Etusivu Esittely Asukkaat Toiminta Tallikirja

VIRTUAALIHEVONEN || A SIM-GAME HORSE

Cheesy Cheese Mouse MPB

KTK-II

© Kaiserbachs Welshponys

Cheesy Cheese Mouse MPB eli Mikke
s. 10.05.2019 (4v 14.05.2019, sen jälkeen 1kk=1a)
welsh part bred -ori (50% welshverta), VH19-023-0052
ruunivoikonkimo, 134cm, kasv. Moana part breds, NZ
om. Moana part breds Nintsu VRL-01851, NZ
estepainotteinen, heB/100cm, harraste

Luonne

Mikke on tarmokas, leikkisä ja utelias poniori. Se on sosiaalinen ja avoin luonne, eikä pelkää tai vierasta uusiakaan ihmisiä tai asioita. Varsana Mikke oli jopa hieman tyhmänrohkea ja tunki paikkoihin ja tilanteisiin, joihin sen ei olisi kannattanut mennä. Ikä on tuonut pikkuoriiseen hieman järkeä, eikä se enää yritä esimerkiksi tunkea itseään liian pieniin rakoihin tai koeta poistua karsinastaan oven ylitse. Hoitotilanteissa ori on seurallinen ja touhukas. Se ottaa paljon kontaktia hoitajaansa ja seuraa hoitotoimia kiinnostuneena. Kiireisenä päivänä ponin omaan hoitoonsa osallistuminen on yksinkertaisesti vain rasittavaa, mutta toisina päivinä taas hyvinkin hellyyttävää. Mikke on läpeensä kiltti poni ja se antaa ihmisten tehdä itselleen mitä vain tarvitsee, mikä tekeekin oriista eläinlääkärin suosikkiasiakkaan. Siinä ei paljoa rauhoitusaineita tarvita, kun Mikkeä hoidetaan! Myös taluttaessa ori käyttäytyy hyvin, vaikka joskus pientä pullistelua ja show-meininkiä onkin ilmassa, mutta poni pysyy silti kevyenä ja helppona käsiteltävänä.

Ratsastaessa Mikke on ponimaailman ferrari. Ori on nopea niin liikkeissään kuin reaktioissaankin, joten kuskin tasapaino saa olla kyllä kunnossa jos mielii Miken reflekseissä ja mielenliikkeissä pysyä mukana. Virtaa ponissa piisaa, eikä se mitään parempaa tiedäkään kuin reipas laukkalenkki! Sileällä työskentelyyn Mikkeä voi olla joskus hieman vaikea motivoida, ori kun ei oikein ole kuuluisa malttavaisuudestaan. Sopivan lyhyisiin pätkiin pätkittynä koulutreenitkin sujuvat, mutta kokonainen harmonisesti suoritettu koulurata onkin sitten melkoinen haaste. Sen verran Mikke malttaa, että sen kanssa kehtaa kenttäkilpailuiden kouluradan juosta läpi, mutta oikeiden kouluponien sekaan ei kyllä mennä. Rataesteitä hypätessä Miken nopea, varovainen jalkatekniikka on omiaan. Vaikka ori käy melkoisesti kierroksilla ja rata saattaa olla paikoitellen melkoista kaahausta, on "nopea nolla" melko tavallinen tulos Miken kanssa esteradalta. Teknisemmillä radoilla oritta on kontrolloitava hieman enemmän, jolloin poni saattaa protestoida muutamin pukkihypyin. Maastossa Mikessä riittää vauhtia, mutta maastoesteitä se hyppää pelottomasti ja innokkaasti.

Suku

i. Murderous Bucket of Cheese
wpb (50%), vkk, 124cm
LJP-II
ii. Misunderstood Drizzlingly
wB
iii. Hellgoland Masterstrokes
iie. Druckerin Jelena
ie. Zahra Ritic
ox
iei. Hazanyo Linyeve
iee. Inger
e. Hildesheim Rearmice
wpb (50%), rnvkkkm, 137cm
KTK-II
ei. Rex Nevarious
fwb, trn, 164cm
eii. tuntematon fwb
eie. tuntematon fwb
ee. Pacificus Justitia
wB, vkkkm, 129cm
eei. tuntematon wB
eee. tuntematon wB

Mikellä on sukua 1 polvi virtuaalimaailmassa.

Jälkeläiset
o. Cheese in Mousetrap MPB, e. Anfarwol Pinwydd

Kilpailut

kalenteriin merkitään vain sijoitukset
Estekilpailut
Mikke on kilpaillut porrastettuja kilpailuita eikä sijoituksia merkitä tälle sivulle.
Pistetilanteen voi tarkistaa ponin VH-profiilista.
Kenttäkilpailut
Mikke on kilpaillut porrastettuja kilpailuita eikä sijoituksia merkitä tälle sivulle.
Pistetilanteen voi tarkistaa ponin VH-profiilista.
Laatuarvostelut
20.12.2019, PoniKTK, KTK-II (18 + 19 + 18 + 18 = 73p)


Päiväkirja & valmennukset

Uusin kirjoitus on ensimmäisenä.

10.05.2019, päiväkirjamerkintä
Niinä aikoina, kun vielä olin aktiivinen ponilaukkapiireissä, ihastelin kovasti taffelin omistamaa voikkoa ponioritta Murderous Bucket of Cheese'siä. Pikkuinen poni hurmasi minut sekä kultaisella värillään ja veikeällä luonteellaan, että hauskalla ja persoonallisella nimellään. "Tuon nimen minä haluan joskus omien ponieni sukutauluihin!" ajattelin. Sitten vetäydyin pikkuhiljaa pois ponilaukkojen parista ja unohdin koko oriin olemassa olon (niin käsittämätöntä kuin se näin jälkikäteen onkin!). Parin vuoden päästä sain kuulla oriin kuolleen, mitä harmittelin hirveästi. Mutta nytpä kävikin ilmi, että Juustosta oli pakastetta tallessa! Olin heti apajilla ja maksoin itseni kipeäksi kolmesta annoksesta. Uusi tuontitammani Mise oli jo vienyt palan sydämestäni, joten tamma pääsi ehdottomasti Juuston morsiameksi. Tänään suloinen Mise varsoi komean orivarsan. Varsa saanee nimekseen Cheesy Cheese Mouse eli Mikke. Ehkäpä tässä on meille Juuston orilinjan jatkaja?
Nintsu

00.00.2010, päiväkirjamerkintä
plaaplaaplaaplaaplaa plaaplaaplaaplaa plaaplaaplaaplaa aamen
Nintsu


Ulkoasun ja ulkoasun ponikuvan © Assi
Huomioithan, että tämä on VIRTUAALITALLI