Etusivu Esittely Asukkaat Toiminta Blogi

VIRTUAALIHEVONEN || A SIM-GAME HORSE

W.G. Balancoir© Nils Lidén

W.G. Balancoir eli Corri
s. 14.07.2022 (8v 14.12.2022, nopeutettu varsa-aika, sitten 1kk=1a)
welsh part bred (50%, NWR-kelp.) ori, VH22-023-0105
musta, 143 cm, kasv. Sylvi, Wäsby Gård, SWE
om. Moana part breds Nintsu VRL-01851, NZ
yleispainotteinen, heB/100cm

Luonne

Yleisesti Corri on vilkas, mutta kiltti ja ystävällinen poni. Se on seurallinen ja sosiaalinen ja viihtyy sekä ihmisten kuin toisten ponienkin seurassa. Hoitaessa Corri on mukava poni, joka ottaa paljon kontaktia hoitajaansa. Ori kuitenkin myös tylsistyy ja turhautuu melko nopeasti, eikä se siksi oikein välitä pitkistä harjausmaratoneista. Kun hoitaja ei oriista hidastele turhia, on poni helppo ja vaivaton niin harjata, hoitaa kuin varustaakin. Rapsuttelusta Corri ei myös kieltäydy koskaan! Taluttaessa ori on joskus hieman kiireinen ja oriina se toki myös huomioi muut hevoset ja tammat erityisesti. Corri on kuitenkin helppo talutettava ja pieni narun kiristys riittää palauttamaan ponin huomion tarvittaessa takaisin taluttajaan.

Ratsauna Corri on mukavan työorientoitunut ja keskittynyt. Ori on kevyt, herkkä ja energinen ratsu - joskus tosin myös hivenen lennokas ja vauhdikaskin. Kouluradalla Corri on reipas suorittaja, jonka pääkoppa ei kuitenkaan kestä saman (varsinkaan hidastempoisen) tehtävän toistoa toiston perään. Ponin helmasynti sen kyllästyessä on ennakointi ja omien kuvioiden lisääminen tylsäksi käyneen tehtävän sekaan. Kun tehtävät pitää vaihtelevina, on Corri ahkera ja innokas suorittaja, joka on erityisen notkea ja elastinen taivutuksissa ja väistöissä. Hyppäämisestä Corri pitää kovasti ja ori hyppää suurella sydämellä. Sen hyppytekniikka ei ehkä ole täydellinen, mutta innokkuudellaan, yritteliäisyydellään sekä erinomaisella laukallaan ori paikkaa tekniikkansa pienet puutteet. Corrin notkeuden ja helposti säädeltävän laukan ansiosta poni on myös melkoisen hyvä aikaratsastusratsu! Maastossa Corri on joskus hieman huolimaton jalkojensa kanssa, pää kun meinaisi mennä kovempaa kuin jalat ehtivät, mutta turhia Corri ei säiky ja maastoesteitäkin ori hyppää mielellään.

Suku

i. Rönnbackens Ballet Boy
wB, trt, 130cm
ii. Rönnbackens Brilliant Boy
wB, vkk, 132cm
iii. Dwr Aur Bastogne
iie. Gilwen Cherry Kiss
ie. Boscastle Prima Donna
wB, trt, 128cm
iei. Rochdale Paddington
iee. Bostcastle Diamonds
e. Shaga ox
ox (dom), m, 149cm
ei. Safir
ox, m, 150cm
eii. Shalomon
eie. Khalima bint Mayaa
ee. MD Bhizarre
ox, rtkm, 148cm
eei. MD Balkai Nilem
eee. MD Mirabel

Corrilla on sukua 1 polvi virtuaalimaailmassa.

Jälkeläiset
o/t. Varsa, i/e. Vanhempi
o/t. Varsa, i/e. Vanhempi

Kilpailut

kalenteriin merkitään vain sijoitukset
Corri on kilpaillut porrastettuja kilpailuita eikä sijoituksia merkitä tälle sivulle.
Pistetilanteen voi tarkistaa ponin VH-profiilista.
Näyttelyt
00.00.2000, kutsu, NJ/MSY, luokka, 0/0, sert, JS (BIS tuom. )
00.00.2000, kutsu, NJ/MSY, luokka, 0/0, sert, JS (BIS tuom. )
00.00.2000, kutsu, NJ/MSY, luokka, 0/0, sert, JS (BIS tuom. )


Päiväkirja & valmennukset

Uusin kirjoitus on ensimmäisenä.

13.08.2022, päiväkirjamerkintä
Tykkään keräillä eri kasvattajien kasvatteja, joten kun sattumalta törmäsin Sylvin pieneen talliin nimeltä Wäsby Gård, josta sattui löytymään useampi welshponi ja jonne oli syntynyt jo muutama welsh- (ja jopa ihan wpb-) kasvatti, pienesti hypähdin innostuksesta! Nopealla selauksella löysinkin Wäsbystä aivan täydellisen yhdistelmän: welshori Rönnbackens Ballet Boy ja arabitamma Shaga. Jännityksellä tilausvarsaa kysymään ja onnekseni Sylvi S. vastasi kyselyyni myöntävästi. Pienen odottelun jälkeen tilauksestani syntyi tumma orivarsa, joka sai nopeasti nimekseen W.G. Balancoir mukaillen isänsä nimen balettiteemaa, sillä "balancoir" tarkoittaa baletissa erästä keinulautahyppyä. Nimi sopii orivarsalle muutenkin, sillä kevyt, siro ori on varsin notkea ja lennokas tapaus! Corri on hyvin kotiutunut Moanaan ja jo sisäänratsastettu, joten kunhan ori vielä täyttää neljä vuotta, pääsemme pikkuhiljaa oloittelemaan ponin uraa kilparadoilla.
Nintsu

00.00.2010, päiväkirjamerkintä
plaaplaaplaaplaaplaa plaaplaaplaaplaa plaaplaaplaaplaa aamen
Nintsu


Ulkoasun ja ulkoasun ponikuvan © Assi
Huomioithan, että tämä on VIRTUAALITALLI