Etusivu Esittely Asukkaat Toiminta Tallikirja

VIRTUAALIHEVONEN || A SIM-GAME HORSE

Cheesecake MPB

ktk-kelpoinen

© MBFoto.eu

Cheesecake MPB eli Kakku
s. 10.05.2019 (4v 14.05.2019, sen jälkeen 1kk=1a)
welsh part bred -tamma (75% welsh, NWR-kelp.), VH19-023-0051
voikko, 129cm, kasv. Moana part breds, NZ
om. Moana part breds Nintsu VRL-01851, NZ
estepainotteinen, heB/80cm, harraste

Luonne

Kakku on vilkas, utelias ja hyväntahtoinen touhottaja. Jos tamma olisi ihminen, se olisi oikea naapurikyylä ja juoruilija - niin utelias neiti tämä on! Kakku on aina siellä missä tapahtuu, eikä se tiedä mitään turhauttavampaa kuin kaikesta hauskasta sivuun jääminen esimerkiksi typerän karsinanoven takia. Käytökseltään Kakku saattaa joskus olla hieman levoton, sillä tammalla on kova hinku päästä heti sinne minne turpa sattuu milloinkin näyttämään. Hoitaessa tamma on kiltti ja seurallinen, muttei kovinkaan rauhallinen tai kärsivällinen. Harjaaminen on Kakun mielestä aivan ihanaa ehkä kaksi minuuttia, sitten ponin mielenkiinto on jo siirtynyt muualle. Puunausintoisille ponitytöille Kakku ei siis ehkä ole kaikista paras hoidokki, vaikka kiltti onkin. Taluttaessa tammalla on aina kova kiire joka paikkaan ja ponia saakin jatkuvasti olla riimunnarusta muistuttelemassa kuka taluttaa ja ketä.

Jos kaipaa rauhallista ja leppoisaa ratsastelua, kannattaa Kakku kiertää kaukaa. Tässä tammassa jos missä riittää virtaa ja menohaluja! Kakku tarvitsee paljon liikuntaa ja vaihtelevia tehtäviä. Kunnon aivopähkinöillä ponin voi saada hetkittäin jopa oikeasti malttamaan ja kuuntelemaan, vaikka aika lyhyiksi ne hetket meinaavatkin aina jäädä. Kouluratsastus ei ole Kakun heiniä, mutta sen sijaan estehyppelyt ovat. Tammalla on todella sähäkkä hyppytekniikka ja se on myös ketterä aikaratsastusponi. Erikoisetkaan esteet eivät Kakun mieltä hätkäytä, vaan se etenee rohkeasti korvat hörössä esteeltä toiselle. Myös maastossa poni on rohkea, eikä turhia sätky liikenteessä tai metsäpoluillakaan. Maastoesteillä Kakku on aivan liekeissä! Poni on täysin peloton, vaikkei täysin ilman itsesuojeluvaistoa hyppelekään. Surmanhyppyihin ei Kakku lähde, mutta esteälykkäänä ponina se näkee hyvin itsekin mitä kannattaa lähestymisessä korjata.

Suku

i. Murderous Bucket of Cheese
wpb (50%), vkk, 124cm
LJP-II
ii. Misunderstood Drizzlingly
wB
iii. Hellgoland Masterstrokes
iie. Druckerin Jelena
ie. Zahra Ritic
ox
iei. Hazanyo Linyeve
iee. Inger
e. Caer Fyrsil
wB, trnkm, 129cm
KTK-III
ei. Cross Cadeyrn
wB, rnkm, 130cm
eii. tuntematon wB
eie. tuntematon wB
ee. Crymych Betws
wB, prt, 127cm
eei. tuntematon wB
eee. tuntematon wB

Kakulla on sukua 1 polvi virtuaalimaailmassa.

Jälkeläiset
t. Chococheese Milkshake MPB, i. A.D. Tripple Shake

Kilpailut

kalenteriin merkitään vain sijoitukset
Estekilpailut
Kakku on kilpaillut porrastettuja kilpailuita eikä sijoituksia merkitä tälle sivulle.
Pistetilanteen voi tarkistaa ponin VH-profiilista.
Kenttäkilpailut
Kakku on kilpaillut porrastettuja kilpailuita eikä sijoituksia merkitä tälle sivulle.
Pistetilanteen voi tarkistaa ponin VH-profiilista.
Näyttelyt
28.02.2020, Adina, NJ, wpb-tammat, irtoSERT


Päiväkirja & valmennukset

Uusin kirjoitus on ensimmäisenä.

27.07.2019, päiväkirjamerkintä
Nuori Kakku varsoi tänään esikoisensa omasta Trippi-oriistamme. Trippi on aika paljon Kakkua suurempi ja myös rakenteeltaan jykevämpi, joten olin aikas hermostunut, kun varsomisen aika koitti. Onneksi elänlääkärimme Ed oli ollut oikeassa, eikä varsa ollut kasvanut liian suureksi pienelle emätammalleen! Varsominen nimittäin sujui kuin suoraan oppikirjasta ja pian oljilla kölli vankkarakenteinen, suurin valkoisin merkein varustettu raudikko. Ilokseni sain myös todeta varsan olevan toivomani tamma! Tuore emätamma oli aluksi hieman ihmeissään mitä kummaa tuon ääntelehtivän mytyn kanssa pitäisi tehdä, mutta aika pian Kakun emänvaistot löytyivät ja se alkoi hoivata pienokaistaan suorastaan yli-innokkaasti. Emänsä suosiollisella avustuksella (tai ehkä paremminkin huolimatta emänsä ronskeista tuuppauksista) Coco-varsa löysi maitobaarin ja sai jalkansa kantamaan sen verran, että pääsi maistamaan arvokkaita ternimaitoja.
Nintsu

10.05.2019, päiväkirjamerkintä
Niinä aikoina, kun vielä olin aktiivinen ponilaukkapiireissä, ihastelin kovasti taffelin omistamaa voikkoa ponioritta Murderous Bucket of Cheese'siä. Pikkuinen poni hurmasi minut sekä kultaisella värillään ja veikeällä luonteellaan, että hauskalla ja persoonallisella nimellään. "Tuon nimen minä haluan joskus omien ponieni sukutauluihin!" ajattelin. Sitten vetäydyin pikkuhiljaa pois ponilaukkojen parista ja unohdin koko oriin olemassa olon (niin käsittämätöntä kuin se näin jälkikäteen onkin!). Parin vuoden päästä sainkin kuulla oriin kuolleen, mitä harmittelin hirveästi. Mutta nytpä kävikin ilmi, että Juustosta oli pakastetta tallessa! Olin heti apajilla ja maksoin itseni kipeäksi kolmesta annoksesta. Caer Fyrsil pääsikin yhdeksi morsiameksi ja tänään tamma varsoi touhukkaan oloisen tammavarsan. Tervetuloa maailmaan, Kakkunen! Toivottavasti tammasta tulee yhtä iloluontoinen kaveri kuin suku antaa odottaa.
Nintsu

00.00.2010, päiväkirjamerkintä
plaaplaaplaaplaaplaa plaaplaaplaaplaa plaaplaaplaaplaa aamen
Nintsu


Ulkoasun ja ulkoasun ponikuvan © Assi
Huomioithan, että tämä on VIRTUAALITALLI