Etusivu Esittely Asukkaat Toiminta Blogi

VIRTUAALIHEVONEN || A SIM-GAME HORSE

Elitehof's Astor

© Maud le Bel

Elitehof's Astor eli Astor
s. 12.11.2021 (4 12.12.2021, sen jälkeen 1kk=1a, 8v 12.04.2022)
welsh part bred -ori (37,5% welsh, NWR), VH22-023-0024
ruunikko, 148cm, kasv. JP, Elitehof, NLD
om. Moana part breds Nintsu VRL-01851, NZ
koulupainotteinen, heA/110cm

Luonne

Yleisesti Astor on huomaamaton, rauhallinen poni, joka jää usein muiden orimaisempien ja äänekkäämpien oriiden varjoon. Astor nauttii omasta rauhastaan eikä viitsi pitää itsestään meteliä. Edes ruokinta-aikaan ei Astor ala ryskäämään, vaan se jaksaa odotella omaa vuoroaan ja korkeintaan hieman kääntelee korviaan jos palvelu on kovin hidasta ja nälkä jo kurnii suolenmutkassa. Kaikissa hoitotoimenpiteissä Astor on hyvin vaivaton. Se antaa harjata ja lääppiä kaikkialta, ei reagoi satuloidessa ja antaa suitsetkin pujotella päähän ongelmitta. Rapsutuksista ja seurustelusta ori nauttii, mutta ei määränsä enempää. Kun sen sosiaalisuuden tarve on täytetty, näyttää Astor hienovaraisesti siirtymällä sivuun, että kiitos nyt riitti. Tosin herrasmiehenä ori kyllä antaa yli-innokkaan hoitajan jatkaa rapsuttelua tämänkin jälkeen. Taluttaessa Astor on joskus hieman hitaanpuoleinen taivaanrannanmaalari, mutta satunnaisella maiskauttelulla ori muistaa pistää paremmin töppöstä toisen eteen.

Ratsastaessa Astor on ihastuttavan yhteistyöhaluinen. Se kuuntelee hyvin ratsastajaansa, eikä sooloile omiaan, vaikka avut olisivat hieman epäselvät tai samaa tehtävää toistettaisiin useammankin kerran. Opetusponina Astor on tasaisuutensa ansiosta loistava, minkä lisäksi ori on hyvin täsmällinen ratsu: se ei korjaa ratsastajan virheitä, vaan näyttää juuri tasan sen, miten kamalan voltin tai pohkeenväistön kuski menikään ratsastamaan. Kouluponina Astorilla on luonnostaan hyvä tasapaino ja elastisuus, mutta vaativiin luokkiin yltääkseen ori tarvitsisi ripauksen enemmän energiaa ja karismaa. Helpolla tasolla Astor on tasaisuutensa ja peruslaadukkuutensa ansiosta oikea ruusukehai! Esteillä poni rohkea ja rehellinen. Se yrittää aina parhaansa ja kieltäytyy vain jos lähestyminen on oikeasti tosi pahasti pielessä. Ori ei ota puomeista itseensä, eikä hermostu ratsastajan töppäyksistä muutenkaan. Aikaakin Astorilla onnistuu ratsastaa, sillä ori on hyvin koulutettuna kouluponina näppärä kääntyjä. Maastossa Astor on yksi luottoponeistamme. Se etenee kuin juna niin autotiellä kuin pikkupoluillakin, ei sätky tai hätky turhista, ja toimii niin yksin kuin kavereidenkin kanssa kenellä tahansa. Jokainen ponityttö tarvitsisi oman Astorin!

Suku

i. Goldenbrim Ambrose
wpb (25%), trn, 148cm
ii. Mishal ox
ox (SEA), rnkm, 150cm
iii. Masree al Hayat ox
ox (SEA), evm
iie. Durriyah ox
ox (SEA), evm
ie. Flower Wishes
wpb (50%), rtpäis, 145cm
iei. Namiber x
x, evm
iee. Flower Pandemonium
wB, evm
e. Ch Caelfall Anwen
wpb (50%), rnpäis, 146cm
KTK-II
ei. Prisoner xx
xx, rn, 165cm
KTK-II
eii. Priest xx
xx, evm
eie. Laughter xx
xx, evm
ee. Millhurst Rhoswen
wpb (50%), rtpäis, 140cm
eei. Briarwave xx
xx, evm
eee. Evyn Gwalchmai
wB, evm

Astorilla on sukua 2 polvea virtuaalimaailmassa.

Jälkeläiset
o/t. Varsa, i/e. Vanhempi
o/t. Varsa, i/e. Vanhempi

Kilpailut

kalenteriin merkitään vain sijoitukset
Koulukilpailut
Astor on kilpaillut porrastettuja kilpailuita eikä sijoituksia merkitä tälle sivulle.
Pistetilanteen voi tarkistaa ponin VH-profiilista.
Estekilpailut
Astor on kilpaillut porrastettuja kilpailuita eikä sijoituksia merkitä tälle sivulle.
Pistetilanteen voi tarkistaa ponin VH-profiilista.
Näyttelyt
00.00.2000, kutsu, NJ/MSY, luokka, 0/0, sert, JS (BIS tuom. )
00.00.2000, kutsu, NJ/MSY, luokka, 0/0, sert, JS (BIS tuom. )
00.00.2000, kutsu, NJ/MSY, luokka, 0/0, sert, JS (BIS tuom. )


Päiväkirja & valmennukset

Uusin kirjoitus on ensimmäisenä.

12.11.2021, tilausvarsa Astor syntyy
Lokakuuni huippuhetkiä oli törmätä minulle entuudesta tuntemattomaan welsh part bred -talliin Elitehofiin. Miten paljon hienoja, vierasta sukua olevia welshponeja siellä olikaan! Erityisesti iskin silmäni Assin kasvattamaan Goldenbrim Ambrose eli Rambe oriiseen. Tiesin heti haluavani siitä varsan, mutta mistä tammasta! Turhauduttuani kaikkien niiden Elitehofin upeiden tammojen edessä, kysyin tallin omistajalta JP:ltä ehdotuksia, ja niinpä Rambe pääsi heilastelemaan päistärikön Caelfall Anwenin kanssa. Tänään Anwen varsoi pitkäjalkaisen, siron orivarsan. Myönnän olleeni aivan pikkiriikkisen pettynyt, ettei varsan värityksessä näkynyt viitteitä päistärkarvasta, mutta "hyvällä hevosella ei ole väriä" ja on Astor-varsalla sentään muutama sukka ja leveä piirto (tai kapea läsi). Astorin on tarkoitus saapua meille vieroituksen jälkeen vahvistamaan kapeita kouluponilinjojamme, mutta ponilla on suvussaan myös este- ja kenttäverta, joten haaveilen jo oriin käytöstä myös jollekin este- tai kenttätammoistamme. Paljon on jo suunnitelmia, vaikkei pikku-Astorilla ole vielä 12 tuntiakaan ikää!
Nintsu

00.00.2010, päiväkirjamerkintä
plaaplaaplaaplaaplaa plaaplaaplaaplaa plaaplaaplaaplaa aamen
Nintsu


Ulkoasun ja ulkoasun ponikuvan © Assi
Huomioithan, että tämä on VIRTUAALITALLI