Index Asukkaat Miljöö Toiminta Yhteys
VIRTUAALIHEVONEN || A SIM-GAME HORSE


ei saavutuksia

Juksulan Cindy

Raamikas ja näyttävä tamma, joka on henkeen ja vereen estehevonen. Kilpahevonen ja halinalle samassa paketissa.

Nimi: Juksulan Cindy "Cindy"
Rekisterinumero: VH18-011-0233
Sukupuoli: Tamma
Syntynyt: 21.10.2018 / 15v (4v 21.11.2018, sekalainen ikääntyminen)
Rotu: Hannover

Omistaja: Nintsu VRL-01851
Kotitalli: Juksula
Kasvattaja: Juksula, DE

Väri: Ruunikko
Säkäkorkeus: 173cm

Koulutus: estepainotus
! kilpailee porrastettuja !
>>>>>>>>>> Ko: helppo A
>>>>>>>>>> Re: 160cm
>>>>>>>>>> Ke: helppo


© Francesca Morrison, lisenssi

Cindy on utelias ja seurallinen tamma, joka on kiltti kuin koiranpentu. Joskus on suorastaan vaikea uskoa, että tämä lempeä jättiläinen osaa ihan oikeasti myös hypätä! Cindy seisoo hoidettavana vaikka koko päivän, eikä hermostu vaikka koululuokallinen pikkulapsia pörräisi sen ympärillä. Tamma on aina hyvin läsnäoleva mitä ihmisiin ja varsinkin ihmislapsiin tulee, joten se on tarkkaan, ettei astu kenenkään varpaille. "Luotettava kuin kallio" kuvaa Cindyn hoidettavuutta mitä parhaiten! Kavioita puhdistaessa tamma on tosin hieman raskas, sillä se jättää mielellään puhdistettavan jalan kannattelun hoitajan päänvaivoiksi. Varustaessa Cindy on asiallinen ja harjausta (sekä rapsutuksia ja ylläriherkkuja!) tamma suorastaan rakastaa. Taluttaessa Cindy on melko reipas kävelijä, mutta se on myös hyvin kuuliainen ja sovittaa askeleensa taluttajan tahtiin pienestä pyynnöstä.

Ratsastaessa Cindy on hieman hitaasti lämpenevää sorttia. Tammalla kannattaa tehdä alusta asti paljon siirtymisiä, jotta tämän rotjakkeen saa kunnolla pohkeen eteen ja takajalat alle. Kun moottori on saatu käyntiin, on Cindy isosta koostaan huolimatta kevyt ja energinen ratsu. Se työskentelee mielellään ihmisen kanssa ja kuuntelee tarkkaavaisesti apuja tilanteessa kuin tilanteessa. Kouluratsastusta Cindy treenaa kiltisti ja se nauttii saadessaan aivopähkinöitä ratkaistavakseen. Kokoaminen ei ole tämän hevosen vahvimpia puolia, varsinkaan ravissa, mutta kovalla työllä ja huolellisella koulutuksella Cindylle on saatu jonkinlainen koottu ravikin rakennettua. Hyppääminen on ehdottomasti Cindyn ominta alaa. Tamma on todellakin syntynyt estehevoseksi! Se hyppää koko sydämellään ja yrittää aina parhaansa. Hevosesta löytyy runsaasti luontaista estesilmää sekä halua ylittää esteet koskematta puomeihin. Maastossa Cindy keskittyy lähinnä napsimaan matkaevästä, mutta reipas laukkakin neidille kyllä kelpaa. Luotettava maastomopo, eikä turhista sätky.

Polveutuminen

i. Weybridge's Royal Mint
hann, (km), 169cm
ii. Seventh Gate PB
hann, 172cm
iii. Caranthir
hann, YLA2, ERJ-III
iie. Carnival of Lust
hann, ERJ-I, YLA2
ie. White Line Fantasy PB
hann, 162cm
iei. Grenier
hann
iee. Ravishment of Hades
hann, ERJ-II, YLA2
e. Cirion Sybaris
hann, m, 175cm
ERJ-II
ei. Stark Cirion
hann, m, 173cm
ERJ-I
eii. The Art of War
hann
eie. VIR MVA Ch High Charity
hann, KTK-II
ee. Anor Rána PB
hann, m, 167cm
ERJ-I
eei. VIR MVA Ch Crixus
hann, YLA1, ERJ-I, KTK-I
eee. Anor Londo
hann, ERJ-I
Cindyllä on 3 polvea sukua virtuaalimaailmassa.

Jälkeläiset

rotu-skp. Nimi (e/i. Nimi)
rotu-skp. Nimi (e/i. Nimi)
rotu-skp. Nimi (e/i. Nimi)

Päiväkirja & valmennukset

uusin viimeisenä

21.10.2018, päiväkirjamerkintä
Nyt oli jo todellakin aika ottaa härkää sarvista ja etsiä Sibyllalle sulho! Tammahan on jo ikäloppu ja kokonaan ilman varsaa. Tuumasta toimeen, foorumi ja pari tuttua tallia auki ja oreja etsimään. Jannican komea hannoverori Weybridge's Royal Mint kiinnitti huomioni ensin kivan nimensä takia. Tarkemmin oriiseen perehtyessäni ihastuin vain lisää. Kun Jannicakin näytti hommalle vihreää valoa, oli Sibyllan sulho löytynyt. Tänään Sibylla sitten varsoi - tietysti keskelle sateista laidunta Pulla-ystävänsä pitäessä vahtia. Siinä olikin melkoinen homma saada juuri varsonut, hysteerinen tamma ja vastasyntynyt, kylmästä tärisevä varsa talliin... No, hommasta selvittiin ja nyt äidinvaistojen sekoittama Sibylla ja aivan ihana ruunikko Cindy-varsa köllöttelevät lämpimillä oljilla suojaisassa karsinassaan. Tervetuloa maailmaan, suloinen Cindy! Nintsu

00.00.0000, päiväkirjamerkintä/valmennus
plaaplaaplaaplaaplaaplaa Nintsu

00.00.0000, päiväkirjamerkintä/valmennus
plaaplaaplaaplaaplaaplaa Nintsu
Tekijänoikeudet

Ulkoasun © Eerika K., Kuvien © Nintsu, Tekstien © Nintsu