Index Asukkaat Miljöö Toiminta Yhteys
VIRTUAALIHEVONEN || A SIM-GAME HORSE


ERJ-III, KERJ-III

Raising Dragon Ring xx

Orimaisuudestaan ja täysverisen reaktionopeudestaan huolimatta selväpäinen hevonen, joka hyppää ketterästi kuin kissa niin kentällä kuin maastossakin.

Nimi: Raising Dragon Ring xx "Drake"
Rekisterinumero: VH16-006-0245
Sukupuoli: Ori
Syntynyt: 24.10.2016 / 25v (8v 30.10.2016, sekalainen ikääntyminen)
Rotu: Englantilainentäysverinen

Omistaja: Nintsu VRL-01851
Kotitalli: Juksula
Kasvattaja: Special Ring, Iso-Britannia

Väri: Mustankimo
Säkäkorkeus: 169cm

Koulutus: este- ja kenttäpainotus
! kilpailee porrastetuissa !
>>>>>>>>>> Ko: vaativa B
>>>>>>>>>> Re: 150cm
>>>>>>>>>> Ke: CIC3
>>>>>>>>>> KERJ-III (11/2022, 89,5p), ERJ-III (12/2022, 83,25p)


© Franz Venhaus,
CC BY-ND 2.0

Drake on perusjärkevä ja suoraviivainen hevonen, vaikka onkin hivenen orimainen ja reaktioissaan nopea. Hoitotilanteissa ja muutoin käsiteltäessä Drake on asiallinen ja pääasiassa melko kärsivällinen ja hyväkäytöksinen. Se on kuitenkin hyvin valpas hevonen ja myös reagoi ympäristönsä tapahtumiin, joten aivan aloittelijalle ei oritta voi hoidettavaksi antaa. Kun hoitaja osaa lukea hevosen elekieltä ja siten ennaltaehkäistä tai kokonaan välttää oriin isoimpia reaktioita, on Drake melko helppo hoidokki, joka ei varsinaisiin hoitotoimenpiteisiin tai varustamiseen reagoi sen suuremmin. Hirveän seurallinen nallekarhu ei Drake ole, mutta se tuntuu omalla tyynen etäisellä tavallaan nauttivan harjauksesta ja höristää kyllä korviaan tutun ihmisen ääntä kuullessaan. Taluttaessa Draken orimaisuus kannattaa huomioida erityisesti muita hevosia ohittaessa.

Ratsastaessa Drake on reaktiivinen ja energinen ratsu, mutta kuitenkin kohtuullisen simppeli ratsastaa. Ori kuuntelee istuntaa, mutta ei lähde ylitulkitsemaan sitä. Ori kääntyy ja hidastaa ohjasta ja lähtee pohkeesta eteen tai sivulle ilman kummempia kommerverkkejä, joten kun sen ratsastajalla on edes kohtuullinen kehonhallinta ja ymmärrys mitä on tekemässä, pärjää Draken kanssa kyllä (jos oriin nopeat reaktiot eivät pelota), sillä mitään tyhmää tai vaarallista ei Drake tee. Se myös keskittyy ratsastaja selässään ihan eri tavalla, eikä orimaisuus tai muihin hevosiin reagoiminen tule samalla tavalla esiin. Kouluratsuksi Drake on hieman matalaliikkeinen, vaikka ihan näppärästi ja teknisesti oikein tehtävät tekeekin. Sen sijaan hyppäämiseen oriilla on runsaasti lahjoja ja se hyppääkin joustavasti, tarkasti ja pehmeästi kuin kissa. Puomeja Drake ottaa harvoin ja se on myös erittäin rohkea, eikä helpolla kieltele. Maastossa Drake on oikea luottohevonen, sillä se ei katso mitään estettä, vaan eteen kuin juna pyydettyyn suuntaan.

Polveutuminen

i. Raider BH xx
xx, km, 164cm
KTK-II
ii. Rainmaker xx
xx, km, 164cm, ERJ-I, KERJ-I
iii. Veridis Quo xx
iie. Overture xx
ie. Willowsky xx
xx, mkm, 165cm
iei. Harrison xx
iee. Wilma xx
e. Ham Royale
xx, prn, 168cm
ei. Ashton Royal Blue
xx, rn, 167cm
eii. Blue Moon Rising
eie. Ashton Royal Rose
ee. Badham
xx, rn sab, 172cm
eei. Springwood Slasher
eee. Better Lock Your Door
Drakella on 2 polvea sukua virtuaalimaailmassa.

Jälkeläiset

wpb-t. Demelza MPB (e. Drusilla MPB)
fwb-t. Juksulan Kaida (e. LD Pretorian)
trak-o. Dragon Skeleton Jux (e. Rapidash Hexen)
xx-t. Juksulan Miss Dragon xx (e. Nouvion Miss Peaches)

Päiväkirja & valmennukset

uusin viimeisenä

13.10.2016: Drake muutti Juksulaan.

06.02.2017: Draken ensimmäinen jälkeläinen syntyi Uusi-Seelannissa, kaunis kirjava tammavarsa Demelza.

25.10.2017: Drake siirtyi kilpailueläkkeelle saavutettuaan maksimitasonsa este- ja kenttäratsastuksessa.

10.11.2021: Viimein saatiin Draken jälkikasvua kotitalliinkin, kun oma Prenda-tammamme varsoi rautiaan tammavarsan Kaidan.

10.03.2022: Draken kolmas varsa syntyi ja tälläkin kertaa kotitallissa. Komea, ruunikko oripoika, joka saa nimekseen Dragon Skeleton.

12.03.2022: Drake tuli jälleen isäksi, kun kotitallin tamma Peaches varsoi tammavarsan. Toivoimme Peachesista orivarsaa Draken linjan jatkajaksi, mutta kaunis tammavarsakin jo on hurmannut meidät kaikki!
Tekijänoikeudet

Ulkoasun © Eerika K., Kuvien © Nintsu, Tekstien © Nintsu