Etusivu Esittely Asukkaat Toiminta Blogi

VIRTUAALIHEVONEN || A SIM-GAME HORSE

Wigilia Blush© VRL-05186

Wigilia Blush eli Liia
s. 01.12.2023 (8v 01.08.2024, 1kk=1a)
welsh spart bred (50%, NWR-kelp.) tamma, VH23-023-0175
tummanruunikko sabino, 147 cm, kasv. Blumenfeld Ponies, DE
om. Nintsu (VRL-01851), Moana part breds, NZ
estepainotteinen, heB/120cm

Luonne

Liian on rauhallinen, järkevä ja harkitsevainen tamma. Se ei koskaan tee hätiköityjä päätöksiä tai kiirehdi mihinkään, vaan on aina hallittu ja tyyni. Luonnossa meidän Liia olisi ollut leijonien ruokaa jo kauan sitten, sillä tamman itseluottamus on erinomainen, eikä se suostu pelkäämään oikeastaan mitään. Hoitaessa Liia ei ole kaikista seurallisin poni, mutta se on hyvätapainen ja helppo hoidettava. Niin harjaus, kavioiden puhdistus kuin varustaminenkin sujuvat vaivattomasti, eikä Liia aiheuta hoitajalleen harmaita hiuksia missään tilanteessa. Sen sijaan, jos hoitaja kaipaa iloisesti tervehtivää ja portille vastaan laukkaavaa hoidokkia, ei kannata valita Liiaa, sillä tamman harkitseva ja itsenäinen luonne ei anna periksi näkyville kiintymyksenosoituksille.

Ratsastaessa Liia on kuuliainen ja rauhallinen olematta kuitenkaan automaatti tai laiska. Tamma tekee mielellään töitä. Se sietää kärsivällisesti myös ratsastajansa virheitä niin sileällä kuin hypätessäkin, mutta toki rajansa kaikella. Sileällä Liia on tahdikas ja täsmällinen ratsu, joka suorittaa tasaisen varmasti helpot koululiikkeet. Valitettavasti tammalla ei ole kovinkaan ilmavat tai näyttävät askellajit ole, joten kouluponin ura on jätetty muille. Hyppäämiseen Liialla sen sijaan on lahjoja vaikka kuinka. Tammalla riittää kapasiteettia ja hyppyhaluja, eikä sitä jännitä erikoisemmatkaan esteet. Poni yrittää aina parhaansa, eikä kiellä kuin aivan mahdottomasta paikasta. Liia on myös tarkka ja varovainen jaloistaan. Maastossa Liia on rohkea ja suoraviivainen. Se kulkee haluttua askellajia haluttuun suuntaan ja nauttii niin kevyistä kuin raskaammistakin lenkeistä.

Suku

i. Honeydukes Cymro
wB, prt sab, 128cm
ii. Honeydukes Camarro
wB, trn, 136cm, evm
iii. Honeydukes Caspian
iie. Honeydukes Jasmine
ie. Honeydukes Gwennan
wB, prt sab, 127cm, evm
iei. Honeydukes Melangell
iee. Honeydukes Gwnlily
e. Réveillon
xx, mrn, 156cm
ei. Rolex Reveletion
xx, m, 159cm, evm
eii. Rare Revolution
eie. Silly Milly xx
ee. Moonlight Rose
xx, mrn, 156cm, evm
eei. Texas Ride xx
eee. Moonlight Velvet

Liialla on sukua 1 polvi virtuaalimaailmassa.

Jälkeläiset
o/t. Varsa, i/e. Vanhempi
o/t. Varsa, i/e. Vanhempi

Kilpailut

Estekilpailut
Liia on kilpaillut porrastettuja kilpailuita eikä sijoituksia merkitä tälle sivulle.
Pistetilanteen voi tarkistaa ponin VH-profiilista.
Näyttelyt
00.00.2000, kutsu, NJ/MSY, luokka, 0/0, sert, JS (BIS tuom. )
00.00.2000, kutsu, NJ/MSY, luokka, 0/0, sert, JS (BIS tuom. )
00.00.2000, kutsu, NJ/MSY, luokka, 0/0, sert, JS (BIS tuom. )


Päiväkirja & valmennukset

Uusin kirjoitus on ensimmäisenä.

28.12.2023, päiväkirjamerkintä
Turjakkeen myyntitopikkeihin pitäisi laittaa kielto "ei Nintsua tänne"! Aina kun jonkun hänen myyntitopikkinsa avaan, aina sieltä löytyy jokin ostettava, vaikka mitään ei oikeasti enää talliin tarvittaisi lisää! Vannon kuitenkin, että yritin kovasti vastustaa imua, mutta en vain kyennyt ja taas oli turjakkeen myyntitopik avattava. Tällä kertaa matkaan tarttui kuvankaunis, lyhytsukuinen Wigilia Blush. Tamma on ensimmäisen polven welsh-täysveriristeytys ja tietenkin meidän muihin poneihin nähden erisukuinen. Estepainotteiselle tammalle löytyykin useita sulhasvaihtoehtoja ihan kotitallista. Jonkin aikaa joudumme tosin odottelemaan sekä kilparatojen että sulhasten kanssa, sillä Liia on vasta vuosikas. Tulevaisuudessa kuitenkin siintävät maine ja mammona estekentillä sekä tamman oma paikka meidän jalostusohjelmassamme. Tuskin maltan odottaa!
Nintsu

00.00.2010, päiväkirjamerkintä
plaaplaaplaaplaaplaa plaaplaaplaaplaa plaaplaaplaaplaa aamen
Nintsu


Ulkoasun ja ulkoasun ponikuvan © Assi
Huomioithan, että tämä on VIRTUAALITALLI