Etusivu Esittely Asukkaat Toiminta Blogi

VIRTUAALIHEVONEN || A SIM-GAME HORSEMUISTOSIVUT 16.12.2018

Storyteller MPB

VWY-III
Storyteller MPB eli Tory
s. 09.04.2017 (4v 09.05.2017, sen jälkeen 1kk=1a)
welsh part bred -ori (50% welshverta), VH17-023-0063
ruunikko, 144cm, kasv. Moana part breds, NZ
om. Moana part breds Nintsu VRL-01851, NZ
estepainotteinen, heB/110cm, ex-laukkaponi

Luonne

Tory ei todellakaan tarhassa seistessään juurikaan erotu ruunasta. Ori on leppoisa ja rauhallinen, arvostaa syömistä ja aurinkokylpyjä eikä viitsi nähdä vaivaa pullistellakseen tammoille tai härnätäkseen tarhakavereitaan. Myös ihmisille Tory on ystävällinen ja helposti hallittava. Hoitaessa ori on umpikiltti, jopa hieman flegmaattinen. Kaviot poni nostaa hitaasti ja usein vasta toisesta pyynnöstä ja samoin on myös siirtymisen laita. Taluttaessa Tory matelee kaukana perässä mutta käskettäessä sen saa kyllä liikkumaan reippaamminkin.

Ratsastaessa Tory on hitaasti lämpenevää tyyppiä. Alkuratsastuksesta tuntuu lähinnä kuin puskisi rekeä hietikolla mutta kun oritta hieman käskee ja tekee paljon napakoita siirtymisiä, alkaa poni heräillä ja toimia kevyemmillä avuilla. Kun Toryn eteenpäinpyrkimyksen saa heräteltyä, ei se ole yhtään pöllömpi ratsu. Sopivasti kuumennettuna oriista saa jopa ihan kilpaponin fiiliksen! Ori on tasaisen lahjakas suorittaja sekä esteillä että koulussa, vaikkakin estepuolelle lahjoja on enemmän. Kaiken kaikkiaan Tory on poni, jolla voi tehdä kuka vain mitä vain - tulos on vain ratsastajan napakkuudesta kiinni.

Suku

i. Ch Frosten April
trak, m, 159cm
ERJ-I, YLA2, KTK-III
ii. Golden Figaro
trak
iii. Fictior
iie. Golden Starship
ie. Dark Glother
trak
iei. April
iee. Diminar
e. Never Ending Story
wB, vkk, 136cm
ei. Bachelor
wB, rnkm, 135cm
eii. Best Bestman
eie. Bling-n-Bling
ee. Happy Fairytale
wB, rnvkk, 135cm
eei. Horror Story
eee. Endless Hope

Toryllä on sukua 1 polvi virtuaalimaailmassa.

Jälkeläiset
o. Bed-time Story MPB, e. Moana's Bisquit

Kilpailut

kalenteriin merkitään vain sijoitukset
Estekilpailut
Tory on kilpaillut porrastettuja kilpailuita eikä sijoituksia merkitä tälle sivulle.
Pistetilanteen voi tarkistaa ponin VH-profiilista.

Laukkakilpailut
Laukkaurheilukeskuksen profiili
stat. G2, 24: 4-3-2-2 (17%/46%), vs. 41 800e

Laatuarvostelut
30.03.2018, VWYL, VWY-III (4 + 4 + 5 + 20 + 5 = 38p)


Päiväkirja & valmennukset

Uusin kirjoitus on ensimmäisenä.

20.03.2018, päiväkirjamerkintä
Nyt kilpailukunnon laskettua ja parhaimman lihaskunnon rapistuttua, ei mikään enää erota Torya tuntiuruunasta. Tuolla se "hurja" ori laitumella syö ja lihoo! Tänään siihen tulee stoppi, sillä Tory on ilmoitettu rotulaatuarvosteluun palkintoa hakemaan. Parin viikon tehokuuri niin liikunnan kuin ruokavalionkin suhteen on todella tarpeen.
Nintsu

14.12.2017, päiväkirjamerkintä
Toryn pravuurina laukkakilpailuissa ovat ehdottomasti olleet 1200-1800 metrin matkat. Tänään ori osallistui uransa viimeiseen lähtöön, Ponybreeders' Cup Marathonin finaaliin, joka juostiin 2000 metrin matkalla. Lähdön alku oli Toryn osalta todella tahmea mutta keskivaiheilla jo näytti siltä, että ori heräilee ja alkaisi kiriä. Pikku-kiri lopahti kuitenkin nopeasti ja ori ylittikin maaliviivan viimeisenä. No, uran lopetus taitaa tulla ihan hyvään saumaan.
Nintsu

