Etusivu Esittely Asukkaat Toiminta Blogi

VIRTUAALIHEVONEN || A SIM-GAME HORSEMUISTOSIVUT


lopetettu 16.12.2018 vanhuuden vaivojen takia 24-vuotiaanaLaomedeia's Galatea

KTK-I, VWY-II

© Hoekhorst

Laomedeia's Galatea eli Kalle
s. CAS29, 24v (s. 01.08.2013, 3v 20.01.2014)
welsh mountain -ori, VH13-024-0126
rautiaankimo, 117cm, kasv. Nereid (VRL-12371)
om. Moana part breds Nintsu VRL-01851, NZ
koulupainotteinen, heB/60cm, noviisi

Luonne

Kalle on welshiksi suorastaan epätyypillisen rauhallinen. Oriilla on harvoin kiire mihinkään eikä se pidä suurempaa meteliä olemassa olostaan. Tarhakaverin löytäminen Kallelle on helppoa, sillä poni tulee toimeen melkolailla oriin kuin oriin kanssa. Hoitaessa Kalle on mukava ja helppo. Kaviot ori tosin nostaa hieman laiskasti. Taluttaessa Kalle on hidas ja käskettävä.

Ratsastaessa Kalle on mukavuudenhaluinen. Se menee sieltä mistä aita on matalin jos kuski ei riittävän napakasti laita ratsuaan ruotuun. Kalle tarvitsee erittäin vahvaa jalkaa rastastajaltaan, sillä muutoin oriin moottori sammuu ja takajalat jäävät talliin. Kun Kallen siirtymisten avulla saa kunnolla ohjan ja pohkeen väliin, on se tahdikas ja ryhdikäs kouluponi. Hyppääminenkin onnistuu mutta erityisen innokas ei Kalle siinä puuhassa ole. Maastossa ori on luotettava niin korvien välistään kuin jaloistaankin.

Suku

i. Kepell Meister GP
wA, km, 120cm
ii. MaTao GP
wA
iii. Tenneche
iie. Honest Broker
ie. Kentucky Roses
wA
iei. Nautical Adventure
iee. Oh my Darling GP
e. Laomedeia's Clover
wA, km, 120cm
VWY-III
ei. Laomedeia's Wallance
wA, rt, 121cm
eii. Salawanspala
eie. Aystjana
ee. Laomedeia's Sabina
wA, km, 113cm
eei. Fantasie Philly
eee. Super Mignon

Kallella on sukua 1,5 polvea virtuaalimaailmassa.

Jälkeläiset
CAS45, o. Cedion Silver Comet, e. MW Caramia
CAS47, o. Moana's Hulabaloo, e. Chigeon Shamie

Kilpailut

kalenteriin merkitään vain sijoitukset
Kalle on kilpaillut porrastetuissa kilpailuissa ja on saavuttanut maksimitasonsa.
Tarkemmat tiedot profiilisivulta.
Laatuarvostelut
28.12.2017, PoniKTK, KTK-I (22 + 22 + 23 + 21 = 88p)

24.09.2018, VWYL, VWY-II (9 + 7 + 6,5 + 21 + 5 = 48,5p)


Päiväkirja & valmennukset

Uusin kirjoitus on ensimmäisenä.

toukokuu CAS52, päiväkirjamerkintä 24.09.2018
Vaikka 23-vuotias Kalle on ikäisekseen hyväkuntoinen, alkaa ikä väkisin näkyä teräsvaarissakin. Oriin selkä on hieman painunut ja askel madaltunut, mutta onneksi mieli on edelleen virkeä! Päiviä ei kuitenkaan ole hukattavaksi vaan haluamaani tavoitteisiin on tähdättävä nopeasti. Siksipä Kalle pääseekin (tai joutuu) rotulaatuarvosteluun esiintymään!
Nintsu

kesäkuu CAS51, päiväkirjamerkintä 09.07.2018
Huh, mikä helle! Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta eikä tuulenvirettäkään missään vaikka merenrannalla ollaan! Päivä vaati ihan selvästi uittoreissua. Sabine nappasi Nipsun, Sarah suuren rakkautensa Samban ja minä lähdin mukaan Kallella. Meillä oli oikein hauska uittoreissu Lasilammella ja paluumatkalla ponitkin olivat sen verran virkistyneet, että jaksoivat ottaa pientä laukkakisaakin.
Nintsu

