Etusivu Esittely Asukkaat Toiminta Blogi

VIRTUAALIHEVONEN || A SIM-GAME HORSE

Sneeuw Ree© MBFoto.eu

Sneeuw Ree eli Snee
s. 01.02.2022 (8v 01.07.2022, nopeutettu varsa-aika, sitten 1kk=1a)
welsh A tamma, VH22-024-0099
vaaleanpunarautias, 116 cm, kasv. Miltsu, Breawa
om. Moana part breds Nintsu VRL-01851, NZ
valjakkoajopainotteinen, heB/70cm, noviisi

Luonne

Snee on reipas, tomera pikkutamma, joka on kiltti ja hyväluontoinen, mutta joskus kuitenkin hivenen itsepäinen - erityisesti mitä ruokaan tulee. Hoitaessa Snee on rauhallinen ja ystävällinen. Se seurustelee mielellään niin ihmisten kuin toisten hevostenkin kanssa, ja tykkää kaikenlaisesta puuhastelusta ja paijailusta. Kuitenkin avonainen karsinanovi ja sen takana häämöttävät hetkut saattavat joskus olla pullean ponin itsehillinnälle liikaa, joten ovet on parempi pitää suljettuna tai sitoa poni kiinni, jottei tarvitse ryhtyä ahneen pikkupossun pyydystykseen. Snee sopii kuitenkin myös turvallisesti lastenkin hoidettavaksi, kunhan ryntäily ruokapatojen ääreen on estetty. Taluttaessa Sneellä voi joskus olla tienvierustan ruohotupsut turhankin paljon mielessä, minkä takia lasten yksin talutettavaksi ei poni sovellu. Napakka juniori tai aikuinen ei sen sijaan ole ponin kanssa ongelmissa, sillä Snee uskoo tiukkaa nykäisyä narusta, eikä lähde rumasti ryykäämään herkkujen perässäkään.

Ratsastaessa Snee on reipas ja etenee tarmokkaasti eteenpäin. Reippaudestaan huolimatta Snee ei ole erityisen ahkera tai nöyrä ratsu, sillä se mielellään kipittää vauhdilla eteenpäin kulmat lankkuna oikoen. Lapsille Snee on tasaisen eteenpäinpyrkivä ratsu, jolla sopivan rämäpäinen aloittelijakin voi ratsastaa, kunhan ei pelkää ponin eteenpäinpyrkimystä. Sen sijaan jos Sneen laittaa oikeasti töihin, kantamaan ja polkemaan, taipumaan ja kuuntelemaan, voi pikkuponi yrittää pullikoida vastaan palatakseen takaisin tasaiseen kipitykseensä. Pienellä (tai vähän suuremmallakin) vaivalla Sneestä saa kuorittua peruskivan ponin helppoihin koululuokkiin. Hyppykykyä Sneestä löytyy kokoisekseen poniksi sopivasti. Tamma ylittää esteen kuin esteen omalla tyylillään, eikä se ole niin justiinsa kuinka kuski hypyissä pysyy mukana. Aikaakin Sneellä voi topakampi kuski ratsastaa, sillä tämä pikkuponi kääntyy vaikka pennin päällä ja hyppää vaikka paikoiltaan! Maastossa Snee etenee paikassa kuin paikassa, eikä pelkää tai arastelisi varmaan karhuakaan.

Ajaessa Snee on hyvin samantapainen kuin ratsastaessa. Tammalla on aina vauhti päällä, mutta se ei kuitenkaan suinpäin ryntäile, vaan etenee tasaisen reippaasti. Snee on helppo ohjattava, mutta jarrujen kanssa pitää olla tarkkana, jotta pidätteet oikeasti menevät läpi. Parhaimmillaan tamma on tarkkuusajossa, jossa ponin ketteryys mutta myös hyvähermoisuus pääsevät hyvin esiin.

Suku

i. Capso wyn Meiglh
wA, trt, 115cm
ii. Salts Splendid
wA
iii. Salts Siccorop
iie. Poel Sally
ie. Claretta Dei MEI
wA
iei. Colorado v. Tip
iee. Clarissa Him MEI
e. Schnookumtwerp
wA, km, 118cm
ei. Werpress
wA
eii. Werbulous
eie. Waricidnia
ee. Snoocookie
wA
eei. Codrecdre
eee. Schooknia

Sneellä on sukua 1 polvi virtuaalimaailmassa.

Jälkeläiset
o/t. Varsa, i/e. Vanhempi
o/t. Varsa, i/e. Vanhempi

Kilpailut

kalenteriin merkitään vain sijoitukset
Valjakkoajokilpailut
Snee on kilpaillut porrastettuja kilpailuita eikä sijoituksia merkitä tälle sivulle.
Pistetilanteen voi tarkistaa ponin VH-profiilista.
Näyttelyt
00.00.2000, kutsu, NJ/MSY, luokka, 0/0, sert, JS (BIS tuom. )
00.00.2000, kutsu, NJ/MSY, luokka, 0/0, sert, JS (BIS tuom. )
00.00.2000, kutsu, NJ/MSY, luokka, 0/0, sert, JS (BIS tuom. )


Päiväkirja & valmennukset

Uusin kirjoitus on ensimmäisenä.

26.06.2022, Snee muuttaa Moanaan
Kuten lahjat kannattaa ostaa itse, kannattaa myös uudet ponit valita itse, niin tulee varmasti mieleinen! Miltsu Breawasta tarjosi ostoilmoitukseeni muutamaa yhdistelmää ja vanhempiehdokasta, josta välittömästi ihastuin komean ponilaukkauran tehneeseen Schnookumtwerp-nimiseen tammaan. Siitä oli saatava varsa! Isävaihtoehtoja ei varsalle montaa ollut, mutta mieleinen löytyi lopulta. Tuloksena syntyi ihana rautias tammavarsa, joka sai nimekseen Sneeuw Ree - aivan superkiva nimi, vaikka itse sanonkin! Tänään Sneeuw, eli lyhyemmin Snee, saapui uuteen kotiinsa Moanaan. Tomera pikkutamma tuntui heti olevan kuin kotonaan, eikä arastellut uusia ihmisiä tai paikkojakaan. Aloittelemme ensin treenit kotosalla ja kun hommat sujuvat, alkaa armoton kisarupeana ainakin valjakkoajon parissa. Kakkoslaji on vielä mietteissä, sillä vanhempiensa puolesta Snee saisi paremmat pisteet koulu- kuin estelaatuarvosteluun. Sulhanenkin on tammalle jo päätetty, joten eiköhän Moanan laitumilla jo pian nähdä pikku-Snee!
Nintsu

00.00.2010, päiväkirjamerkintä
plaaplaaplaaplaaplaa plaaplaaplaaplaa plaaplaaplaaplaa aamen
Nintsu


Ulkoasun ja ulkoasun ponikuvan © Assi
Huomioithan, että tämä on VIRTUAALITALLI