Index Asukkaat Miljöö Toiminta Yhteys
VIRTUAALIHEVONEN || A SIM-GAME HORSE


ei saavutuksia

Juksulan July xx

Valtavan laukan omaava ex-risuestehevonen, joka osaa kyllä hypätä mutta ei ole ihan sieltä helpoimmasta päästä ratsastaa.

Nimi: Juksulan July xx "July"
Rekisterinumero: VH17-006-0138
Sukupuoli: Tamma
Syntynyt: 07.07.2017 / 6v (4v 11.07.2017, sekalainen ikääntyminen)
Rotu: Englantilainen täysverinen

Omistaja: Nintsu VRL-01851
Kotitalli: Juksula
Kasvattaja: Juksula, DE

Väri: Ruunikko
Säkäkorkeus: 171cm

Koulutus: este- ja kenttäpainotus
! kilpailee porrastettuja !
>>>>>>>>>> Ko: helppo A
>>>>>>>>>> Re: 130cm
>>>>>>>>>> Ke: CIC2
>>>>>>>>>> ex-laukkahevonen (Virtuaalisen Laukkaurheilukeskuksen profiili)


© andrea vallejos CC BY-NC-ND 2.0

July on tullut valitettavan paljon emäänsä: se on kipakka, äkäinen ja oikukas - oikea tuuliviiri. Se mikä onnistui eilen, ei välttämättä onnistu tänään. Valitettavasti July on perinyt isältään taidon ingnoorata ihminen täysin, joten aika usein tämän neidin kanssa saa ihan tosissaan pitää ääntä, jotta July vaivautuu hoitajansa huomaamaan (ja vaikkapa siirtymään sivuun hoitajaparan varpailta). Hoitaessa Julyyn ei kannata luottaa. Jonain päivänä tamma antaa hoitaa jotakuinkin ilman luimistelua ja äkeilyä, kun taas toisena se tarjoilee pelkkiä hampaita ja kavioita. Yhdesät asiasta voi sentään olla varma, sillä satulavyön kiristys saa Julyn aina pahalla päälle!

Ratsastaessa July on lievästi sanottuna vaikea. Tamma on kuuma, herkkä, reipas ja vahva - kaikkea samaan aikaan. Yritäpä siinä ratsastaa kevyesti ja pienin avuin, kun ratsu painaa tonnin kädelle ja yrittää lähteä viemään! Jos Julyn kanssa alkaa riidellä, saa riidellä hamaan loppuun saakka. Tammaa joutuukin ratsastamaan paljon älyllä ja kompromisseja tehden: mieluummin kiepauttaa ylimääräinen pikkuvoltti kesken esteradan kuin alkaa kädet korvissa kiskoa ohjista. July ei siedä kovia ohjasotteita vaikka samalla se itse kiskoo ratsastajaansa irti satulasta minkä ehtii. Kaikeksi kauhuksi tamma on vielä iso, joten ihan pikkukuski ei saa kunnolla jalkojaan hevosen ympärille. Myös Julyn askeleet ovat valtavat, tuntuu, että yksi laukka-askel riittää harppaamaan lyhyen sivun läpi! Julyn kanssa treenatessa keskitytäänkin paljon tamman kokoamiseen ja askeleiden lyhentämiseen, sillä aika mahdotontahan se olisi ahtaalla maneesiradalla saada jättimäisin harppauksin etenevä ratsu virheittä maaliin. Kouluratsastus ei Julya niin kovin sytytä, mutta päättäväisellä ratsastuksella sopivasti hevoselle periksi antaen ja tehtäviä vaihdellen, sen saa suorittamaan sen verran, että kehtaa kenttäkilpailuissa käydä. Hyppääminen on kuitenkin Julyn erikoisalaa. Tamma on peloton hyppääjä, joka ei koskaan kiellä vaikka joskus saattaakin napata jonkun puomin matkaansa.

Polveutuminen

i. Sailors' Knots xx
xx, m, 171cm
ii. Sailors' Graves xx
xx, rn, 173cm
iii. Sailors' Tattoos xx
iie. Nightvision xx
ie. Onetwothreego xx
xx, m, 172cm
iei. Two To Tango xx
iee. Okletsgo xx
e. I May Remember xx
xx, prt, 173cm
ei. Cash King xx
xx, prn, 175cm
eii. Pirate King xx
eie. Cold-hearted xx
ee. Why U Forget Me xx
xx, rn, 170cm
eei. Illuminati xx
eee. Maybe I Can xx
Julylla on yksi polvi sukua virtuaalimaailmassa.

Jälkeläiset

wpb-o. Kerberos MPB (i. Kleeves MPB)

Päiväkirja & valmennukset

uusin viimeisenä

07.07.2017, päiväkirjamerkintä
syntymänihme Nintsu

27.07.2017, päiväkirjamerkintä
July on liisattavana Moana part bredsissa Uudessa-Seelannissa yhden varsan ajan. Tamma oli tänään varsonut kuulemma upean orivarsan! Tässä saamamme viesti maapallon toiselta puolen:
"Liisinkitammat ovat aina olleet minulle extrastressin aihe. Hermoilen toki omien tammojenikin varsomista mutta muualta vuokratut tammat saavat stressikäyräni suorastaan lentämään. Mitä jos tammalle käy jotain? Miten ihmeessä pystyisin soittamaan omistajalle "hei sori, mutta sun tamma kuoli/vammautui"? No, kaikesta tästä huolesta huolimatta erehdyin taas liisaamaan tamman Euroopasta ja kuljetuttamaan sen puolen maapallon läpi tänne Seelantiin yhtä varsaa varten. Juksulan July xx varsoi tänään kertakaikkisen upean orivarsan omasta Kleeves-oriistamme. Onnekseni kaikki sujui kuin oppikirjasta vaikka July onkin nuori eikä ole varsonut aikaisemmin. Pelkäämäni ilmoituksen sijaan sais siis soittaa Saksaan ilouutisen komeasta orivarsasta! Emä ja varsa saavat nyt pari päivää tutustua rauhassa toisiinsa ennen siirtoa muiden siitostammojen luokse."
Nyt vain odotellaan (virtuaalinen) puoli vuotta niin saamme Julyn takaisin laukkatreeniin! Nintsu

00.00.0000, päiväkirjamerkintä/valmennus
plaaplaaplaaplaaplaaplaa Nintsu
Tekijänoikeudet

Ulkoasun © Eerika K., Kuvien © Nintsu, Tekstien © Nintsu