Index Asukkaat Miljöö Toiminta Yhteys
VIRTUAALIHEVONEN || A SIM-GAME HORSE


ei saavutuksia

Bolesla Yemn xx

Oikukas, tulinen, tammamainen täysveritamma. Parhaimmillaan loistava estehevonen, pahimmillaan täysi katastrofi.

Nimi: Bolesla Yemn xx "Bola"
Rekisterinumero: VH21-006-0375
Sukupuoli: Tamma
Syntynyt: 08.11.2021 / 0 v (sekalainen ikääntyminen)
Rotu: Englantilainentäysverinen

Omistaja: Nintsu VRL-01851
Kotitalli: Juksula
Kasvattaja: Zack (VRL-01221), Yemene, POL

Väri: Mustanruunikko
Säkäkorkeus: 162 cm

Koulutus: estepainotus
! kilpailee porrastettuja !
>>>>>>>>>> Ko: helppo B
>>>>>>>>>> Re: 140 cm
>>>>>>>>>> Ke: helppo
© ransu.kuvat.fi

Bola on oikukas, temperamenttinen ja hyvin tammamainen tamma, jonka mielenliikkeissä on välillä haasteellista pysyä mukana. Hoitaessa Bola ei ole se kaikista mukavin hoidokki, sillä tamma on melko arvaamaton, eikä hoitaja voi olla koskaan oikein varma millä tuulella arvon majesteetti juuri tänään on. Joskus Bola on vain välinpitämätön hoitajaansa kohtaan, toisena päivänä taas sitä ei voi kuvitellakaan hoitavansa vapaana tai muuten hoitaja saa hampaankuvat käsivarteensa. Bolan kanssa tarvitaan rutkasti hevosmiestaitoja, sekä silmät hoitajan selkäänkin, jotta tämän tamman kanssa pystyy toimimaan turvallisesti ja selviämään ilman mustelmia.

Ratsastaessa Bola ei ole sen helpompi. Tamma on herkkä, kuuma ja reaktiivinen, mihin lisättynä hevosen itsepäisyys, ei tee yhdistelmästä kovin yksinkertaista ratsastettavaa. Parhaimmillaan Bola osaa olla oikeinkin kivan tuntuinen ratsu, joka tekee niin väistöt kuin taivutuksetkin vaivattomasti. Toisinaan taas yksi kierros kentän ympäri halutussa askellajissa tuntuu jo työvoitolta. Hypätäkin Bola osaa ja hienosti osaakin. Tammalla on erittäin hyvä hyppytekniikka, paljon kapasiteettia ja erityisen hyvä ja joustava laukka. Korvien välin kanssa vain on hivenen haasteita, sillä Bola ei ihan aina ole halukas hyppäämään juuri sen esteen yli, minkä ratsastaja haluaisi ylittää. Siinäpä sitä sitten onkin hauskaa houkutella Bola yhteistyöhön, kun se kilpailuissa ensimmäisellä esteellä päättää, ettei tänään ylitäkään mitään... Parhaimmillaan Bola on upea, lahjakas estetamma ja ties mihin Bola pystyisi jos se olisi luonteeltaan edes hivenen yhteistyöhaluisempi!

Polveutuminen

i. Times Doc
xx, rn, 157cm
ii. Doctro Who xx iii. Moe Still xx
iie. Hailey xx
ie. Chalewoman xx iei. Rutcha xx
iee. Vernolia xx
e. Ingo xx
xx, rn, 168cm
ei. Charmichael xx eii. Casseie xx
eie. Vorma xx
ee. Simpsons xx eei. Tesselong xx
eee. Make Fielf xx
Bolalla on 1 polvi sukua virtuaalimaailmassa.

Jälkeläiset

rotu-skp. Nimi (e/i. Nimi)
rotu-skp. Nimi (e/i. Nimi)
rotu-skp. Nimi (e/i. Nimi)

Päiväkirja & valmennukset

uusin viimeisenä

03.01.2022, päiväkirjamerkintä
Uusi vuosi, mutta samat vanhat kujeet! Juksula kaipasi selvästi uusia lyhytsukuisia täysverisiä ja niitähän Yemenestä löytyi. Puolan reissultani toinkin tuliaisena hieman reippaamman puoleisesti noita himoitsemiani täysverisiä. Oli vähällä, ettei oikukas tamma Bolesla kuulunut noihin Puolasta hankkimiini täysverisiin. Tammalla oli koeratsastuspäivänä hieman huono päivä, eikä Boleslaa kiinnostanut tippaakaan se mitä siltä milloinkin pyysin. Tapeltuani vartin tamman kanssa, olin jo vähällä luovuttaa. Pidän haasteista, mutta rajansa kaikella! Päätin kuitenkin tapella tamman edes yhden esteen yli ja onneksi päätinkin. Yhtäkkiä Boleslaa kiinnostikin minun ehdotukseni ristikon ylittämisestä ja vau, millainen hyppy! Sain tamman vielä toisenkin esteen yli ja päätin lopettaa siihen - turha koetella onneaan enempää. Pakkohan Bolesla oli oikukkaasta luonteestaan huolimatta ostaa meille Juksulaan! Eiköhän tästäkin tammasta oikeat nappulat vielä löydetä. Nintsu

00.00.0000, päiväkirjamerkintä/valmennus
plaaplaaplaaplaaplaaplaa Nintsu

00.00.0000, päiväkirjamerkintä/valmennus
plaaplaaplaaplaaplaaplaa Nintsu
Tekijänoikeudet

Ulkoasun © Eerika K., Kuvien © Nintsu, Tekstien © Nintsu