Etusivu Esittely Asukkaat Toiminta Blogi

VIRTUAALIHEVONEN || A SIM-GAME HORSE

Moana's Druid

KTK-III

© Hoekhorst

Moana's Druid eli Druidi
s. 02.07.2018 (8v 06.03.2019)
welsh B -ori, VH18-022-0114
ruunikonkimo, 132cm, kasv. Moana part breds, NZ
om. Moana part breds Nintsu VRL-01851, NZ
estepainotteinen, heB/100cm

Luonne

Druidi on utelias, seurallinen ja eloisa oripoika, jonka kanssa on mukava toimia. Ori on todella ihmisrakas ja se viihtyy ihmisten seurassa vaikka kuinka kauan. Hoitaessa Druidi onkin todella ihana. Se ottaa paljon kontaktia hoitajaansa, on tarkkaavainen ja vastavuoroinen, mutta ei silti tunge hoitajan iholle liikaa. Kaikki hoitotoimenpiteet herran kanssa sujuvat, eikä edes satulavyön kiristys saa Druidin hyvää tuulta pilalle. Kaikin puolin siis oikein ihana pikkuherra! Taluttaessa Druidi on pääasiassa hyväkäytöksinen, mutta kilpailupaikoilla ja joskus satunnaisesti kotonakin ori pistää show-vaihteen päälle ja voi vähän steppailla ja hirnahdella. Poni on kuitenkin helposti hallittavissa, eikä ori koskaan unohda taluttajansa olemassa oloa.

Vaikka Druidi maastakäsin onkin oikea mamman mussukka, on se selästä selvästi säpäkämpi kaveri. Ori on herkkä avuille ja reaktioissaan nopea, joten ihan joka pulliaisen ratsuksi siitä ei ole. Yhteistyökykyä ja -halua ponista löytyy, mutta ori vaatii tasapainoiset avut omaavan ratsastajan, joka uskaltaa antaa ponille riittävästi vapautta liikkua ja käyttää kroppaansa. Druidi ei pidä tiukasta tuntumasta, vaan sitä on ratsastettava hyvin kevyin ohjasavuin. Pohjetta herra sietää paremmin, mutta parhaiten ori toimii ratsastajalla, joka käyttää apuinaan pääasiassa istuntaa. Kouluratsastusta Druidi vääntää kun pyydetään, mutta mikään erityisen innokas kouluponi ei ori ole. Sen sijaa hyppääminen ja maastoilu ovat kovasti oriin mieleen. Hyppykykyä Druidilla on näinkin pieneksi poniksi oikeinkin hyvin, mutta joskus herra innostuu radalla vähän turhankin paljon!

Suku

i. VIR MVA Ch Pencalow Duinhir
wB, rtkm, 131cm
ERJ-I, VWY-II, KTK-II
ii. Canllaith Breandran
wB, rnkm, 132cm
iii. Canllaith Brynmor
iie. Canllaith Glendower
ie. De La Noche
wB, vrt, 132cm
iei. Toxic Acid
iee. De La Silla
e. Ch Pencalow Laramie
wB, trn, 132cm
VWY-II, KTK-II
ei. Carcharoth
wB, tprn, 130cm
eii. Carssos
eie. Misty Mount
ee. Luz de la Luna
wB, km, 134cm
eei. Daleway's Luino
eee. Solei Y Nata

Druidilla on sukua 2 polvea virtuaalimaailmassa.

Jälkeläiset
o. Moana's Draugluin, e. Moana's Priciau
t. Druidina MPB, e. Dawnfrost MPB

Kilpailut

kalenteriin merkitään vain sijoitukset
Estekilpailut
Druidi on kilpaillut porrastettuja kilpailuita eikä sijoituksia merkitä tälle sivulle.
Pistetilanteen voi tarkistaa ponin VH-profiilista.
Koulukilpailut
Druidi on kilpaillut porrastettuja kilpailuita eikä sijoituksia merkitä tälle sivulle.
Pistetilanteen voi tarkistaa ponin VH-profiilista.
Laatuarvostelut
20.12.2019, PoniKTK, KTK-III (16 + 17 + 15 + 15 = 63p)


Päiväkirja & valmennukset

Uusin kirjoitus on ensimmäisenä.

02.07.2018, päiväkirjamerkintä
Kuten olen jo useasti maininnut, Pencalow on yksi kaikkien aikojen suosikkikasvattajani. Kahden pencalowilaisen yhdistäminen onkin mielestäni suorastaan kunnia! Pencalowilaisten Dunen ja Laran rakkausvarsa syntyi tänään siinä kolmen ja neljän välillä aamuyöllä. Se puoli tuntia, mitä seurasin Laran varsomista valvontakameran kautta, oli yksi elämäni pisimmistä! Niin kovasti odotin tätä varsaa syntyväksi. Lara varsoi Dunelle komean, tummanruunikon, piirtopäisen pojan. Moana's Druid alkoi lähes välittömästi kokeilla jalkojansa eikä aikaakaan, kun tallin uusi tulokas oli jo tärisevien jalkojensa varassa etsimässä nisää. Maitobaari löytyi parin kaatumisen jälkeen ja niin orivarsa sai elintärkeät ternimaidot juotua. Ainakin on isänsä sitkeyden perinyt! Lara ja Druidi saavat nyt pari päivää rauhassa tutustua toisiinsa ennen siirtymistä laumaan muiden luo. Tulevaisuudessa Druidi saa seurata vanhempiensa jalanjäljissä sekä estekentille että näyttelykehiin siitoskäyttöä tietenkään unohtamatta. Tavoitteita ja haaveita on siis rutkasti odottamassa toteutusta.
Nintsu

00.00.2010, päiväkirjamerkintä
plaaplaaplaaplaaplaa plaaplaaplaaplaa plaaplaaplaaplaa aamen
Nintsu


Ulkoasun ja ulkoasun ponikuvan © Assi
Huomioithan, että tämä on VIRTUAALITALLI