Etusivu Esittely Asukkaat Toiminta Tallikirja

VIRTUAALIHEVONEN || A SIM-GAME HORSE

Kleeves MPB

VWY-III

© Gestüt Steendiek

Kleeves MPB eli Leevi
s. 09.04.2017 (4v 09.05.2017, sen jälkeen 1kk=1a)
welsh part bred -ori (50% welshverta), VH17-023-0062
punarautias, 145cm, kasv. Moana part breds, NZ
om. Moana part breds Nintsu VRL-01851, NZ
estepainotteinen, heB/120cm (ex-laukkaponi)

Luonne

Yleisesti Leevi on hyvin mutkaton ori. Se on eläväinen ja toki hieman orimainenkin poni, mutta silti erittäin hyvä käsitellä. Leevi on ystävällinen ja se viihtyy niin ihmisten kuin muiden hevostenkin seurassa. Hoitotilanteissa Leevi on kiltti. Se ei ihan liimaudu paikoilleen, vaan saattaa hieman liikuskella mutta keskittyy silti ihmiseen ja kulloinkin meneillään olevaan hoitotoimenpiteeseen. Edes satulan tulo näköpiiriin ei saa Leeviltä korvia luimuun! Loputtoman hyväntuulinen poni saa huonommankin päivän tuntumaan paremmalta.

Ratsastaessa Leevi on innokas, joskus vähän turhankin. Ori alkaa ennakoida helposti, jolloin se tekee virheitä ja omia kuvioitaan. Tällä ponilla ratsastaessa korostuu ratsastajan rauhallisuus ja apujen käytön huolellinen valmistelu. Jos Leeviä ratsastaa huolimattomasti tai valmistelemattomin avuin, ei touhusta oikein meinaa tulla mitään, kun poni alkaa esittää vaikka mitä kevätjuhlaliikkeitä. Kylmähermoisen kuskin kanssa Leevi on hyvinkin näppärä ratsu niin este-, koulu- kuin laukkaradallakin. Koulupuolella herran kärsivällisyys loppuu helppoihin luokkiin mutta varsinkin esteille Leeviltä löytyy lahjoja.

Suku

i. Kjeldoran
brdbg, trt, 162cm
KTK-II
ii. Noxious
brdbg, tprt, 167cm
iii. Pollenbright
iie. Nezumi
ie. Fallowsage
brdbg, rtkm, 158cm
iei. Poisonbelly
iee. Urza
e. Penygroes Ccri
wC, rt, 136cm
ei. Llynfawr Gwrim
wC, trt, 135cm
eii. Gwamreich
eie. Llynfawr Lowri
ee. Penygroes Caniad
wC, vrt, 126cm
eei. Penygroes Zazu
eee. Penygroes Carys

Leevillä on sukua 1 polvi virtuaalimaailmassa.

Jälkeläiset
o. Kerberos MPB, e. Juksulan July xx

Kilpailut

kalenteriin merkitään vain sijoitukset
Estekilpailut
Leevi on kilpaillut porrastettuja kilpailuita eikä sijoituksia merkitä tälle sivulle.
Pistetilanteen voi tarkistaa ponin VH-profiilista.

Laukkakilpailut
Laukkaurheilukeskuksen profiili
ungraded, 10: 0-0-1-1 (0%/20%), vs. 1200e
Laatuarvostelut
30.03.2018, VWYL, VWY-III (5 + 4 + 5 + 20 + 5 = 39p)


Päiväkirja & valmennukset

Uusin kirjoitus on ensimmäisenä.

20.03.2018, päiväkirjamerkintä
Muutaman virtuaalisen vuoden Leevi onkin jo ehtinyt viettää kotitallille hautautuneena, mutta pian siihen tulee muutos, sillä olen ilmoittanut oripojan rotulaatuarvosteluun! Ponia on säännöllisellä liikunnalla pidetty hyvässä kunnossa eli mitään suurta kuntotreeniä ja laihdutuskuuria ei tarvitse oriille järjestää. Harjan nyppiminen, karvojen siistiminen ja hännän selvitys riittänee.
Nintsu

01.01.2018, päiväkirjamerkintä
Riemukasta uutta vuotta! Uuden vuoden kunniaksi päätin viedä Leevin reippaalle maastolenkille. Korvat hörössä ori tuli tarhasta vastaan eivätkä korvat muuta asentoa löytäneet varustamisenkaan aikana. On tämä mussukka! Kiersimme rannan kautta vesiputoukselle ja sieltä polkuja pitkin kylän takaa takaisin tallille. Ravasimme paljon ja otimme useamman reippaan laukkavedon. Erinomainen vuodenaloitus!
Nintsu

