Etusivu Esittely Asukkaat Toiminta Blogi

VIRTUAALIHEVONEN || A SIM-GAME HORSE

Che Guevara MPB

ERJ-II, KERJ-II, psb-kelpoinen© Maud le Bel

Che Guevara MPB eli Cheku
s. 12.04.2020 (8v 16.08.2020, sen jälkeen 1kk=1a)
welsh part bred -ori (25% welshverta), VH20-023-0025
ruunikko, 151cm, kasv. Moana part breds, NZ
om. Moana part breds Nintsu VRL-01851, NZ
estepainotteinen, heA/130cm, CIC1

Luonne

Cheko on perinyt aimoannoksen tulisuutta täysveriemältään, mihin on lisättynä isältä peritty iso ego eli mikään helppo ori ei meidän Che Guevaramme ole. Cheku osaa olla todella taistelutahtoinen, omapäinen ja raju sille päälle sattuessaan, mutta toisaalta oriilla on myös oma herkkä, seurallinen ja rapsutuksia rakastava puolensa. Chekun kanssa toimiessa kannattaa välttää turhia riitoja ja valita taistelunsa oikein. Joskus on parempi antaa jossakin pikkuasiassa periksi kuin tehdä joka asiasta iso tappelu. Hoitaessa Cheku on kuitenkin useimmiten ihan mukava. Ori oikeastaan tykkää harjailusta ja se osallistuu mielellään näyttämällä kutiavia tai harjausta vaativia paikkoja. Kaviotkin saa puhdistettua yleensä ilman suurempaa ongelmaa ja useimmiten varusteet päälle ilman kolmatta maailmansotaa - paitsi sitten, kun Chekulla on huono päivä... Taluttaessa Cheku tuntuu kasvavan ainakin kymmenen senttiä korkeutta. Harvoin Cheku suostuu kävelemään rennosti taluttajansa rinnalla, vaan useimmiten Cheku lähinnä steppaa tai leijuu. Oritta taluttaessa kuolaimen, raipan ja liinan lisäksi ei korvatulpistakaan ole haittaa.

Ratsastaessa Cheku on helposti kuumeneva ja varsin itsepäinen. Oriin selkään ei kannata kiivetä, ellei uskalla tarvittaessa tosissaan käskeä oritta, sillä Cheku tarvitsee välillä melkoisen voimakkaita apuja. Kun (tai jos) oriin saa avuille, on se kyllä varsin herkkä sekä suustaan että kyljistään, mutta joskus ponin kiinnostus ratsastajan toiveisiin on pyöreä nolla. Cheku saattaa kuumetessaan kiihtyä nollasta sataan silmänräpäyksessä, jolloin tuntuu lähinnä kuin yrittäisi pidätellä räjähtävää dynamiittia. Jos tämän oriin vain saa taistelemaan ratsastajansa puolesta, on vain taivas oriin kykyjen rajana. Ponilla on kolme hienoa askellajia ja varsinkin laukassa ori on askeleissaan kuin kuminauha. Hyppääminen on Chekulla geeneissä ja ori taistelee itsensä vaikka talon ylitse. Tekniikkaa, voimaa, hyppyhaluja ja esteälyä löytyy vaikka muille jakaa. Aivan itsekseen ei ori toki hyppää ja nopeasti se ottaa ohjat omiin käsiinsä jos kuski ei ole radalla ajantasalla. Myös jos ori pääsee kuumenemaan liikaa, alkaa se helposti ryntäillä ja ottaa puomeja mukaansa, joten vaikka hyppääminen on oriille todella helppoa, pitää ratsastajan muistaa radalla ratsastaa ja hillitä raisun oriin menohaluja.

Suku

i. Vinhan Azzaroo
wpb (50%), prn, 133cm
ERJ-II, KTK-III
ii. Arezzo
holst, tprn, 172cm, ERJ-I, YLA1, KTK-II
iii. Agrigento
iie. Liza Bay
ie. Holywell Sunrise
wA, mkm, 112cm, KTK-II
iei. Aberdare Bartholomeus
iee. Rhyl Sunset
e. Juksulan Guerrilla xx
xx, vrt, 160cm
ERJ-II, KERJ-II
ei. Grand Parade xx
xx, rn, 163cm
eii. Grand Opal xx
eie. Creepy Summer xx
ee. Neon Rebel xx
xx, vrt, 164cm, KTK-III
eei. Bed-time Story xx
eee. Really a Star xx

Chekulla on sukua 2 polvea virtuaalimaailmassa.

Jälkeläiset
o. Freedomholic MPB, e. Loveholic MPB

Kilpailut

kalenteriin merkitään vain sijoitukset
Estekilpailut
Cheku on kilpaillut porrastettuja kilpailuita eikä sijoituksia merkitä tälle sivulle.
Pistetilanteen voi tarkistaa ponin VH-profiilista.
Kenttäkilpailut
Cheku on kilpaillut porrastettuja kilpailuita eikä sijoituksia merkitä tälle sivulle.
Pistetilanteen voi tarkistaa ponin VH-profiilista.
Näyttelyt
26.03.2023, Sycamore Ponies, VSN, ridden rp-oriit, Ridden RCH

Laatuarvostelut
30.04.2023, ERJL, ERJ-II (7 + 40 + 20,25 + 19,5 + 7 = 93,75p)

30.04.2023, KERJL, KERJ-II (6,5 + 40 + 22 + 20 + 5 = 93,5p)


Päiväkirja & valmennukset

Uusin kirjoitus on ensimmäisenä.

12.04.2020, päiväkirjamerkintä
Aikoinaan ihmettelin Juksulan väen varoittelua Guerrilla-tamman vaikeasta luonteesta. Kuitenkin kun tamma muutti meille astutettavaksi, sain nopeasti huomata, ettei Juksulan henkilökunta ollut ollut todellakaan väärässä - Guerrilla todella oli yksi vaikeimmista koskaan kohtaamistani hevosista. Hetken mielenhäiriössä olin vieläpä valinnut Guerrillalle sulhoksi Azzin, joka ei helppo poni ollut sekään, joten pariskunnan rakkauslapsen syntymään valmistauduin hankkimalla uuden tapaturpa- ja henkivakuutuksen sekä opiskelemalla maailman sissijohtajien elämää ja selviytymistaitoja. Tänään Guerrilla sitten varsoi ja komean, suuren orivarsan varsoikin. Varsan taisteluhalut kävivät heti selväksi ja seisomaharjoitukset vaihtuivat nopeasti pukittelutreeneiksi. Emätammaakin piti napakasti maistella sieltä täältä, vaikkei varsalla vielä ollut hampaitakaan! Varsa taitaa olla ansainnut saada nimensä argentiinalaisen sissikapinallisjohtajan Che Guevaran mukaan. Saas nähdä koska tästä riiviöstä tulee ruuna...
Nintsu


Ulkoasun ja ulkoasun ponikuvan © Assi
Huomioithan, että tämä on VIRTUAALITALLI