Etusivu Esittely Asukkaat Toiminta Tallikirja

VIRTUAALIHEVONEN || A SIM-GAME HORSE

KW Rhew© Bob Langrish

KW Rhew eli Pakkanen
s. 01.04.2017 (8v 01.08.2017, sen jälkeen 1kk=1a)
welsh mountain -ori, VH17-024-0065
cremello, 117cm, kasv. Omppu VRL-12675, UK
om. Moana part breds Nintsu VRL-01851, NZ
yleispainotteinen, heB/80cm, noviisi

Luonne

Yleisesti Pakkanen on utelias ja mutkaton poni. Se on hyvin perusopetettu eikä sen kanssa tarvitse painia ja tapella arkisista askareista. Oriin saa niin harjata kuin varustaakin ilman ongelmia, kaviotkin nousevat puhdistettavaksi niin pyydettäessä ja ori seisookin paikoillaan ihan asiallisesti, oli se kiinni sidottu tai ei. Pakkanen on hyvin seurallinen kaveri ja se nauttiikin aina kaikesta saamastaan huomiosta. Ruoka-aikaan ori voi pitää hieman meteliä itsestään, pitäähän ponin pitää huoli muodoistaan, mutta muutoin ei herra turhaan ääntään käyttele. Orimaisuuttakin Pakkaselta löytyy vasta kiimaisen tamman kanssa nokakkain ollessaan. Kaikin puolin helppo ja mukava ori tämä meidän suloinen Pakkanen!

Ratsastaessa Pakkanen on reipas, mutta hyvin herkkäsuinen. Ori on melko iloinen menijä ja sitä saakin pidätellä melko paljon, jottei ratsastus näytä pikakelaukselta. Kuitenkin ratsastajan liian kova käsi saa Pakkasen heti jännittymään, jolloin se alkaa kipittää kuin ompelukone. Oriin ratsastajalta vaaditaankin tiivistä istuntaa, jolla ponin saa ratsastettua rauhalliseen tahtiin. Kiltteydestään ja kuuliaisuudestaan huolimatta Pakkanen ei siis ole ihan helpoimmasta päästä ratsastaa. Poni on kuitenkin ihan näpsäkkä yleisponi lajiin kuin lajiin. Kouluradalla pikkuponi ei ehkä laita isommille liitokavioille kampoihin, mutta sievällä askelluksellaan ja tarkalla suorittamisellaan se voi helpommissa luokissa päästä sijoille. Esteet ylittyvät oriin kokoon nähden oikein mallikkaasti ja Pakkanen nauttiikin olostaan esteradalla. Maastossa Pakkasella virtaa riittää, mutta turhia ei ori säiky.

Suku

i. Ch Pencalow Butter Cookie
wA, vkk, 118cm
KTK-I
ii. Cadeyrnant Cookie Monster
wA, vkk, 116cm, VWY-III
iii. Cadeyrnant Tristan
iie. Dwenllaith Golden Operett
ie. Fleetwood Trixy
wA, rn, 120cm, KTK-I
iei. Fleetwood Dan
iee. Fleetwood Tristina
e. A.D. Alma
wA, vkk, 116cm
ei. Akomeus Zeus
wA, rn, 115cm, VWY-III, KTK-III
eii. Akomeus Nicotine
eie. Lucky Charm
ee. Shawnee
wA, vkk, 120cm
eei. Shane
eee. Winnie

Pakkasella on sukua 2 polvea virtuaalimaailmassa.

Jälkeläiset
CAS00, o/t. Varsa, i/e. Vanhempi
CAS00, o/t. Varsa, i/e. Vanhempi

Kilpailut

kalenteriin merkitään vain sijoitukset
Estekilpailut
Pakkanen on kilpaillut porrastettuja kilpailuita eikä sijoituksia merkitä tälle sivulle.
Pistetilanteen voi tarkistaa ponin VH-profiilista.
Valjakkoajokilpailut
Pakkanen on kilpaillut porrastettuja kilpailuita eikä sijoituksia merkitä tälle sivulle.
Pistetilanteen voi tarkistaa ponin VH-profiilista.
Näyttelyt
00.00.2000, kutsu, NJ/MSY, luokka, 0/0, sert, JS (BIS tuom. )
00.00.2000, kutsu, NJ/MSY, luokka, 0/0, sert, JS (BIS tuom. )
00.00.2000, kutsu, NJ/MSY, luokka, 0/0, sert, JS (BIS tuom. )


Päiväkirja & valmennukset

Uusin kirjoitus on ensimmäisenä.

26.12.2018, päiväkirjamerkintä
Pakkanen saapui meille pari viikkoa sitten ja on jo hurmannut koko tallinväen. Ori on todellakin valloittava, niin herttainen, utelias ja ystävällinen! Unohtamatta tietenkään ihania, sinisiä silmiä ja herkullisen kermanväristä karvaa. Yhteistyömme ratsain on myös lähtenyt hyvin käyntiin, ainakin silloin kuin allekirjoittanut muistaa keskittyä istuntaansa. Pakkanen on meinaan melkoisen herkkä poika istunnalle suustaan nyt puhumattakaan! Kilpailuihin ei ole vielä ehditty, mutta hiljaa hyvää tulee. Tarkoituksena on kilpailla hieman esteratsastuksessa, jotta herralle saadaa pari puuttuvaa ominaisuuspistettä vielä kasaan, ja sitten siirtyä valjakkoajon puolelle ainakin siksi aikaa, että ponin tuleva jälkikasvu saa isältään ainakin jonkin verran sukupisteitä. Tylsää ei siis Pakkasella tule olemaan! Tuleva morsiokin on jo valittu eli jossain vaiheessa saadaan Pikku-Pakkasia!
Nintsu

01.12.2018, päiväkirjamerkintä
Vasta hetki sitten kirosin, että haluan päästä kaikista A-sektion poneista eroon ja seuraavassa hetkessä sitten jo selaan myytävien mountainien myynti-ilmoituksia. Ota Moanan kasvatusstrategiasta nyt sitten selvää! No, aina sitä nyt yksi mountain lisää johonkin nurkkaan mahtuu. Alunperin menin vierailemaan Coedwig Welshiin Ompun suuresti kehuman ja myynnissä olevan Karri-oriin takia. Ori olikin komea ja hyväsukuinen, vieläpä valjakkoajopainotteinenkin, joten se sopisi oikein hyvin meille. Ihastuin kuitenkin Ompunn ohimennen esittelemään cremelloon oriiseen ja pyysin saada nähdä sen liikkeessä. Pakko myöntää, ettei ori mikään liitokavio ollut, mutta olin silti aivan myyty pieneen poniin! Pakkohan se oli saada, joten heitin Karrin mielestäni ja tein tarjouksen suloisesta Pakkanen-oriista. Omppu hyväksyi tarjouksen siltä istumalta eli olen nyt Pakkasen onnellinen omistaja!
Nintsu

00.00.2010, päiväkirjamerkintä
plaaplaaplaaplaaplaa plaaplaaplaaplaa plaaplaaplaaplaa aamen
Nintsu


Ulkoasun ja ulkoasun ponikuvan © Assi
Huomioithan, että tämä on VIRTUAALITALLI