Etusivu Esittely Asukkaat Toiminta Tallikirja

VIRTUAALIHEVONEN || A SIM-GAME HORSE

Cheese in Mousetrap MPB

ktk-kelpoinen

© MBFoto.eu

Cheese in Mousetrap MPB eli Trape
s. 27.07.2019 (3v 30.07.2019, sen jälkeen 1kk=1a)
welsh part bred -ori (75% welshverta), VH19-023-0059
ruunivoikonkimo, 133cm, kasv. Moana part breds, NZ
om. Moana part breds Nintsu VRL-01851, NZ
estepainotteinen, heB/100cm, tutustumisluokka

Luonne

Trape on Ori isolla o:lla kirjoitettuna. Herra pitää huolen siitä, että kaikki varmasti kuulevat ja näkevät kuinka hieno ja komea Ori se on. Varsinkin vieraissa paikoissa Trape on äänessä jatkuvasti, eivätkä tiukatkaan kiellot meinaa saada oritta asettumaan. Onneksi ikä ja kokemus ovat hieman tasoittaneet oriin näytöshaluja, joten takkuisesta alusta huolimatta, pystyy poni nykyään keskittymään vaikkapa kilpailuissakin jo muuhunkin kuin mylvimiseen. Hoitaessa Trape on kiltti ja seurallinen kaveri. Sen keskittymiskyky on kuitenkin nolla ja pienikin kopsahdus käytävältä saa oriin heti ryntäämään ovelle katsomaan mitä tapahtuu. Jos Trapea meinaakin hoitaa irti karsinassa, kannattaa ovi teljetä kunnolla ja olla varuillaan oriin yhtäkkinäisten liikkeiden varalta. Käytävällä kiinnisidottuna Trape on hieman levoton ja se saattaa seilata narujen sallimissa rajoissa vähän joka ilmansuuntaan. Muutoin ori on aika hyvätapainen, eikä se esimerkiksi koskaan pure tai potki. Kaikki hoitotoimenpiteet ja varustaminen sujuvat, mitä nyt satuloitava voi ryntäillä ovelle mylvimään jos sen katsoo tarpeelliseksi... Ori mikä ori.

Ratsastaessa Trape ei ole sieltä parhaiten keskittyvimmästä päästä, joten tekemistä on oriille annettava alusta saakka, jotta herran jossain kohtaa ratsastusta saa kunnolla kuulolle. Pitkät alkuverryttelyt löysin ohjin musiikkia kuunnellen kannattaa unohtaa heti alkuunsa tämän ponin kanssa, sillä jos Trapea ei heti alusta saakka laita töihin, on sitä lähes mahdotonta vaatia keskittymään ratsastajaan enää myöhemmin. Napakasti ratsastettuna ori on oikeasti laadukas ja ihan mukavakin ratsu. Se kantaa itsensä luonnostaa oikeinpäin ja liikkuu vahvalla moottorilla kaikissa askellajeissa. Ori pystyy lisäämään ja kokoamaan varsin mallikkaasti kaikkia askellajeja, jopa niin, että ei tarvitse hävetä oikeiden kouluponienkaan rinnalla. Hyppääminen on silti enemmän Trapen alaa. Esteradalle päästyään ori unohtaa heti kaiken muun ja keskittyy vain etenemään korvat hörössä esteeltä toiselle. Oriilla on laadukas hyppy ja paljon kapasiteettia näin pieneksi poniksi, joten Trapen kohdalla voitanee puhua jo varsin laadukkaasta esteponista. Myös maastossa Trape etenee rohkeasti ja innokkaasti, eikä oriilla mene sormi suuhun maastoesteradallakaan.

Suku

i. Cheesy Cheese Mouse MPB
wpb (50%), rnvkkkm, 134cm
KTK-II
ii. Murderous Bucket of Cheese
wpb (50%, wB/ox), vkk, 124cm
LJP-II
iii. Misunderstood Drizzlingly
iie. Zahra Ritic
ie. Hildesheim Rearmice
wpb (50%, fwb/wB), rnvkkkm, 137cm
ktk-kelpoinen
iei. Rex Nevarious
iee. Pacificus Justitia
e. Anfarwol Pinwydd
wB, rnvkk, 134cm
KTK-III
ei. Parkhouse Crick
wB, m, 134cm
eii. Parkhouse Cormack
eie. Parkhouse Annie
ee. Briallen of Abenbury
wB, vkk, 134cm
eei. Patrick of Abenbury
eee. Brianna of Abenbury

Trapella on sukua 2 polvea virtuaalimaailmassa.

Jälkeläiset
o/t. Varsa, i/e. Vanhempi
o/t. Varsa, i/e. Vanhempi

Kilpailut

kalenteriin merkitään vain sijoitukset
Estekilpailut
Trape on kilpaillut porrastettuja kilpailuita eikä sijoituksia merkitä tälle sivulle.
Pistetilanteen voi tarkistaa ponin VH-profiilista.
Kenttäkilpailut
Trape on kilpaillut porrastettuja kilpailuita eikä sijoituksia merkitä tälle sivulle.
Pistetilanteen voi tarkistaa ponin VH-profiilista.
Näyttelyt
00.00.2000, kutsu, NJ/MSY, luokka, 0/0, sert, JS (BIS tuom. )
00.00.2000, kutsu, NJ/MSY, luokka, 0/0, sert, JS (BIS tuom. )
00.00.2000, kutsu, NJ/MSY, luokka, 0/0, sert, JS (BIS tuom. )


Päiväkirja & valmennukset

Uusin kirjoitus on ensimmäisenä.

27.07.2019, päiväkirjamerkintä
Pinniä ei oikeastaan ollut ihan vielä tarkoitus astuttaa. Olin ajatellut käyttää tamman kohdalla "kisaura ensin, varsat sitten" -taktiikkaa, mutta kun ajatus Miken ja Pinnin yhteisestä varsasta putkahti päähäni, en vain päässyt siitä mitenkään eroon. Loppujen lopuksi pistin Miken ja Pinnin kimppaan ja varsin nopeasti tamma tulikin tiineeksi. Tiineys sujui hyvin ratsunjuttujen opettelun ohessa ja tänään Pinni sitten varsoi komean, ruunivoikon orivarsan. Varsominenkin sujui hyvin, olihan tamma niin hyvässä fyysisessä kunnossa koulutuksensa ansiosta, ettei minun kätilöapuani tarvittu. Kokeneena emätammana Pinni myös tiesi heti mitä nälkäiselle pojalle piti tehdä, joten minun tarvitsi vain ihailla uutta MPB-varsaani. Trape-varsa ja Pinni saavat viettää mukavat (virtuaaliset) puoli vuotta yhdessä, sitten Pinnillä jatkuu treenit kohti esteratoja ja Trape siirtyy painimaan ja kasvamaan poikaporukkaan.
Nintsu

00.00.2010, päiväkirjamerkintä
plaaplaaplaaplaaplaa plaaplaaplaaplaa plaaplaaplaaplaa aamen
Nintsu


Ulkoasun ja ulkoasun ponikuvan © Assi
Huomioithan, että tämä on VIRTUAALITALLI