Index Asukkaat Miljöö Toiminta Yhteys

Toiminta

Historiansa aikana Juksulassa on kokeiltu melkeinpä kaikkea toimintaa mitä virtuaalitallilla on mahdollista järjestää. Nykyisin pääpainotus on omien hevosten kilpailutuksessa ja omien kilpailuiden järjestämisessä. Kasvatustoimintaa harjoitamme lähinnä omiin tarpeisiimme. Yksityis-, hoitaja- tai tuntitoimintaa emme enää järjestä.

Kilpailut

Juksulassa on erinomaiset mahdollisuudet ja puitteet järjestää kilpailuita. Kilpailuidemme lajikirjo vaihtelee aina kenttäratsastuksesta kouluratsastukseen valjakkoajoa unohtamatta. Kilpailuita järjestämme epäsäännöllisen säännöllisesti, ihan oman ehtimisen ja jaksamisen mukaan. Kilpailuihimme ovat tervetulleita osallistumaan kaikki ellei toisin kutsussa ilmoiteta.

Pitämiämme jaosten alaisia kilpailuita ei listata tänne, koska kilpailut löytyvät VRL:n kalenterista.Kasvatus

Kasvatamme hevosia kaikista tallista löytyvistä roduista lähinnä omaan käyttöön. Keskityimme trakehnerkasvatukseen vuosina 2010-2014, mutta nykyään tallilla ei ole yhtä ainoaa kasvattirotua. Trakehnerit tunnistaa silti edelleen takaliitteestä Jux ja muun rotuiset kasvattimme etuliitteestä Juksulan. Jos olet kiinnostunut jostakin kasvatistamme tai tilausvarsasta, voi niitä kysellä mailitse. Myymme kasvattimme pitkäaikaisiin koteihin, joiden tärkein vaatimus on nimenomaan pitkäaikaisuus. Kilpailutus ja muu toiminta on vain extraplussaa eikä suinkaan pakollista. Kaikki tallimme hevoset ovat tarjolla sekä tilausvarsojen tekoon että yhden yön seuraksi ulkopuolisille hevosille.

Vuosien varrelle sattuneiden sivujen katoamisten yms. takia kasvattilistamme on kadonnut useita kertoja eikä täydellistä listaa ole tallessa missään. Kasvattilistaa ei enää yritetäkään ylläpitää tällä sivulla, vaan kasvattejamme voi selata VRL:n hevosrekisterissä. Lista ei todellakaan ole täydellinen, sillä erityisesti ennen vuotta 2011 syntyneistä ja muualle myydyistä kasvateista iso osa ei ollut/ole VRL:n rekisterissä.
KASVATTILISTA
Tekijänoikeudet

Ulkoasun © Eerika K., Kuvien © EJ, Tekstien © Nintsu


Huomaathan, että Juksula on virtuaalitalli, eikä mitään tapahdu oikeasti!
Juksula is a sim-game stable, so nothing happens really!
Juksula ist ein sim-game Stall, also wir haben nichts mit Wircklichkeit zutun!