Etusivu Esittely Asukkaat Toiminta Blogi

Tervetuloa Moana part bredsiin!

Moana part breds on tammikuussa 2012 perustettu welsh part bredeja kasvattava talli, jonka toiminta on täysin virtuaalista eli kaikki on mielikuvituksen tuotetta ja tapahtuu vain täällä internetin pikselimaailmassa. Moana on Uuden Seelannin toista virallista kieltä maoria ja tarkoittaa aavaa merta. Nimi kuvaa talliamme hyvin, sillä meren rannallahan meidän tallimme sijaitsee. Moanan löytää siis virtuaalisen Uuden Seelannin Pohjoissaaren pohjoisrannikolla, jossa saamme nauttia subtropiikin leudoista talvista ja lämpimistä (joskin sateisista) kesistä.

Tallin ponikanta koostuu welshponeista, pääasiassa welsh part bredeista. Tallin toiminta perustuu lähinnä welsh part bredien kasvatukseen ja kilpailuttamiseen sekä satunnaiseen tallin arjesta tarinointiin. Pyrimme silloin tällöin järjestämään myös ratsastuskilpailuita arkemme piristeeksi. Moanan päätarkoituksena on kuitenkin ottaa virtuaalihevostelu rennosti ja nauttia bittiavaruuden rajattomista mahdollisuuksista. Paineita ei Moanan kanssa oteta, vaan hommaa tehdään kun siihen on kiinnostusta ja aikaa. Ohjenuoramme on, että virtuaalihevostelun kuuluu olla hauskaa!

Toivottavasti viihdyt täällä Uuden Seelannin leudossa ilmanalassa. Otahan virtuaalielämä rennosti!

Toivoo
Nintsu VRL-01851, VWR
Sähköposti

Päivitykset

esillä vain uusin päivitys

12.11.2022
CAS-vuoden vaihtumiseen liittyvää päivittelyä, koulukilpailuiden tulokset.

Tsekkaa myös virtuaaliblogi Nintsun pikselipulinat! Moana part bredsia koskevat kirjoitukset löytyvät omalla tunnisteella täältä.
Ulkoasun ja ulkoasun ponikuvan © Assi
Huomioithan, että tämä on VIRTUAALITALLI