Index Asukkaat Miljöö Toiminta Yhteys
VIRTUAALIHEVONEN || A SIM-GAME HORSE


ei saavutuksia

Zatora Yemn xx

Hyväluonteinen, aloittelijallekin sopiva täysveritamma. Lahjakas, joskin rauhallinen, harkitseva estehevonen, joka ei välttämättä ole parhaimmillaan aikaratsastusluokissa.

Nimi:Zatora Yemn xx "Zato"
Rekisterinumero: VH21-006-0376
Sukupuoli: Tamma
Syntynyt: 25.11.2021 / 0 v (sekalainen ikääntyminen)
Rotu: Englantilainentäysverinen

Omistaja: Nintsu VRL-01851
Kotitalli: Juksula
Kasvattaja: Zack (VRL-01221), Yemene, POL

Väri: Ruunikonkimo
Säkäkorkeus: 164 cm

Koulutus: estepainotus
! kilpailee porrastettuja !
>>>>>>>>>> Ko: helppo B
>>>>>>>>>> Re: 140cm
>>>>>>>>>> Ke: helppo


© Elisa VRL-06066, CC BY-NC-SA 2.0

Zato on hyväluonteinen, kiltti ja tyyni tamma. Se ei turhia hötky tai hutki, vaan suhtautuu kaikkeen kohtaamaansa rauhallisesti. Hoitaessa Zato on mukava, kiltti ja ystävällinen. Se tykkää ihmisistä eikä vierasta uudempiakaan ihmisiä, vaan tervehtii kaikki karsinaansa tulijat uteliaasti ja sievästi korvat hörössä. Se antaa harjata kaikkialta, nauttii rapsutuksista, eikä hermostu varustaessa tai muissakaan hoitotoimenpiteissä. Kaiken kaikkiaan mukava ja mutkaton tamma!

Ratsastaessa Zato on rauhallinen, jopa joskus hivenen laiskahko. Tamma vaatii pientä aktivointia alkuun, mutta kun sen moottorin saa käyntiin, on Zato melko kevyt ja kuuliainen ratsastettava. Kouluradalla tamma ei ole mitenkään erikoinen ilmestys, vaikka se helppojen luokkien asiat suorittaakin. Hyppääminen sen sijaan on Zatolle helppoa. Tammalla on oppikirjamainen tekniikka, mutta se on rauhallinen hyppääjä ja ottaa esteen kerrallaan huolellisesti. Zato ei kuumene radalla, mutta aikaratsastukseen tammassa saisi olla hiven enemmän ruutia. Sen sijaan isommilla kentillä Zaton matkaavoittava laukka ja tasaisuus pääsevät oikeuksiinsa. Maastossa Zato on rohkea ja turvallinen, ja se sopii hyvin arempien hevosten maastokaveriksi.

Polveutuminen

i. Spoonbill
xx, rtkm, 165cm
ii. Billiard xx iii. Nickelback xx
iie. Haww xx
ie. Chainé xx iei. Sieldon xx
iee. Neria xx
e. Loyal Lump
xx, mrn, 160cm
ei. Terrytellme xx eii. Fristy xx
eie. Magican xx
ee. Lori xx eei. Berison xx
eee. Lorna xx
Zatolla on 1 polvi sukua virtuaalimaailmassa.

Jälkeläiset

rotu-skp. Nimi (e/i. Nimi)
rotu-skp. Nimi (e/i. Nimi)
rotu-skp. Nimi (e/i. Nimi)

Päiväkirja & valmennukset

uusin viimeisenä

03.01.2022, päiväkirjamerkintä
Uusi vuosi, mutta samat vanhat kujeet! Juksula kaipasi selvästi uusia lyhytsukuisia täysverisiä ja niitähän Yemenestä löytyi. Puolan reissultani toinkin tuliaisena hieman reippaamman puoleisesti noita himoitsemiani täysverisiä. Täysveritamma Zatora tuntui koeratsastuksessa heti jo alkuratsastuksesta oikein miellyttävältä ja yhteistyöhaluiselta. Tamman hyppy miellytti myös kovasti, joten parinkymmenen minuutin ratsastelun jälkeen, hyppäsin alas satulasta ja ilmoitin ostavani tamman. Mitä sitä suotta enempää pohtimaan! Zatora saa muuttonsa jälkeen hetken kotiutua rauhassa, mutta sitten aloitamme nuoren tamman kanssa treenit kohti kilpakenttiä ja esteratojen mainetta ja kunniaa. Uskon, että pääsemme tämän hevosen kanssa hieman isompiinkin luokkiin, sillä skouppia tammalla riittää! Ja ties vaikka jonkun kenttästartinkin testaisimme, Zatora voisi mutkattoman luonteensa ansiosta soveltua siihenkin. Nintsu

00.00.0000, päiväkirjamerkintä/valmennus
plaaplaaplaaplaaplaaplaa Nintsu

00.00.0000, päiväkirjamerkintä/valmennus
plaaplaaplaaplaaplaaplaa Nintsu
Tekijänoikeudet

Ulkoasun © Eerika K., Kuvien © Nintsu, Tekstien © Nintsu