Index Asukkaat Miljöö Toiminta Yhteys
VIRTUAALIHEVONEN || A SIM-GAME HORSE


ei saavutuksia

Missing In Action xx

Geneettisesti varsin erikoisen värinen mutta ilmiasultaan ei kovin huomiota herättävä täysveritamma, joka on jaksava ja rohkea ratsu niin kentällä kuin maastossakin. Täysverimäiseen tapaan nopea kaikin tavoin, mutta kuitenkin järkihevonen.

Nimi: Missing In Action xx "Mia"
Rekisterinumero: VH22-006-0198
Sukupuoli: Tamma
Syntynyt: 19.01.2020 / 5v (4v 21.10.2019, sekalainen ikääntyminen)
Rotu: Englantilainen täysverinen (xx)

Omistaja: Nintsu VRL-01851
Kotitalli: Juksula
Ex-omistaja: Nikki, Rubybridge Racehorses
Kasvattaja: Houston Racehorses, USA

Väri: Dominanttivalkoinen (rautiaankimo sabino, ee/aa/Gg/W2W20)
Säkäkorkeus: 172cm

Koulutus: este- ja kenttäpainotus
! kilpailee porrastettuja !
>>>>>>>>>> Ko: helppo A
>>>>>>>>>> Re: 130cm
>>>>>>>>>> Ke: CIC2
>>>>>>>>>> ex-laukkahevonen, sileä (Laukkaurheilukeskuksen profiili)


© Nikki

Saatoin rakastua Miaan ensin sen värin takia, mutta kun tapasin tamman ensikerran, ihastuin myös sen luonteeseen. Mia on täysverimäiseen tapaan nopea kaikessa tekemisessään, mutta se on samalla uskomattoman ystävällinen ja järkevä hevonen, ettei siitä vain voi olla tykkäämättä. Hoitotilanteissa Mia on hyväkäytöksinen ja seurallinen tamma. Se nauttii rapsutuksista ja vaikkei varsinaisesti harjaamista rakastakaan, se seisoo silti hyvin paikoillaan ja antaa harjata kaikkialta vastaan laittamatta. Varustaessa sama linja jatkuu ja niin satulan kuin suitsetkin saa tammalle kokemattomampikin varustaja. Taluttaessa Mia on reipas kävelijä. Se on valpas ja nopeasti reagoiva, joten sen taluttajankin tulee olla hereillä. Mitään turhaa ja olematonta Mia ei koskaan kyttää, mutta potentiaaliset vaaranpaikat (lentävät muovipussit jne...) tamma skannaa nopeasti esiin ja reagoi silmänräpäyksessä jos katsoo sen tarpeelliseksi.

Ratsastaessa Mia on ihanan yhteistyöhaluinen, energinen ja innokas. Tamma nauttii raskaasta työskentelystä ja on tyytyväisimmillään kunnon hikitreenin jäljiltä. Hidas koulusipsuttelu saa Mian jännittyneeksi, mutta sileän työskentelykin luonnistuu hienosti, kunhan tamma pääsee välillä oikomaan jalkojaan ja kroppaansa reippaammassa vauhdissa ja vapaammassa muodossa. Mia on herkkä ja nopea avuille ja se tarvitseekin ratsastajan, joka osaa hellittää avut nopeasti eikä jää turhaan puristamaan tai vetämään. Parhaimmillaan Mia on todella upea, voimakkaasti liikkuva ratsu, oikea hevosmaailman ferrari! Esteradalla Mia on uskomattoman rohkea. Sillä on perinteinen "täysverisen hyppy" eli hyppytekniikka ei ole aivan ideaali, mutta sen minkä tamma tekniikassa häviää, se voittaa valtavalla hyppyhalullaan ja yritteliäisyydellään. Mian itseluottamus esteillä on loistava eikä se ota itseensä parista puomista tai huonommasta ponnistuspaikasta. Maastossa Mia on aivan yliveto. Se ei pelkää mitään ja jaksaa laukata kilometritolkulla esteitä ylittäen väsymättä.

Polveutuminen

i. Starlight xx
xx, rnkm sab, 169cm
ii. Starburst xx
xx, rnkm, 170cm
iii. Burst of Blue xx
iie. Hollywood Star xx
ie. Hennessey xx
xx, rn sab, 169cm
iei. Hemingway xx
iee. Pink Rose xx
e. Captain, My Captain xx
xx, dw, 175cm
ei. Regal Assassin xx
xx, dm, 174cm
eii. Army Rifle xx
eie. Regal Anastasia xx
ee. Lady America xx
xx, vkk, 168cm
eei. American Hero xx
eee. Burlesque xx
Mia on suvuton eli sillä ei ole sukua virtuaalimaailmassa.

Isä Starlight

Isänisä Starburst
Isänemä Hennessey

Emä Captain, My Captain

Emänisä Regal Assassin
Emänemä Lady America

Jälkeläiset

rotu-skp. Nimi (e/i. Nimi)
rotu-skp. Nimi (e/i. Nimi)
rotu-skp. Nimi (e/i. Nimi)

Päiväkirja & valmennukset

uusin viimeisenä

19.03.2020, päiväkirjamerkintä
"Siis anteeksi minkä värinen?!" huudahdin ääneen nähtyäni erään myytävän täysveritamman myynti-ilmoituksen. Tavasin hitaasti ja huolellisesti: rautiaankimopohjainen dominanttivalkoinen sabinogeenillä. Siis vau! Erikoisvärit ovat ihania, joten pakkohan tälläinen erikoisuus oli talliin saatava, vaikka ulkoasultaan tamma olikin aika tylsän ja tasaisen valkoinen. Mutta ties mitä se jättäisi jälkeläisiinsä! Ne olivatkin nopeat kaupat, sillä tamma ehti olla myynnissä vain muutaman minuutin, kun olin jo jättänyt Mia-hevosesta tarjouksen ja Nikki hyväksynyt sen. Raha vaihtoi omistajaa nopeammin kuin kukaan ehtisi tamman nimeä Missing In Action lausua! Rubybridgen henkilökunta alkoi välittömästi valmistella Miaa muuttoon ja minä varustin silmänräpäystäkin nopeammin hevosrekan kuntoon ja tallitytön rattiin. Itse hypähdin pelkääjänpaikalle ja päätin vetää matkalla kunnon kauneusunet, jotta olisin pirteä kuin peipponen tavatessani uuden täysveriseni! Nintsu

00.00.0000, päiväkirjamerkintä/valmennus
plaaplaaplaaplaaplaaplaa Nintsu

00.00.0000, päiväkirjamerkintä/valmennus
plaaplaaplaaplaaplaaplaa Nintsu
Tekijänoikeudet

Ulkoasun © Eerika K., Kuvien © Nintsu, Tekstien © Nintsu