kirjoitus on ensimmäisenä.

31.12.2021, rekisteriin ja kilpaura alkuun
Kingistä on pikkuhiljaa koulutettu eteenpäin ja nyt ori alkaa olla valmis ensimmäisiin kilpailuihinsa. Pakko myöntää, ettei Kingis meilläkään ole ansaitsemaansa ykkösponin asemaan päässyt ja oriin koulutus onkin edistynyt tästä johtuen aika hitaasti. Mutta edistynyt kuitenkin! Oriista on kuoriutunut melkoinen estetykki, vaikka näpsäkästi se kyllä kouluponin virkaakin täyttää. Olin jo intopiukeassa ilmoittamassa Kingistä ensimmäisiin estekilpailuihinsa uraa aloittamaan, kun hoksasin, että ponin rekisteröinti on jäänyt kokonaan tekemättä. Hupsista keikkaa, mites se nyt sillain... Ei muuta kuin tunnistajaa pikapikaa soittamaan! Onneksi tuttu tunnistaja pääsi pian paikalle, hetki ponin katselua ja papereiden pyörittelyä ja nyt Kingis löytyy virtuaalisen ratsastajainliiton hevosrekisteristä B-ponien osastosta numerolla 116. Nyt taas kilpailukalenteri auki ja sopivia luokkia Kingikselle valitsemaan.
Nintsu

01.05.2020, Kingis saapuu Moanaan
Joskus ongelmistaan kannattaa puhua muillekin eikä vain hautoa niitä omassa pienessä päässään. Tuskailin suvuttomien oriiden tarvettani ja kuin tilauksesta Disalla olikin ylimääräiseksi jäänyt ori tarjolla! Ei kahta sanaa ja jo siirsin rahat Disan tilille. Bluepond Kings Ghost eli tuttujen kesken Kingis on todella laadukas, hyvärakenteinen ja kaikin puolin erinomainen ori. Sain sen laatuaan halvemmalla (onneksi!), koska poni oli Glenwoodissa jäänyt hieman sivuun eikä oikein löytänyt paikkaansa. Tänään Kingis sitten saapui pitkältä matkaltaan Glenwoodista Moanaan. Vuorokausien matkustuksesta huolimatta ori askelsi tallipihalla joustavasti ja katseli tyynen valppaasti ympärilleen turhia riekkumatta. Vaikka ori nyt onkin tekemättömyyttään hieman pulleassa kunnossa, näen siinä paljon potentiaalia ja uskon, että Kingiksestä tulee loistava lisä B-ponien jalostukseemme!
Nintsu

20.04.2018, maahantuojan kertomaa
Olin aivan varma, että se poni oli tipahtanut suoraan taivaasta. Vaikka vuosien aikana oli törmännyt vaikka minkälaiseen komistukseen, Bluepond Kings Ghost oli sellainen ilmestys, että sitä tipahti tuolilta sellaisen keskenkasvuisen kolmivuotiaan nähdessään. Tai no mikään keskenkasvuinen ori ei ollut, vaan hyvin sopusuhtaisesti kasvanut nuori. Olin saanut jalkaa oven väliin Bluepondin siittolaan ja pääsin etunenässä hieromaan kauppaa heidän uusimmasta tulevaisuuden toivostaan. Ikäisekseen Ghostista sai maksaa pitkän pennin, mutta olin optimistisella tuulella.

Samanlaiselta huolettomalta herralta vaikutti ponikin, kun se vihdoin ja viimein, pitkän odotuksen jälkeen, tepasteli hevosauton lastaussiltaa alas Glenwoodin pihamaalle. Ghost kävi katseellaan läpi uuden valtakuntansa, hirnahti kerran kimeästi ja seurasi minua sen jälkeen talliin. Askel oli ehkä staccato, lyhyt ja terävä, mutta päällisin puolin ori oli maisemanvaihdokseen nähden erittäin levollinen. Koluttuaan ensin karsinansa jokaisen kolkan, se asettui heinäkasan ääreen mutustelemaan eväitä ja vilkuilemaan uusia tallikavereitaan. Voi että, kun Ghost oli niin fiksun ja *syötä tähän kaikkia positiivisia adjektiivejä* oloinen, että se tulee varmasti olemaan jokaisen siihen sijoitetun pennin arvoinen.

tekstin on kirjoittanut Disa

00.00.2010, päiväkirjamerkintä
plaaplaaplaaplaaplaa plaaplaaplaaplaa plaaplaaplaaplaa aamen
Nintsu


Ulkoasun ja ulkoasun ponikuvan © Assi
Huomioithan, että tämä on VIRTUAALITALLI