12.12.2017, päiväkirjamerkintä
Tänään pääsimme jännittämään jälleen, kun Tory osallistui Ponybreeders' Cup Sprintin finaaliin. Orihan ei ole ollut mikään menestyksekäs sprintteri ja vähän hämmästyinkin oriin hienoa suoritusta prepissä, mutta tokihan finaaliin oli osallistuttava kun osallistumisoikeus oli. Yllättäen Tory olikin sopivasti virittynyt ja ylsi 11 ponin lähdössä jopa viidenneksi! Vaikka varsinainen sijoitus jäikin saamatta, niin 3000 virtuaalieuron palkintosumma lievittää harmistusta oikein hyvin.
Nintsu

07.12.2017, päiväkirjamerkintä
Marraskuun Tory piti kilpailutaukoa laukkakilpailuista ja keskittyi keräämään viimeiset puuttuvat tulokset esteratsastuksesta. Tänään ori palasi laukkaradoille Ponilaukkajaos Derbyn merkeissä - ei tosin kovin kehuttavalla suorituksella. III-karsinassa 600 metrillä oli vielä vähän yritystä ja ori pääsikin II-karsintaan 800 metrin matkalle. Lähinnä lämmittelylaukkaa esittyänyt ori jäi viimeiseksi ja näin karsiutui jatkosta.
Nintsu

27.11.2017, päiväkirjamerkintä
Tory jää tänään kilpailueläkkeelle. Ori on saavuttanut meidän asettamamme tavoitteen eli maksimitasonsa porrastetuissa estekilpailuissa, joten on aika antaa tilaa seuraavana kisalistalla odottavalle. Tory on tehnyt kelvollista jälkeä esteradoilla ja napannut jopa yhden voitonkin palkintokaappiinsa. Nyt herra saa keskittyä satunnaisiin laukkakilpailuihin sekä leppoisaan eläkeläisen elämään kotitallissa.
Nintsu

27.10.2017, päiväkirjamerkintä
Toryn kohdalla on kyllä myönnettävä, että erehdyin oriin laukkakykyjen kanssa aivan täysin! Paria hairahdusta lukuunottamatta ori on tasaisesti pysytellyt rahasijoilla ja voittanutkin ihan kelvolliseen tahtiin. Tänään Tory starttasi Gawaro Studissa G2-tasoisessa lähdössä sijoituen toiseksi. Sijoituksensa myötä ori sai paikan Ponybreeders' Cup Sprint -arvokilpailuun. Ennestään pojalla on osallistumisoikeus Ponybreeders' Cup Marathon -arvokilpailuun sekä Ponilaukkajaos Derbyyn. Jännittäviä aikoja tiedossa joulukuussa!
Nintsu

08.08.2017, päiväkirjamerkintä
Toryn hyvä vire jatkuu! Kinborough Poniesin allowancessa muutama päivä sitten ori laukkasi itsensä kolmanneksi ja tänään Relvenin 500 metrin allowance-lähdöstä tuli voitto. Seuraavaksi siirrymme Toryn kanssa grade-lähtöihin ja mielessä siintää jo haaveet oikeista arvokilpailuistakin!
Nintsu

28.07.2017, päiväkirjamerkintä
Vaikka Tory ensimmäisessä startissaan pääsi yllättämään, ovat seuraavat kolme starttia olleet melkoisia "olen leppoisa tuntipolle" -esityksiä. Tänään Tory sen sijaan oli juuri oikeassa vireessä ja voitti Anfarwol Acresin 1200 metrin maiden-lähdön. Niukasti tosin, mutta saatiinpahan osallistumisoikeus allowanceen eikä tuo 2000 virtuaalisen euron palkintopottikaan pahalta tunnu.
Nintsu

10.07.2017, päiväkirjamerkintä
Tänään oli Toryn ensimmäisen laukkakilpailun vuoro. Kilpailupaikkana oli Anarchie ja lähtönä 1000 metrin maiden. Ori ei ole harjoituksissa osoittanut mitään suuria lahjoja laukkaradoille, mutta debyyttilähdössään poni yllätti ja niin vain kipaisi toisena maaliin! Ei sitä tiedä vaikka tästä sittenkin tulisi ihkaoikea laukkaponi!
Nintsu

09.04.2017, päiväkirjamerkintä
Nessi varsoi tänään terhakkaan orivarsan upeasta trakahneroriista. Olen tästä varsasta aika innoissani, sillä rakastuin isäoriiksi valikoituneeseen Frosten Apriliin heti ensisilmäyksellä! Nessi selvisi urakastaan kunnialla vaikka varsa on tamman ensimmäinen. Imetys ei selvästi alkuun ollut kipakan tammamme mieleen mutta nopeasti yhteinen sävel löytyi siihenkin puuhaan.
Nintsu


Ulkoasun ja ulkoasun ponikuvan © Assi
Huomioithan, että tämä on VIRTUAALITALLI