Index Asukkaat Miljöö Toiminta Yhteys
VIRTUAALIHEVONEN || A SIM-GAME HORSE


VWY-II, KTK-III

Llygedyn Brithni

Yhdenlainen heräteostos. Massiivinen cobitamma, joka sotanorsumaisesta ulkomuodostaan huolimatta on ujo ja herkkä sielu.

Nimi: Llygedyn Brithni "Britni"
Rekisterinumero: VH17-026-0066
Sukupuoli: Tamma
Syntynyt: 17.02.2016 / 0v (8v 00.00.2000, sekalainen ikääntyminen)
Rotu: Welsh Cob (sektio D)

Omistaja: Nintsu (VRL-01851)
Kotitalli: Juksula
Kasvattaja: Llygedyn, elen (VRL-01863)
Ex-omistaja: elen (VRL-01863)

Väri: Tummanruunikko
Säkäkorkeus: 146 cm

Koulutus: koulupainotus
! kilpailee porrastettuja !
>>>>>>>>>> Ko: helppo A
>>>>>>>>>> Re: 60 cm
>>>>>>>>>> Va: vaativa
>>>>>>>>>> KTK-III (8/2018, 65p.), VWY-II (10/2018, 40,5p.)


© Mili Peel

Llygedyn Brithni on meidän herttainen prinsessaponimme, joka tuntuu olevan vaatimassa palvelua ja huomiota kunhan sille selkänsä ehtii juuri kääntää. Pohjimmiltaan Brithni on hieman ujonpuoleinen tapaus ja esimerkiksi se ei anna kiinni tarhasta vieraalle henkilölle. Muutenkin tammalla ottaa aikansa tutustua uuteen ihmiseen ja tätä ennen se on kylmänviileästi vieraskorea eikä pahemmin edes kiinnitä huomiota. Hoidettaessa Brithni seisoo kuin suolapatsas paikoillaan ja vain nauttii, se myös tykkää rapsuttelusta ja muista huomionosoituksista kovasti. Ruoan suhteen Brithni on hieman nirso, joten randomina taskusta löytyneitä makupaloja on turha tarjota sille. Pathaiten Brithnille uppoavat porkkanat ja näkkileipä. Taluttaessa Brithni sipsuttaa taluttajan olan takana siivosti eikä oikeastaan koskaan rynni ohi, säikähtäessäänkin se useimmiten vain hypähtää paikoillaan.

Ratsuna Brithni on kehuilla toimiva. Mitä enemmän sitä kiittää ja kehuu, sitä paremmin tamma yrittää tehtävistään suoriutua. Sillä ei ole maailman paras itseluottamus ja epäonnistumisen sattuessa eteen onkin edessä pieni työmaa saada tamma taas luottamaan onnistumiseen. Märällä ja kuraisella pohjalla Brithni ei haluaisi liikkua laisinkaan ja monet kilpailutkin ovat menneet ulkokautena tämän takia penkin alle. Prinsessan tahtoon onkin suostuttu ja "huonolla säällä" tamma treenaa aina maneesissa. Brithni on melko nopea reagoimaan apuihin, mutta jää myös helposti hieman pohkeen taakse eikä kanna itseään rehellisesti, jos kuski ei ole kokoajan tarkkana kuin porkkana.
© elen

Polveutuminen

i. Blaenllechau Twm Ffawr
wD, rn, 146cm
VWY-II, KTK-II
ii. Blaenllechau Cynog Ddu
wD, evm
iii. Cwtnant Gwalchgwyn
wD, evm
iie. Gilfaethwy Maid
wD, evm
ie. Llanfwrog Rhydianwen
wD, evm
iei. Meic Ffawr
wD, evm
iee. Conwyllaith Tafwys
wD, evm
e. Moonrise's Iridescence
wD, rt, 145cm
VWY-II
ei. VIR MVA Ch Fear Of The Dark
wD, rt, 148cm
eii. The Darkness
wD, evm
eie. Honey
wD, evm
ee. Alice In Wonderland
wD, rt, 145cm
eei. Caramba
wD, evm
eee. Alicia
wD, evm
Britnillä on sukua 1,5 polvea virtuaalimaailmassa.

Jälkeläiset

rotu-skp. Nimi (e/i. Nimi)
rotu-skp. Nimi (e/i. Nimi)
rotu-skp. Nimi (e/i. Nimi)

Päiväkirja & valmennukset

uusin viimeisenä

28.03.2021, päiväkirjamerkintä
Taas semmoinen heräteostos, että ei tosikaan. Mitä ihmettä teen welsh cobilla, kun en niitä kasvata, enkä hirveästi perusta cobeista welsh part bred -jalostuksessakaan? Ilmeisesti tamma kasvattaja elen oli vain riittävän sitkeä, että päädyin Llygedyn Brithnin eli Britnin ostamaan. Ja onhan tämmöisessä raskaassa, massiivisessa tammassa oma viehätyksensä, varsinkin, kun sotanorsumaisesta ulkomuodostaan huolimatta, tamma osaa kantaa itsensä keijukaisen kevyesti ja liikkua kouluradalla ihan vakavasti otettavan kouluratsun tavoin. Tosin, tamman laskeutuessa hevosrekasta tallipihalle, se näytti kyllä kaikkea muuta paitsi kouluponilta. Britni oli ollut elenillä jokusen vuoden joutilaana ja siltä se tosiaan näyttikin. Onneksi olen nähnyt ponista videon poikineen, joten eiköhän Britni saada vielä entiseen loistoonsa järkevästi toteutettavan laihdutuskuurin avulla. Tavoitteena meillä on valjakkoajoradat, sillä koulukentiltä tamma on jo kannuksensa ansainnut. Nintsu

00.00.0000, päiväkirjamerkintä/valmennus
plaaplaaplaaplaaplaaplaa Nintsu
Tekijänoikeudet

Ulkoasun © Eerika K., Kuvien © Nintsu, Tekstien © Nintsu