Etusivu Esittely Asukkaat Toiminta Blogi

VIRTUAALIHEVONEN || A SIM-GAME HORSE

Elitehof's Cicciolina

KTK-III© Pikselit

Elitehof's Cicciolina eli Cici
s. 11.11.2021 (4v 11.12.2021, sen jälkeen 1kk=1a, 8v 11.04.2022)
welsh part bred -tamma (37,5% welsh, NWR), VH22-023-0023
vaaleanrautias, 146cm, kasv. JP, Elitehof, NLD
om. Moana part breds Nintsu VRL-01851, NZ
koulupainotteinen, heA/90cm

Luonne

Cicissä on eleganttia tyyneyttä, eikä tämä tamma koskaan hötky turhista. Cici ei kuitenkaan ole erityisen lempeä tai seurallinen, ja siitä tulee paremminkin mieleen kylmä seurapiirirouva kuin pullantuoksuinen äitihahmo. Ilkeä poni Cici ei missään tapauksessa ole, mutta se lähinnä sietää harjausta ja muuta lääppimistä ja poistuu mielellään turhiksi kokemistaan tilanteista, jos se vain on sille mahdollista. Cici arvostaa tehokasta toimintaa hoitajaltaan. Hyvän käytöksensä ansiosta Cici onkin nopea kuntoonlaitettava. Taluttaessa tamma kulkee reippaasti askeltaen taluttajansa vierellä, eikä sillä ole tapana sinkoilla tai kiskoa luvattomiin suuntiin.

Ratsastaessa Cici arvostaa eleetöntä ja pehmeää ratsastajaa. Kaiken maailman ylimääräinen sähläys, ristiriitaiset avut tai levoton istunta saavat tämän neidin välittömästi jännittymään ja protestoimaan pikkupukein ja niskojen nakkeluin. Cici ei ole siis ihan helpoimmasta päästä ratsastaa, mutta sopivalla ja osaavalla kuskilla tamma on yhteistyöhaluinen ja näyttävä kouluponi. Cicissä riittää laatua ja liikettä, ja erityisesti tamman lisätyt askellajit ovat hienoja. Esiintymisestä Cici nauttii täysin rinnoin ja tämä poni jos joku menee mielellään valkoisten aitojen sisään! Hypätäkin Cici osaa, mutta sillä ei ole suurta paloa esteille. Tammalla on oppikirjamainen hyppytekniikka, mutta se on varsin vaativa lähestymisissä ja vaatii erityisen tarkkaa ratsastusta joka esteelle. Maastossa Cici inhoaa kuraa, märkää ja kivikkoja. Tamma ei ihan vähästä säiky, mutta joskus sitä on vaikea motivoida kääntymään "likaiselle" tai haasteelliselle polulle.

Suku

i. Elitehof's Coenraad
wpb (50%), mksrt, 141cm
KTK-III
ii. Verkenner Coen
wpb (50%), prt, 148 cm
KRJ-I, KTK-II
iii. Pendrwm Ifor
wB
iie. Candenza xx
xx
ie. Pajumaan Parisienne
wpb (50%), prt, 142cm
iei. Lievenhorst Levi
wpb (50%, xx/wB)
iee. Pajumaan Celaya
wpb (50%, xx/wB)
e. Elitehof's Fleur
wpb (25%), prt, 147cm
KTK-III
ei. Fn Jamil al Fajr ox
ox (SEA), rn, 146cm
eii. Jamal al Fajr ox
ox (SEA)
eie. Amirah al Daher ox
ox (SEA)
ee. Stilhoek Carmine
wpb (50%), trt, 147cm
eei. Bryndyffryn Gwynfor
wB
eee. Zahira ox
ox (SEA)

Cicillä on sukua 2 polvea virtuaalimaailmassa.

Jälkeläiset
o/t. Varsa, i/e. Vanhempi
o/t. Varsa, i/e. Vanhempi

Kilpailut

kalenteriin merkitään vain sijoitukset
Koulukilpailut
Cici on kilpaillut porrastettuja kilpailuita eikä sijoituksia merkitä tälle sivulle.
Pistetilanteen voi tarkistaa ponin VH-profiilista.
Estekilpailut
Cici on kilpaillut porrastettuja kilpailuita eikä sijoituksia merkitä tälle sivulle.
Pistetilanteen voi tarkistaa ponin VH-profiilista.
Laatuarvostelut
20.03.2022, PoniKTK, KTK-III (16 + 15 + 15 = 16 = 62p)


Päiväkirja & valmennukset

Uusin kirjoitus on ensimmäisenä.

09.03.2022, kohti ensimmäisiä kilpailuita
Nyt on kuulkaa jännät paikat tiedossa, sillä saimme vihdoinkin Cicin rekisteröintiasiat kuntoon, mikä tarkoittaa sitä, että pääsemme viimeinkin aloittamaan tamman uran vakavasti otettavana kilpaponina! Tähän asti olemme sisäänratsutuksen jälkeen keskittyneet kotitreeneihin ja tason nostoon. Toki kotimaneesissa ja nurmikentällä olemme harjoitelleet myös valkoisten aitojen sisällä ratsastusta ja kotioloissa herkkä Cici toimii varsin mallikkaasti kouluratsuna ja on siten aika siirtyä seuraavalle tasolle eli ihan oikeisiin kilpailuihin. Cici täyttää pian jo 6 vuotta, joten on se jo aikakin ottaa kynttilä vakan alta ja näyttää kaikille miten hieno, laadukas ja näyttävä poni meidän Cicimme on! Cicillä on vanhemmilta perittynä hieman ominaisuuspisteitä, mutta aloitamme silti kilpauran turvallisista seuratason helppo C ja B -luokista. Huomenna on ensimmäisten kilpailuiden aika - minua kieltämättä hieman jännittää, Ciciä toivottavasti ei!
Nintsu

11.11.2021, tilausvarsa Cici syntyy
Lokakuuni huippuhetkiä oli törmätä minulle entuudesta tuntemattomaan welsh part bred -talliin Elitehofiin. Miten paljon hienoja, vierasta sukua olevia welshponeja siellä olikaan! Erityisesti iskin silmäni Elitehof's Coenraadiin ja Elitehof's Fleuriin - kummatkin nähtyäni tiesin välittömästi haluavani tästä yhdistelmästä varsan itselleni! Sormet sauhuten kirjoitin sähköpostia Elitehofin omistajalle JP:lle ja voi sitä onnen päivää, kun sain lupauksen Coenraadin ja Fleurin varsasta! Tiineysajan jännitin kuin vähäjärkinen ja sukupuolitoiveeni vaihtui vähintään kahdesti päivässä. Välillä jopa toivoin kaikista riskeistä huolimatta kaksosia, oria ja tammaa, jotta saisin tästä yhdistelmästä yhden varsan kumpaakin sukupuolta! Kun JP:ltä sitten tuli ilmoitus kauniin tammavarsan syntymästä, en voinut olla enää onnellisempi. Tammahan sieltä oli tarkoitus tullakin! En malta odottaa, että saamme Cicciolinan, tulevaisuuden koululupaukseni, kotiin!
Nintsu

00.00.2010, päiväkirjamerkintä
plaaplaaplaaplaaplaa plaaplaaplaaplaa plaaplaaplaaplaa aamen
Nintsu


Ulkoasun ja ulkoasun ponikuvan © Assi
Huomioithan, että tämä on VIRTUAALITALLI