Index Asukkaat Miljöö Toiminta Yhteys
VIRTUAALIHEVONEN || A SIM-GAME HORSE


ei saavutuksia

Srema Yemn x

Kuuma, tammamainen kouluratsu, jolla on ilmavat ja joustavat askeleet.

Nimi: Srema Yemn x "Srema"
Rekisterinumero: VH21-034-0070
Sukupuoli: Tamma
Syntynyt: 14.10.2021 / 0v (sekalainen ikääntyminen)
Rotu: Angloarabialainen täysverinen (50 % ox)

Omistaja: Nintsu VRL-01851
Kotitalli: Juksula
Kasvattaja: Zack (VRL-01221), Yemene, POL

Väri: Ruunikonkimo
Säkäkorkeus: 158 cm

Koulutus: koulupainotus
! kilpailee porrastettuja !
>>>>>>>>>> Ko: vaativa A
>>>>>>>>>> Re: 100 cm


© VRL-10444

Srema on luonteeltaan hieman tammamainen ja näyttää usein sitruunan syöneeltä. Hoitaessa Srema on usein aika hapan, eikä välttämättä se kaikista miellyttävin hoitohevonen. Tamma on enemmän yhden ihminen hevonen, eikä oikein pidä vaihtuvista hoitajista tai vieraista muutenkaan. Kun Sreman kanssa pääsee sinuiksi ja tamman sisäpiiriin, on Srema ihan hoidettavissa kavioista hännän päähän.

Ratsastaessa Srema on herkkä ja kuuma. Tamma on hyvin reaktiivinen ja reagoi sekä ratsastajansa apuihin että ympäristön ärsykkeisiin nopeasti ja joskus yllättävänkin isosti. Ratsastajaansa keskittyessään Srema on näyttävä kouluhevonen, jolla on ilmavat, joustavat askellajit. Tamma ei ole kaikista helpoimmasta päästä ratsastaa, mutta samalla se on hyvin palkitseva - kun ratsastaja tekee oikein, Srema tekee oikein. Ihan joka hevonen ei yhtä mieletöntä fiilistä annakaan selkään kuin meidän Srema! Kouluradalla ei Sreman kanssa taitavan ratsastajan tarvitse siis hävetä. Esteillä tammalla menee helposti kuppi nuri ja oikeiden esteiden lisäksi ylittyy liuta kuvitteellisia esteitä. Myös maastossa Sremalla on taipumusta kiehumiseen, eikä tämän neidin kanssa maastoilua voi kutsua kovin rentouttavaksi.

Polveutuminen

i. Kitos ox
ox (dom), rtkm, 153cm
ii. Grald Nerityer ox iii. Al Sharmein ox
iie. Patian ox
ie. Krasioss ox iei. Bhrl-Urut ox
iee. Cerilé ox
e. All The Way xx
xx, trn, 162cm
ei. All Runner xx eii. Zagriel xx
eie. Martha xx
ee. Giana xx eei. Hallebe xx
eee. By My Side xx
Sremalla on 1 polvi sukua virtuaalimaailmassa.

Jälkeläiset

rotu-skp. Nimi (e/i. Nimi)
rotu-skp. Nimi (e/i. Nimi)
rotu-skp. Nimi (e/i. Nimi)

Päiväkirja & valmennukset

uusin viimeisenä

03.01.2022, päiväkirjamerkintä
Uusi vuosi, mutta samat vanhat kujeet! Juksula kaipasi selvästi uusia lyhytsukuisia täysverisiä ja niitähän Yemenestä löytyi. Puolan reissultani toin tuliaisena hieman reippaamman puoleisesti noita himoitsemiani täysverisiä. Samalla tein uuden aluevaltauksen ja hankin koulupainotteisia täysveriratsuja - sellaisia minulla ei ole aiemmin vielä ollutkaan! Srema on yksi näistä uutuuksista. Tamma oli koeratsastuksessa varsin haasteellinen tapaus, mutta ihastuin sen ilmaviin ja joustaviin askeleisiin ja kun oikeat napit löytyivät, antoi tamma selkään erinomaisen tunteen. Nuori ja kilpailematon Srema oli ihan pakko pakata rekkaan, sillä tästä tulee vielä hieno! Sanokaa minun sanoneen. Tamma saa ensialkuun rauhassa kotiutua uuteen kotiinsa, mutta pian aloitamme treenit ja eiköhän kilparadoillekin lähikuukausina jo suunnata. Nintsu

00.00.0000, päiväkirjamerkintä/valmennus
plaaplaaplaaplaaplaaplaa Nintsu

00.00.0000, päiväkirjamerkintä/valmennus
plaaplaaplaaplaaplaaplaa Nintsu
Tekijänoikeudet

Ulkoasun © Eerika K., Kuvien © Nintsu, Tekstien © Nintsu