Etusivu Esittely Asukkaat Toiminta Tallikirja

VIRTUAALIHEVONEN || A SIM-GAME HORSE

Moana's Madison© Nintsu

Moana's Madison eli Madde
s. 26.06.2018 (4v 01.07.2018, sen jälkeen 1kk=1a)
welsh A -tamma, VH18-024-0137
voikonpäistärikkö, 112cm, kasv. Moana part breds, NZ
om. Moana part breds Nintsu VRL-01851, NZ
este- ja valjakkoajopainotteinen, heB/70cm, noviisi

Luonne

Madden emä on itse aurinkoisuus, mutta valitettavasti tytär ei ole emänsä iloluontoisuutta perinyt. Madde on vähän sellainen nyrpistelijä, silmien pyörittelijä ja korvien luimistelija. Tamma on harvoin mihinkään tyytyväinen ja aika usein neidin hoitaja joutuu vastaanottamaan ponin tyytymättömyyden osoitukset. Ei Madde ilkeä ole ja on sille jotain jäänyt tapaopetuksesta korvien väliin, joten hampaitaan ja kavioitaan ei poni ihmiseen käytä. Sen sijaa ympäröivää ilmaa, seiniä ja muuta elotonta tamma saattaa pahoinpidellä melkoisen rajustikin. Madden erityisiä inhokkeja ovat satulavyön kiristys ja harjan selvittely. Myöskään mahan alta tai jalkojen harjaaminen eivät ole tamman suosikkipuuhia. Tämän ponin kanssa pärjää kylmän viileillä hermoilla, sillä tamma osaa pienestä koostaan huolimatta näyttää erittäin vaaralliselta.

Madde on kaikin tavoin toimiva ratsu- ja kärryponi. Tamma on hieman omapäinen, muttei liiallisuuksiin asti - avut tiukasti läpivietyinä poni toimii kuten hyvin koulutetun ponin pitääkin toimia. Joskus huonompina päivinä Maddea pitää käskeä napakammin, mutta useimmiten selkeät ja päättäväiset avut riittävät murtamaan tamman vastarinnan. Madde suorittaa tasaisen hyvin niin koulu- ja esteratsastusta kuin valjakkoajoakin olematta huippu missään lajissa. Kouluradalla ja koulukokeessa Madde puksuttaa kellon tarkasti ja tekee asiat kunhan vaihtoehtoja ei anneta. Hyppääminen ei ole mikään ponin intohimo, joten ratsastajan kannattaa pitää pohje vahvasti lähellä, ettei tamma keksi kieltäytyä hyppäämästä. Hyppytekniikka ponilla on kuitenkin vallan mainia, eikä esteiden ylitys jää kapasiteetistakaan kiinni. Valjakkoajon maastokokeessa tamma itsekin innostuu ja etenee iloisemmin. Vesiesteistä Madde pitää ihan erityisesti, mitä ponista ei ehkä heti arvaisi.

Suku

i. Eirian Hedros
wA, rn, 117cm
ii. Llansan Hughes
wA, rnvkk, 119cm, KTK-III
iii. Llansan Hwen
iie. Dant Y Llew
ie. Briallen Penrose
wA, rn, 115cm
iei. Bunyn Glenboi
iee. Pemberton Pandy
e. Eirian Myan
wA, rnvkkpäis, 114cm
ei. Pentrey Pride
wA, vkkpäis, 119cm
eii. Pentrey Peren
eie. Pentrey Mayals
ee. Llansan Mai
wA, rnkm, 112cm
eei. Llansan Bellin
eee. Llangwyn Maypole

Maddella on sukua 2 polvea virtuaalimaailmassa.

Jälkeläiset
CAS00, o/t. Varsa, i/e. Vanhempi
CAS00, o/t. Varsa, i/e. Vanhempi

Kilpailut

kalenteriin merkitään vain sijoitukset
Estekilpailut
Madde on kilpaillut porrastettuja kilpailuita eikä sijoituksia merkitä tälle sivulle.
Pistetilanteen voi tarkistaa ponin VH-profiilista.
Valjakkoajokilpailut
Madde on kilpaillut porrastettuja kilpailuita eikä sijoituksia merkitä tälle sivulle.
Pistetilanteen voi tarkistaa ponin VH-profiilista.
Näyttelyt
00.00.2000, kutsu, NJ/MSY, luokka, 0/0, sert, JS (BIS tuom. )
00.00.2000, kutsu, NJ/MSY, luokka, 0/0, sert, JS (BIS tuom. )
00.00.2000, kutsu, NJ/MSY, luokka, 0/0, sert, JS (BIS tuom. )


Päiväkirja & valmennukset

Uusin kirjoitus on ensimmäisenä.

26.06.2018, päiväkirjamerkintä
Suloistakin suloisempi Myan varsoi tänään vaalean tammavarsan omasta Hedros-oriistamme. Varsominen sujui hyvin, vaikka Myan olikin ensikertalainen puuhassa. Tamma ei kuitenkaan minun apuani tarvinnut, vaan saatteli esikoistyttärensä turvallisesti maailmaan. Melkein kuin tamma olisi lukenut oppikirjan aiheesta! Myanin tammavarsa saa M-alkuisen nimen, mutta en ole vielä aivan varma minkä. Kivoja vaihtoehtoja kun löytyy vaikka kuinka! Myan on itse päistärikkö ja todella toivon, että myös tämä pikkuinen tammavarsa osoittautuisi päistäriköksi. Erikoisvärejä ei koskaan voi olla tallissa liikaa! Varsa on kuitenkin vielä liian pieni ja pörröinen, että sen väristä voisi sanoa mitään kovin varmaa. Voikko se taitaa ehkä olla, kun on noin vaalea ja sinisilmäinen. Nyt Myan ja uusi tulokas saavat rauhassa tutustella toisiinsa ennen siirtymistä muun lauman luokse laitumelle.
Nintsu

00.00.2010, päiväkirjamerkintä
plaaplaaplaaplaaplaa plaaplaaplaaplaa plaaplaaplaaplaa aamen
Nintsu


Ulkoasun ja ulkoasun ponikuvan © Assi
Huomioithan, että tämä on VIRTUAALITALLI