heinäkuu CAS50, päiväkirjamerkintä 25.04.2018
Vuosipäivä! Tänään Kalle on asunut meillä jo viisi CAS-vuotta. Voiko siitä todella olla vain niin vähän? Ainahan herra on meillä asunut! Kalle sai vuosipäivämme kunniaksi pari isoa porkkanaa ja mehukkaan omenan. Ori tuskin ymmärsi mistä moinen kestitseminen, mutta herkut kelpasivat silti hyvin.
Nintsu

tammikuu CAS50, päiväkirjamerkintä 12.03.2018
Kallen viimesyksyiset jalkavaivat säikäyttivät minut todenteolla! Tässäkö meidän yhteinen taipaleemme jo oli? Onneksi Kalle on toipunut niveltulehduksesta hyvin ja on taas palannut normaaliin ratsastuskäyttöön. Pieniä muutoksia liikutukseen on tehty ja oriin ajo-opetus on hyvässä vauhdissa. Ajaminen sopii herran vanhoille jaloille varmasti hyvin!
Nintsu

lokakuu CAS49, päiväkirjamerkintä 19.02.2018
Onneksi tuli kantakirjattua Kalle tuossa helmikuussa, sillä nyt oriilla on ollut hieman jalkavaivoja. 20-vuotias herra on silloin tällöin onnahdellut toista etujalkaansa, joten käytin sen tänään eläinlääkärin vastaanotolla. Niveltulehdushan sieltä löytyi. Onneksi nyt on oriilla lääkkeet vaivaansa! Parin kuukauden päästä herran pitäisi taas olla iskussa.
Nintsu

helmikuu CAS49, päiväkirjamerkintä 28.12.2017
Ponikantakirja järjesti joulun kunniaksi kaikille avoimen kantakirjatilaisuuden, johon tietenkin ilmoitin Kallen mukaan. En ole saanut aikaiseksi viedä oritta näyttelyihin kantakirjakelpoisuutta metsästämään, joten tilaisuus tuli ihan tarpeeseen! Ori käyttäytyi arvostelutilaisuudessa loistavasti ja esitti parhaita puoliaan. Tuomarit tykästyivät poniin kovasti ja nyt Kalle onkin ensimmäisen palkinnon kantakirjaori!
Nintsu

marraskuu CAS48, päiväkirjamerkintä 08.12.2017
Joulu lähestyy! Meillä Uusi-Seelannissa ei ole lumesta tietoakaan, mutta se ei ole estänyt orastavaa joulumieltäni heräämästä. Kävin tänään Kallen kanssa reippaalla maastolenkillä. Karautimme muutamat kunnon laukat puiduilta pelloilta ja nautimme muutenkin olostamme. Saatoinpa lurauttaa jokusen joululaulunkin!
Nintsu

kesäkuu CAS47, päiväkirjamerkintä 07.08.2017
Meidän varsakesän viimeinen varsa syntyi tänään. Komea, energinen ja vankka oripoika on Kallen toinen jälkeläinen ja myös toinen orijälkeläinen. Tuore isä ei poikansa syntymästä osaa varmaankaan sanoa juuta tai jaata, mutta ori tapaisi varmasti morsionsa uudelleen!
Nintsu

syyskuu CAS46, päiväkirjamerkintä 05.06.2017
Vaikka Kalle onkin ratsastuskilpailunsa kilpaillut, ei sitä ole jätetty rapistumaan vaan treenit jatkuvat! Tänään treenasimme kentällä lempeässä syyssäässä kouluratsastusta. Teimme paljon väistöjä ja kokeilimme vähän laukkaväistöäkin! Siinä meinasi oriilla jo mennä jalat solmuun.
Nintsu

heinäkuu CAS45, päiväkirjamerkintä 04.03.2017
Ihan kuin poneja ei olisi jo tarpeeksi, oli pakko ostaa lisää! Tänään 16-vuotias Kalle-ori saapui eleniltä meille Moanaan. elen oli hankkinut oriin vuosia aikaisemmin Alegresta mutta todennut ettei ori ollutkaan sopiva hänelle. Toisen roska on toisen aarre, jos nyt Kallea voi roskaksi sanoa kenellekään! Ori on iästään huolimatta erinomaisessa kunnossa ja jaksaa varmasti vielä monta vuotta kiertää näyttelyitä.
Nintsu


Ulkoasun ja ulkoasun ponikuvan © Assi
Huomioithan, että tämä on VIRTUAALITALLI