09.11.2017, päiväkirjamerkintä
10-vuotias Leevimme pääsee tänään kilpailueläkkeelle. Ori on upeasti saavuttanut porrastetuissa kilpailuissa maksimitasonsa niin este- kuin kouluradoiltakin. Esteratsastuksen parista Leevi saavutti urallaan jopa kahdeksan voittoa! Ponin sijoitusprosenttikin on harvinaisen hyvä, sillä sijoituksen tai voiton Leevi on tuonut kotiin peräti 23% starteistaan! Nyt Leevi saa vietellä rauhallisia eläkepäiviä kotioloissa kuitenkin säännöllisesti treenaten, sillä eihän 10 vuotta ole vielä ikä eikä mikään!
Nintsu

01.10.2017, päiväkirjamerkintä
Oli todellakin hyvä päätös lopettaa Leevin laukkaura ja siirtyä ratsupuolelle. Ori on menestynyt kilpailuissa erinomaisesti ja edennyt reippaaseen tahtiin tasolta tasolle. Koulukilpailuissa ori ei tarvitse kuin yhden tai kaksi onnistunutta starttia saavuttaakseen maksimitasolla. Esteilläkään ei paljoa puutu. Leevi on kyllä sellainen päivänsäde, että sen kanssa kiertää kilpailuita mielellään! Melkein harmittaa, että ori tarvitsee pian jättää kilpailueläkkeelle.
Nintsu

27.08.2017, päiväkirjamerkintä
Ratsukoulutuksensa aikana Leevi on jo osoittanut oikein lupaavia kykyjä sille puolelle. Oppivaisena ponina se onkin saatu nopeasti koulutettua laukkaponista ratsuksi ja siksipä pääsemmekin jo näin nopeasti aloittelemaan Leevin uraa porrastetuissa kilpailuissa. Tarkoituksena on kilpailuttaa oritta sekä koulu- että esteratsastuksessa, painottuen kuitenkin esteille.
Nintsu

08.08.2017, päiväkirjamerkintä
Jossain vaiheessa sitä pitää luovuttaa ja se hetki on nyt. Leevi, niin ihana ja mahtava ja herttainen kun se onkin, ei selvästi ole laukkaponi. Ori starttasi tänään kymmenennen maideninsa sijoittuen iloisella mutta rauhallisella juoksullaan yhdeksänneksi. Leeviä ei kiinnosta ylittää maalilinja ensimmäisenä, ori on aivan tyytyväinen hengaillessaan muiden kanssa. Siirrytäänpä siis ratsastuskilpailuiden pariin!
Nintsu

21.07.2017, päiväkirjamerkintä
Tänään oli Leevin viidennen laukkastartin aika ja nyt homma alkoi jo näyttää kilpailemiselta. Alien Planetin 400 metrin maidenissa Leevi sijoittui kelvollisesti viidenneksi 14. ponin isossa lähdössä. Vielä jos ori olisi hieman kirinyt loppusuoralla, olisi se napannut uransa ensimmäisen rahasijan! Ei kyllä juoksu nytkään ollut yhtään pöllömpi - ainakin kun vertaa noihin aikaisempiin esityksiin.
Nintsu

10.07.2017, päiväkirjamerkintä
Leevin vanhemmat eivät ole kilpailleet laukkakilpailuissa mutta ajattelin Leevin kanssa testata sitäkin lajia muiden ponieni mukana. Tänään oli Leevin laukkadebyytti, kun ori starttasi ensimmäisen starttinsa Anarchien 1000 metrin maiden-lähdössä. Leevi oli iloinen ja laukkasi tyytyväisenä joukon jatkona edes yrittämättä päästä ensimmäiseksi. No, tultiin sitä maaliin näinkin mutta josko seuraavalla kerralla homma jo muistuttaisi kilpailua!
Nintsu

27.07.2017, päiväkirjamerkintä
Leevistä tuli tänään, 6-vuotiaana, isä! Liisinkitammamme, täysverinen Juksulan July xx, varsoi upean, tummanpunrautiaan orivarsan. Orivarsalla on valkeat sukat joka jalassa ja leveä, symmetrinen läsi turvallaan. Kerta kaikkiaan upea ilmestys! Leevin poika saa nimekseen Kerberos MPB isänsä nimeä mukaillen. Onneksi olkoon, Leevi!
Nintsu

09.04.2017, päiväkirjamerkintä
Lainatammojen varsomiset ovat aina yhtä jännittäviä! Jannican C-tamma Ciri oli voinut koko tiineysajan erittäin paksusti ja hyvin, mutta olin silti oikea hermoraunio kun varsominen alkoi! Turhaapa stressasin, Ciri hoiti homman kunnialla kotiin ja pian oljilla jo oli rautias orivarsa. Nyt Ciri ja Leevi-varsa saavat rauhassa tutustua toisiinsa ennen siirtymistään laumaan muiden siitostammojen luokse.
Nintsu

00.00.2010, päiväkirjamerkintä
plaaplaaplaaplaaplaa plaaplaaplaaplaa plaaplaaplaaplaa aamen
Nintsu


Ulkoasun ja ulkoasun ponikuvan © Assi
Huomioithan, että tämä on VIRTUAALITALLI