Etusivu Esittely Asukkaat Toiminta Blogi

VIRTUAALIHEVONEN || A SIM-GAME HORSE

Blumenfelds Jacque© Nils Lidén

Blumenfelds Jacque eli Jace
s. 15.01.2022 (8v 15.09.2022, 1kk=1a)
welsh part bred -ori (62,5% welsh, NWR-kelp.), VH22-023-0053
mustanruunikko, 144 cm, kasv. turjake, Blumenfelds Ponies, DE
om. Nintsu (VRL-01851), Moana part breds, NZ
estepainotteinen, heB/110cm

Luonne

Yleisesti Jace on rauhallinen, kärsivällinen ori, joka tietää milloin kannattaa olla rauhassa ja milloin taas pitää enemmän ääntä. Hoitaessa Jace on oikeinkin mukava ja leppoisa kaveri. Se on seurallinen ori ja tykkää puuhata ihmisen kanssa, oli kyse sitten pikaisesta harjauksesta ja varustamisesta tai pidemmästä puunauksesta, Jace on varmasti mukana menossa iloisesti korvat hörössä ja lehmän kärsivällisyydellä varustettuna. Orimaisuuttaan Jace esittelee vain harvoin ja pääasiassa ori onkin erittäin ruunamainen ja vaivaton käsiteltävä. Mikään lapanen ei Jace silti esimerkiksi orilaumassa ole, vaan ottaa tilansa ja paikkansa, eikä anna nuorempien tai omasta mielestään heikompien hyppiä varpaille. Oriissa on kuitenkin myös sosiaalista älykkyyttä ja se tietää milloin kannattaa väistää. Tyyni, rento ja aina hyväntuulinen Jace on mukava kaveri niin meille ihmisille kuin toisille nelijalkaisillekin.

Ratsastaessa Jace on ahkera ja yhteistyöhaluinen. Ori tekee miellään töitä, keskittyy erinomaisesti joka tilanteessa ja antaa aina kaikkensa. Kouluradalle Jace on hieman matalaryhtinen ja tasapaksu, mutta tahdikkaasti ja täsmällisesti se toteuttaa ratsastajansa toiveita parhaan kykynsä mukaan. Jace on siitä harvinainen otus, että aloittelijankaan kanssa se ei ala laiskotella, vaan työskentelee parhaan taitonsa mukaan. Jacen lahjat ovat esteillä. Vaikka oriin laukka ei häikäise askellajituomareita, etenee poni tasaisen varmasti niin teknisillä maneesiradoilla kuin suurilla derbykentilläkin. Jacella on huolellinen jalkatekniikka ja ori hyppää suurella sydämellä niin isot kuin pienetkin esteet. Tämä poni jos joku taistelee ratsastajansa kanssa ja tarvittaessa ratsastajan puolestakin! Pienet kuskin virheetkään lähestymisissä tai hypyissä ei haittaa, vaan Jace yrittää aina parhaansa mukaan pelastaa tilanteen ja antaa virheen anteeksi. Maastossa Jace on mukava maastomopo. Ponille sopii niin rauhallinen polkuseikkailu ilman satulaa kuin villi laukkakilpailu pellolla, kaikki kelpaa ja aina Jace on korvat hörössä hommassa mukana.

Suku

i. Blumenfelds Goldentoy
wpb (50%), rnvkk, 146cm
KTK-I
ii. Goldenstein
wpb (50%), rnvkkkrj, 131cm
KTK-I
iii. Goldenrush xx
iie. Shamehill's Golden Dawn (wB)
ie. Ubi v.d. Eikenboom
wpb (50%), trt, 148cm
iei. Lippy Zip xx
iee. Mihangel Rhys (wB)
e. Blumenfelds Jamaique
wpb (75%), tprn, 145cm
ei. Jamiroquai de l'Est
wpb (50%), rnkm, 148cm
eii. Badgers Retreat xx
eie. Jaquelin de l'Est (wB)
ee. Llanberis Evnissyen
wB, vkk, 131cm
KTK-II
eei. Menai Samuel
eee. Llanberis Evelyien

Jacella on sukua 2 polvea virtuaalimaailmassa.

Jälkeläiset
o. Jackfruit MPB, e. Utopia's Cranberry

Kilpailut

kalenteriin merkitään vain sijoitukset
Estekilpailut
Jace on kilpaillut porrastettuja kilpailuita eikä sijoituksia merkitä tälle sivulle.
Pistetilanteen voi tarkistaa ponin VH-profiilista.
Näyttelyt
00.00.2000, kutsu, NJ/MSY, luokka, 0/0, sert, JS (BIS tuom. )
00.00.2000, kutsu, NJ/MSY, luokka, 0/0, sert, JS (BIS tuom. )
00.00.2000, kutsu, NJ/MSY, luokka, 0/0, sert, JS (BIS tuom. )


Päiväkirja & valmennukset

Uusin kirjoitus on ensimmäisenä.

15.05.2022, Jace saapuu taloon
Tykkään keräillä eri kasvattien kasvatteja, ja mitä enemmän eri kasvattajanimiä tallini hevoslistauksessa näkyy, sen parempi! Myin jokin aika sitten turjakkeelle Blumenfelds Poniesiin kaksi moanalaista ja myyntitapahtumasta jäi mieleen pieni haave omastakin blumenfeldilaisesta welshistä, sellaista kun ei Moanasta vielä löytynyt. Hetken Blumenfeldin welshvalikoimaa tuumailtuani sopivat vanhemmat löytyivät. Tänään juuri nelivuotiaaksi kääntynyt ori Blumenfelds Jacque, eli tuttujen kesken Jace, sitten saapui meille tänne maapallon toiselle puolelle Seelantiin saksalaisten Blumenfeldin kasvatusta edustamaan. Ori oli suorittanut pitkän matkansa asiallisesti ja suhtautui myös uuteen kotiinsa varsin tyynesti. Jace on Blumenfeldissä perusratsutettu, joten kunhan poni hieman kotiutuu, aloitamme treenit tavoitteenamme edetä tietenkin aina virallisiin estekilpailuihin saakka. Herran rauhallisen asenteen huomioiden, taidamme päästä treenien pariin jo piakkoin!
Nintsu

00.00.2010, päiväkirjamerkintä
plaaplaaplaaplaaplaa plaaplaaplaaplaa plaaplaaplaaplaa aamen
Nintsu


Ulkoasun ja ulkoasun ponikuvan © Assi
Huomioithan, että tämä on VIRTUAALITALLI