Index Asukkaat Miljöö Toiminta Yhteys
VIRTUAALIHEVONEN || A SIM-GAME HORSE


ei saavutuksia

Sierra Dreamcatcher

Silkkijouhinen ja lempeäkatseinen tamma, joka on juuri niin herttainen, ystävällinen ja miellyttämisenhaluinen kuin ulkonäkö antaa ymmärtää. Ei mikään mestari missään lajissa, mutta on valmis yrittämään kaikkea mitä siltä vain keksii pyytää.

Nimi: Sierra Dreamcatcher "Cathy"
Rekisterinumero: VH-
Sukupuoli: Tamma
Syntynyt: 28.11.2019 / 4v (4v 26.12.2019, sekalainen ikääntyminen)
Rotu: National Show Horse (50% ox)

Omistaja: Nintsu VRL-01851
Kotitalli: Juksula
Kasvattaja: Scuderia Sierra, Italia

Väri: Tummanrautias
Säkäkorkeus: 154cm

Koulutus: yleispainotus
porrastettujen kilpailutulokset (ko&re)
>>>>>>>>>> Ko: helppo A
>>>>>>>>>> Re: 90cm
>>>>>>>>>> askellajiratsastus (kilpailukalenteri alempana)
© Pixabay / PixelwunderByRebecca, lisenssi

Cathy on mitä kaunein tamma. Se hurmaa jokaisen jo ulkonäöllään: silkkiset, liehuvat jouhet, kiiltävä karva, kauniit ja suuret silmät uteliaan lempeää ilmettä unohtamatta - eihän tämän tamman edessä sydänparka voi kun sulaa! Luonteeltaan Cathy on aivan yhtä ihana, kuin ulkonäkö antaa odottaa. Tamma on mitä kiltein, lempein ja ystävällisin olento. Se suhtautuu avoimesti kaikkiin kohtaamiinsa eläviin, niin kaksi- kuin nelijalkaisiinkin, eikä koskaan haasta riitaa kenenkään kanssa. Siten tamma on ihmisillekin aina mitä mieluisin hoidokki. Cathy nauttii saamastaan hoivasta, eikä koskaan saa tarpeekseen harjaamisesta tai rapsutuksista. Kaviotkin neiti nostaa puhdistettavaksi ilman suurempaa käskyttämistä, kevyt painallus jalkaan riittää. Varustaessa ei hoitaja kohtaa myöskään vastustusta, vaan Cathy tekee yhteistyötä hoitajansa kanssa tilanteessa kuin tilanteessa. Tiivistettynä Cathy on oikea unelmahevonen, joka kuitenkin on sen verran omanlaisensa, ettei se tunnu tylsältä tai robottimaiselta.

Ratsastaessa Cathy on yhteistyöhaluinen ja yritteliäs. Tamma yrittää aina kaikkensa ja antaa itsestään 100 %. Sen miellyttämisenhalu on kuitenkin niin suuri, että epäselvät tai tammalle vieraat avut ja ohjeet saavat sen täysin tolaltaan. Mitään tyhmyyksiä ei Cathy toki silloinkaan tee, mutta on suorastaan sydäntäsärkevää nähdä sen huolesta sekainen ilme ja kova yrittäminen apujen ymmärtämiseksi. Ei sitä kestä katsoa kukaan, joten siksi Cathya ratsastavatkin vain asiansa osaavat ratsastajat ja uudet asiat opetetaan neidille erityisen varovaisesti ja pieninä palasina. Hyvän ratsastajan alla Cathy suorittaa erittäin mielellään ja jättäytyy täysin ratsastajansa ohjailtavaksi. Tammalla on rodulleen tyypilliset korkeat ja näyttävät, ei-niin-kouluratsumaiset askellajit, mutta huolellisella koulutuksella siitä on saatu kuorittua myös varsin asiallinen helppojen koululuokkien ratsu. Kotioloissa Cathy tekee "temppuja" jopa GP-luokista, kuten hieman piaffia ja passagea, mutta kokonaisena ratana taso olisi hevoselle liian vaikea. Esteetkin Cathylta luonnistuvat, vaikkakaan tamma ei ole mikään seuraava Milton. Omintakeisella hyppytyylillään Cathy on enemmänkin estekilpailuiden hupinumero, mutta yrittämisen puutteesti ei tammaa todellakaan voi moittia! Maastossa Cathy on toimiva, rohkea ja mukavan leppoisa seuralainen, josta löytyy myös reippaampia vaihteita niitä haluttaessa.

Polveutuminen

i. HWA Dream Stealer
sadb, rt, 162cm
ii. HWA Breathstealer
sadb, rt sab, 160cm
iii. Double or Nothing
iie. Summer Breeze
ie. Fine Tigress Ion
sadb, rt, 162cm
iei. Spectral Tiger
iee. Fine By Me GA
e. Ziva al Sierra ox
ox (dom), mpäis, 151cm
ei. Zacrat ox
ox (dom), rnkm, 154cm
eii. Zacharias ox
eie. Star Of Cloudy Day
ee. Banned From Heaven ox
ox (dom), rtpäis, 152cm
eei. Quicksilver ox
eee. Delphine
Cathylla on 3 polvea sukua virtuaalimaailmassa.

Jälkeläiset

rotu-skp. Nimi (e/i. Nimi)
rotu-skp. Nimi (e/i. Nimi)
rotu-skp. Nimi (e/i. Nimi)

Kilpailukalenteri

ARJ, 0 sij.

Päiväkirja & valmennukset

uusin viimeisenä

09.12.2019, päiväkirjamerkintä
Minulla ei koskaan hevoshistoriani aikana ole ollut national show horsea. Minä en ole edes koskaan tarvinnut national show horsea omistukseeni. Mutta niin vain minä silti huomasin aivan yllättäin raapustavani ostotarjousta mainitun rotuisesta hevosyksilöstä. Ööö, mitä ihmettä meinaan tehdä askellajihevosella? Siitä on yli kymmenen vuotta, kun olen vähän harrastellut askellajipuuhia islanninhevosilla, sama homma national show horsella (siis missä luokissa ne edes kilpailevat?!) kuulostaa jo aika utopistiselta.
Mutta kai tiedätte sen tunteen, kun joku hevonen on vain ihan pakko saada? Että se joku hevonen on vain ihan pakko hankkia, vaikkei sen ostaminen olisi edes puoliksi järjellä ajateltuna järkevää? Siltä minusta tuntui, kun näin Cathyn myynti-ilmoituksen. Tiesin heti, että tuo hevonen on tarkoitettu minulle. Pidättelin lähes henkeäni, kun Nikki pohti tarjoustani, ja kiljaisin riemusta, kun hän hyväksyi sen. Niin helposti minusta tuli national show horsen, Cathyn, omistaja! Nintsu

00.00.0000, päiväkirjamerkintä/valmennus
plaaplaaplaaplaaplaaplaa Nintsu

00.00.0000, päiväkirjamerkintä/valmennus
plaaplaaplaaplaaplaaplaa Nintsu
Tekijänoikeudet

Ulkoasun © Eerika K., Kuvien © Nintsu, Tekstien © Nintsu